Zofija Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [FONT=Times New Roman]Salko to piękny psiak w typie Cocker'a Spaniela.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Został znaleziony bardzo zaniedbany, ze skołtunioną sierścią i chorymi oczami. Teraz dostaje krople i oczy są już w trochę lepszym stanie. Wygląda jednak na to, że jego opiekun niespecjalnie przejmował się zdrowiem i wyglądem psa. Salko jest raczej spokojny, grzeczny i łagodny. Najlepiej będzie się czuł w domu czy mieszkaniu, gdyż ta rasa na pewno nie jest stworzona do trzymania przy budzie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Salko jest bardzo smutny w schronisku i czeka z nadzieją na nowy dom. Patrzy swoimi smutnymi oczkami, zrezygnowany ale wciąż ma nadzieję że ktoś go jeszcze pokocha i będzie mógł drugą część życia przeżyć szczęśliwie. [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Musimy pomóc Salko!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]POTRZEBNE:[/FONT] [FONT=Times New Roman]-banerek[/FONT] [FONT=Times New Roman]-ogłoszenia[/FONT] [FONT=Times New Roman]- dom tymczasowy/ hotelik!!!!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]W sprawie adopcji proszę o kontakt z Kasią:[/FONT] [FONT=Times New Roman]tel. 785 04 04 04 lub mailowo na e-mail: [/FONT][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT] [FONT=Times New Roman]lub[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zosia -508-063-271, e-mail: [/FONT][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT] [FONT=Times New Roman]A to jest Salkuś- nasz biduś:[/FONT] Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 dziewczyny od spanieli z tego co widziałam świetnie działają. Quote
Zofija Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):dziewczyny od spanieli z tego co widziałam świetnie działają. już do nich napisałam i czekam na wizytę Quote
Zofija Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Zostanie ogłoszony na tych stronkach: [FONT=Arial]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.adopcjepsow.org[/FONT] [FONT=Arial]www.zwierzaki.org[/FONT] [FONT=Arial]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.ox.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.bono-polska.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.e-zwierzaki.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.animalia.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.aukcjezwierzat.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.psiamania.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.darmobranie.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.najpewniej.pl[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]www.zoonet.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.4lapy.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.czworonogi.eu[/FONT] [FONT=Arial]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.mojpupil.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.aukcjezwierzat.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.olx.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.ojej.pl[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Tahoma]www.animalia.pl www.vetmozga.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.anonseogloszenia.pl www.najpewniej.pl www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.vendito.pl www.szybko-sprzedam.pl www.sprzedasz.pl www.tablica.com www.pchlitarg.info.pl www.neeon.pl www.twoje-ogloszenia.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.kupsprzedaj.pl www.twoje-x.net[/FONT] [FONT=Tahoma]www.ogloszenia.tasdj.pl www.kupiepsa.pl www.morusek.pl www.kokosy.pl www.drobne.centrumofert.pl www.argetto.pl www.krakusik.pl www.owi.pl www.dwukropek.pl www.aleokazja.pl www.szerlok.pl www.anonse.com www.i-bazar.pl www.ojoj.pl www.info-krakow.pl www.adsy.pl www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.portalogloszen.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.spacerek.net www.bardzi.pl www.top-ogloszenia.com www.oglosili.pl www.oglosze.pl www.offer.pl www.mamoferte.pl www.wybierzmiska.pl www.fistak.pl www.bazarek.biz www.wa.stacja.biz www.twojeanonse.com www.sogl.pl www.tlenek.pl www.psiamania.pl www.katowice.cwirek.pl www.gablota.com www.aukcjezwierzat.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.allezoo.pl www.spacerek.net www.aleja.5.pl www.ogloszenia.adverts.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Jakiś czas temu Dea napisała do mnie maila w sprawie Salko. Umieściłam go na dorum spanielowym oraz w wątkach adopcyjnych spanieli na dogo. Jak znajdę chwilkę wolnego, to zrobię mu Allegro. Przydałby się psiaczkowi fryzjer, bo widać, że jest zakołtuniony. Czy wiadomo, co konkretnie się dzieje z jego oczkami? Quote
Zofija Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Asia & Ginger napisał(a):Jakiś czas temu Dea napisała do mnie maila w sprawie Salko. Umieściłam go na dorum spanielowym oraz w wątkach adopcyjnych spanieli na dogo. Jak znajdę chwilkę wolnego, to zrobię mu Allegro. Przydałby się psiaczkowi fryzjer, bo widać, że jest zakołtuniony. Czy wiadomo, co konkretnie się dzieje z jego oczkami? niestety nie wiem, muszę zapytać. Quote
Kinia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Ile on ma? Nie wygląda na starego psa... Co z tymi oczami? Quote
Asia & Ginger Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Kinia']Ile on ma? Nie wygląda na starego psa... Co z tymi oczami? Psiak ma około 5 lat. O ile dobrze pamiętam, to psiakowi groziła amputacja oka, ponieważ w schronisku nie ma warunków na dbanie o to oczko. Był potrzybny tymczas, ale nie wiem, czy coś się znalazło i co w końcu z tym oczkiem... :roll: Może skopiuję ze spanielowego: "Kasia prosi o pomoc dla psiny, ma bardzo chore oko, grozi mu amputacja oka. Moze mozna byloby to leczyc ale niestety nie pozwalaja na to warunki w schronisku dlatego tez zeby pomoc psinie potrzebny jest dla niego tymczas. "Mamy w schronie od wielu miesięcy czarnego spaniela, już straciłam nadzieję, że znajdzie dom, ma bardzo chore oko, lekarz sugeruje amputację, ale wydaje mi się, że dałoby się je leczyć, tyle, że nie w schronie. Nie masz jakiegoś znajomego spanielomaniaka, które dałby mu tymczas??" Quote
Zofija Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 z tego co wiem jest cały czas w schronie. Miałąm w jego sprawie 2 telefony, bo ma ogłoszenia, ale na tym się skończyło:( Quote
Blue_ Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Może dodam go do gazety?gdzie był znaleziony?poszuka zaraz na stronie schronu.Psinko kochana do góry słoneczko! Quote
Zofija Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Blue_ napisał(a):Może dodam go do gazety?gdzie był znaleziony?poszuka zaraz na stronie schronu.Psinko kochana do góry słoneczko! Jakbyś go mogła dać do gazety to byłoby super i jeszcze banerek by się przydał Quote
Zofija Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Zobaczcie jak on aktualnie wygląda, tragedia: Quote
Ashaski Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Czemu tu taka cisza?? Salko jedzie do Emira w środę. Mamy osobe chętną na adopcje z Warszawy, ale najpierw leczenie oka i trzeba sprawdzić czy dogada się z suczką tej Pani. Quote
Asia & Ginger Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ashaski napisał(a):Czemu tu taka cisza?? Salko jedzie do Emira w środę. Mamy osobe chętną na adopcje z Warszawy, ale najpierw leczenie oka i trzeba sprawdzić czy dogada się z suczką tej Pani. Oby się udało! :kciuki: :kciuki: Rozumiem, że oczko nie zostało jeszcze amputowane? Quote
Asia & Ginger Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Czy Salko potrzebuje wsparcia finansowego, na leczenie lub hotel? Quote
Recommended Posts