Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Myju, myju :loveu:[/QUOTE]

Uwielbiam patrzeć jak króliki się myją :loveu:

[quote name='understandme'][URL]http://img810.imageshack.us/img810/8982/dscn9859s.jpg[/URL] " albo dasz mi marchewkę,albo popełnię samobójstwo skacząc z łóżka." :D :D :D[/QUOTE]

Haha :D
Zaskoczę was, Misia nie lubi marchewki :lol:

[quote name='Collie'][url]http://img708.imageshack.us/img708/8748/dscn9853.jpg[/url]
te spojrzenia :)[/QUOTE]

Zerkały tak na siebie dopóki Kati nie wpadła na genialny pomysł, żeby trochę pomęczyć królika... :)

Posted

[quote name='understandme']Nie lubi marchewki? No kto by pomyślał :)[/QUOTE]

Ano nie lubi, jak była malutka to jeszcze troszkę dziubała, a teraz wcale :)

[quote name='Aleksandra95']cześć kochane :loveu::loveu:[/QUOTE]

Cześć :loveu::loveu:

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196969-Bo-%C5%BCycie-to-nieustanna-walka-pe%C5%82na-nieprzewidzianych-zwyci%C4%99stw-i-bolesnych-pora%C5%BCek..?p=17766986&viewfull=1#post17766986[/url]
u nas nudno? :diabloti:

Posted

[quote name='Collie']A ja chcę Was wiedzieć na zawodach agility w kwietniu w Rzeszowie :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

chyba żart ! :diabloti: lepiej na takie w Warszawie, ale nie wiem kiedy są :D

przenocuję Was !:loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']chyba żart ! :diabloti: lepiej na takie w Warszawie, ale nie wiem kiedy są :D

przenocuję Was !:loveu:[/QUOTE]

Gdzie tam Warszawa..pfyyy Rzeszów to jest atmosfera :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Collie']Gdzie tam Warszawa..pfyyy Rzeszów to jest atmosfera :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

o nie, nie. :diabloti: Warszawa to jest to ! :) Pola mokotowskie, starówka i wgl :loveu:

Paule i tak czeka Warszawa i okolice . :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']o nie, nie. :diabloti: Warszawa to jest to ! :) Pola mokotowskie, starówka i wgl :loveu:

Paule i tak czeka Warszawa i okolice . :D[/QUOTE]
+ Rzeszów :D

Posted

[quote name='unikatowydiament']króliś cudny :)

miłego weekendu[/QUOTE]

[quote name='ania90']sliczny krolis:loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy :loveu:

[quote name='deer_1987'][url]http://www.dogomania.pl/threads/196969-Bo-%C5%BCycie-to-nieustanna-walka-pe%C5%82na-nieprzewidzianych-zwyci%C4%99stw-i-bolesnych-pora%C5%BCek..?p=17766986&viewfull=1#post17766986[/url]
u nas nudno? :diabloti:[/QUOTE]

Już wyjaśniłam :)

[quote name='Collie']A ja chcę Was wiedzieć na zawodach agility w kwietniu w Rzeszowie :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

Tiaa :diabloti: Chyba, że może jako widzowie ;)

[quote name='Aleksandra95']chyba żart ! :diabloti: lepiej na takie w Warszawie, ale nie wiem kiedy są :D

przenocuję Was !:loveu:[/QUOTE]

Chyba żart, my to się nie nadajemy na zawody :p
Ale jak będę kiedyś w Wawie to u was nocuję :D

[quote name='Collie']Gdzie tam Warszawa..pfyyy Rzeszów to jest atmosfera :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']o nie, nie. :diabloti: Warszawa to jest to ! :) Pola mokotowskie, starówka i wgl :loveu:

Paule i tak czeka Warszawa i okolice . :D[/QUOTE]

[quote name='Collie']+ Rzeszów :D[/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']oj tam oj tam. :diabloti:

ja wezme tate za kierownice i po nie pojadę. :loveu: hahaha O ! :D[/QUOTE]

Hahaha :D
Dobre jesteście :D
To ja was zapraszam do Łowicza :D

[quote name='understandme']Poprosze jakies zdjęcia suni Twej ;)[/QUOTE]

Dzisiaj jakieś starocie wrzucę ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ty nas zapraszasz, a gdzie my z Collie będziemy spały ? :diabloti:[/QUOTE]

Ze mną :diabloti:
No ewentualnie Kati wam może posłanie odstąpić :diabloti: Ona i tak tam nie śpi :D

Posted

[quote name='Paula03']Ze mną :diabloti:
No ewentualnie Kati wam może posłanie odstąpić :diabloti: Ona i tak tam nie śpi :D[/QUOTE]

No dobra niech będzie. :loveu: :diabloti: