weihaiwej Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Witajcie, szukam osoby, która w najbliższym czasie będzie jechała z Warszawy do Wrocławia lub innego miasta na Dolnym Śląsku. Potrzebuję przewieźć ze stolicy kociaka ze schroniska do adopcji, czy ktoś z Akiciarzy może mi pomóc? Powiekszam rodzinę ;) Mój TZ miał jechać do stolicy, ale niestety jednak nie może :( Z góry dziękuję! Quote
Iwona&Wiki Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Agatko, jeśli jeszcze nie tam nie patrzyłaś, to zajrzyj na transportowy Miau I poszperaj też po wątkach transportowych innych maluchów. Może akurat tam ktoś oferuje? A może z tych regularnie jeżdżących będzie jechał w najbliższym czasie? I odezwij się do szukających, bo może coś już znaleźli i można się przyłączyć? Taki tyciaczek:loveu:, raczej nie powinno być problemów :) Powodzenia :) Quote
weihaiwej Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Wielkie dzięki Iwonko :) mam nadzieję, że się uda - szukam! Quote
Kateczka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 jejku jakie maleństwo....z 6 tygodni ma maluda..... Quote
Iwona&Wiki Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 No prawda maleństwo takie. Szkoda, żeby siedziało za długo. I co tam Agatko? Znalazłaś coś już może? Quote
weihaiwej Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Bardzo dziekuję Iwonko za zainteresowanie i podpowiedzi. Szczęśliwie, rude (do kompletu) maleństwo jest już u mnie od 4 dni i robi się coraz bardziej pewny siebie (bo to na 99% chłopak). Właściwie to wątek można usunąć - żeby nie zaśmiecać forum. Ale wkleję Wam zdjęcie rudzielca, bo jest uroczy! Mimo to, proszę moderatora o usunięcie wątku - kto zdąży, ten zobaczy :) pozdrawiam :) Quote
Iwona&Wiki Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Zdążyłam i obejrzałam śliczności po kawałeczku, bo tyciak wieeelki niczym słoniatko jest! :D :) Chyba większy monitor powinnam sobie sprawić :D ;) Niech parka rudzielców chowa się Wam zdrowo!:) Quote
Kateczka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 fajny chłopak :) widać, że już starszy bo ślipka zielenieją :) niech się dobrze chowa parka....Ja nawet nie sądziłam, ze mój Tano będzie tak opiekuńczy dla małych kociaczków :) Quote
Recommended Posts