kora78 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 jak pisalam, do krk zalatwi sie transport, bo albo ann-ann albo 1-2 osoby jezdza co jakis czas, to moze sie uda akurat. gorzej krakow- krosno. to juz musi ktos specjalnie jechac. nie wiem,czy ktos z krakowa wozi psy... wiem,ze slask i warszawa, ale krakow? Quote
kizimizi Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='kora78']jak pisalam, do krk zalatwi sie transport, bo albo ann-ann albo 1-2 osoby jezdza co jakis czas, to moze sie uda akurat. gorzej krakow- krosno. to juz musi ktos specjalnie jechac. nie wiem,czy ktos z krakowa wozi psy... wiem,ze slask i warszawa, ale krakow?[/QUOTE] na pewno ktos z krakowa jezdzi tyle ze trzeba bedzie zaplacic. Ale sie ciesze ze sie ktos na wizyte znalazl bo myslalam ze sie juz nie uda. Kora pisz cos bo w nerwach siedze Quote
kizimizi Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='kora78']wizyta we wtorek. dzis jest poniedzialek :)[/QUOTE] dzis wizyta a ja sie denerwuje strasznie. CZy ta dziewczyna wie ze mauprzedzic ze my nie jestesmy w stanie przewidziec jego zachowanb tak do konca, i ze nie znaly go za dobrze i ze on raczej neismialy i nieufny ejst i takie tam? Quote
kizimizi Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='kora78'] kizi, czy tekst z 2 posta poszedl teraz do ogloszen? no i w jego 2 poscie ostatnia fotka- to Flap, pomylilas ich ;) wywal je. nie dziwie sie, ze nikaragua sama sie ciagle myli, skoro prowadzaca namieszala :D[/QUOTE] nie dawalo mi to spokoju. Ze niby ten jest Flap? [IMG]http://img848.imageshack.us/img848/3967/1006134.jpg[/IMG] Quote
kora78 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 tak! to jest Flap. a wizyta super! pani bardzo sympatyczna, kocha psiaki i pomaga znajdom. zwierzaki domowe fajne, ogrodzenie szczelne. malo chodzilby na smyczy, glownie ogrod. pani wie i rozumie, ze moze sikac w domu, gryzc, itp to szukamy transportu@!!! jutro zadzwonie isie umowie z pania. dzis napisze do tych 2 osob, co do krk jezdza Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Kurcze fantastycznie byłoby gdyby sie ta adopcja udała!!!! :) Quote
kora78 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 dzwonilam dzis do pani, ktora juz czekala na moj tel. :) zalatwiamy transport. pani mi dzis wysle skan dowodu, zeby psa ze schronu na nia wyciagnac. pisalam do Yorija, ale nie jedzie na krk. do ingrid-czekam na odp. na transportowym ktos oferuje do bilgoraja z katowic. czyli za rzeszowem nawet dalej. trzebaby tylko do katowic /flipa dowiezc. napisalam do budrysek ale to na 14stego tylko..... nie wiem,czy zdazymy trzeba szukac wiec na 14stego do katowic dla flipa transportu. jak cos wiecie to pomozcie. a nikki pisala jeszcze,ze pies na podworku, ma super bude, zero lancuchow i zadnych podejrzanych dzieci. przylepa chce,zeby mu pilke wciaz rzucac. aogromny, jak benek prawie, a onkowaty. Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Kora czyli na jakiej trasie DOKŁADNIE szukamy transportu??:) Quote
kora78 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 na 14 walbrzych- katowice lub pozniej- kazdy.... w strone rzeszowa Quote
obraczus87 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='kora78']na 14 walbrzych- katowice lub pozniej- kazdy.... w strone rzeszowa[/QUOTE] Idę zapytac jedna osobe na 14-tego (transport za zwrot kosztow paliwa) Quote
kora78 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 budrysek jedzie 15stego.... ja juz uciekam super za paliwko by bylo!! aha, pani mowila,ze liczyla do 200zl. plus swoj odbior z rzeszowa. ae nie wiem, ile platne za katowice-rzeszow. Quote
kora78 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 no na 14 przeciez. a budrysek jedzie, ale 15 wiec odpada. pisalam wczesniej wyraznie,ze 14 ;) w pon jedzie do krk brat Ingrid, ale bardzo wczesnie rano i z wrocka. wiec trzeba nocleg we wro szukac w niedziele 15.05. i dalej trans z krk do krosna ide szukac dalej Quote
