Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,

szukam osoby, która w najbliższym czasie będzie jechała z Warszawy do Wrocławia lub innego miasta na Dolnym Śląsku. Potrzebuję przewieźć ze stolicy kociaka ze schroniska do adopcji, czy ktoś z Akiciarzy może mi pomóc? Powiekszam rodzinę ;)
Mój TZ miał jechać do stolicy, ale niestety jednak nie może :(

Z góry dziękuję!

Posted

Agatko, jeśli jeszcze nie tam nie patrzyłaś, to zajrzyj na transportowy Miau
I poszperaj też po wątkach transportowych innych maluchów.

Może akurat tam ktoś oferuje? A może z tych regularnie jeżdżących będzie jechał w najbliższym czasie? I odezwij się do szukających, bo może coś już znaleźli i można się przyłączyć?
Taki tyciaczek:loveu:, raczej nie powinno być problemów :)

Powodzenia :)

Posted

Bardzo dziekuję Iwonko za zainteresowanie i podpowiedzi. Szczęśliwie, rude (do kompletu) maleństwo jest już u mnie od 4 dni i robi się coraz bardziej pewny siebie (bo to na 99% chłopak). Właściwie to wątek można usunąć - żeby nie zaśmiecać forum. Ale wkleję Wam zdjęcie rudzielca, bo jest uroczy! Mimo to, proszę moderatora o usunięcie wątku - kto zdąży, ten zobaczy :)
pozdrawiam :)

Posted

Zdążyłam i obejrzałam śliczności po kawałeczku,
bo tyciak wieeelki niczym słoniatko jest! :D :)
Chyba większy monitor powinnam sobie sprawić :D ;)

Niech parka rudzielców chowa się Wam zdrowo!:)

Posted

fajny chłopak :) widać, że już starszy bo ślipka zielenieją :) niech się dobrze chowa parka....Ja nawet nie sądziłam, ze mój Tano będzie tak opiekuńczy dla małych kociaczków :)