kora78 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/207647-oferuje-wroclaw-katowice-w-2-strony-na-piatek-13.stego?p=16866378#post16866378[/url] jutro popoludniu pojechac moe ze szczeponem do katowic. za 50gr za 1 km. czyli okolo 250zl wyjdzie. trzeba go przenocowac w katowicach. a rano moze jechac do rzeszowa, ceny jeszcze nie znam lub w pn o 6 rano z wrocka z bratem ingrid do krakowa i nic dalej nie mam. ale tez musialby miec nocleg we wrocku. ile uzbieramy, zeby sie do transportu dorzucic????? kizi dawala jednorazowo 50zl? ja nie moge mcu niestety w tym mcu, jestem na minusie. bazarki.... pani bozena dzwonila i pytala, jakie legowisko ma mu kupic. Quote
kora78 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 mam juz obrozke kupiona za 5zl. smycz za 14zl. niebieskie. parciane. ale ciezki ten transport.... 110zl za trase katowice- rzeszow. plus transporter :(((( plus ja musze go do wrocka dowiezc, ciezko mam z nianka.. plus 35zl za ten transport. masakra jakas. [B]co robic??????[/B] Quote
kizimizi Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='kora78']mam juz obrozke kupiona za 5zl. smycz za 14zl. niebieskie. parciane. ale ciezki ten transport.... 110zl za trase katowice- rzeszow. plus transporter :(((( plus ja musze go do wrocka dowiezc, ciezko mam z nianka.. plus 35zl za ten transport. masakra jakas. [B]co robic??????[/B][/QUOTE] kurcze skomplikowane. Gdybysmy calosc oplacili to ile trzeba? i jak zwykle sie pogubilam w Kory postach (zaraz mnie znow opiep***). Kora napisz dokladnie co jest pewne a co nie bo jas chyba nie kumam! mamy transport Katowice-Rzeszow za 110 zl ale nie mamy do Katowic, tak? Czy mamy Wrocke_katowice z bratem Ingrid ale wtedy nie mamy Katowice-RZeszow, tak? Quote
kora78 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 350 jak nic. a pewnie ciut wiecej ann-ann pisze, ze moze go jutro zabrac tylko do miejscowosci o 10km od Olkusza- kolo katowic. ale musi go miec u siebie w domu jutro i potem tylko w tamto miejsce go podwiezie. za darmo. a na transport z kato do rzeszowa musi miec szelki albo kontener. ma klatke demi, ale jej klatka pojechala z nasza kama nad morze i jeszcze nie wrocila schron tez ma klatke, ale wielka i zardzewiala. maja tez kontenerki takie, jak na kota. kizi on tam wejdzie? Quote
kizimizi Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Kora napisz mi coz trasy mamy a co wogole nie bo nie rozumiem tych postow wogole Quote
kora78 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 olkusz jest 42km od katowic. to moze stamtad by tylko szczepon go odebral? i bysmy z 50zl za to zaplacili tylko, plus 110 pozniej do rzeszowa. i git. i bilet na pkp dla mnie. problem, ze do ann tylko na adres, a ja po wrocku mam jezdzic z psem komunikacja miejska. mi to pol dnia zajmie, a nie mam nianki na tyle godz do dziecka... no i musi byc z katowic jakis kontener i nocleg w katowicach. Quote
kizimizi Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='kora78']olkusz jest 42km od katowic. to moze stamtad by tylko szczepon go odebral? i bysmy z 50zl za to zaplacili tylko, plus 110 pozniej do rzeszowa. i git. i bilet na pkp dla mnie. problem, ze do ann tylko na adres, a ja po wrocku mam jezdzic z psem komunikacja miejska. mi to pol dnia zajmie, a nie mam nianki na tyle godz do dziecka... no i musi byc z katowic jakis kontener i nocleg w katowicach.[/QUOTE] a gdzie ann mieszka? A pytalas sie matrix czy Aski? kontener to moze TOZ by pozyczyl jakby pozniej zaraz przyjechal Quote
kora78 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 to pisze przeiez, ze klatke od demi bralismy dla kamy i jeszcze nie wrocila i watpie, czy sie zgodza dac nam znow inna. ann mieszka kolo nadodrze, ptasia ul, ja zapomnialam. zadzwonie do matrix i spytam o dowoz z pkp autem, bo masakra. na max 14sta pies musialby tam byc. moze flip spac w kluczach, kolo olkusza, jakos dadza rade z wszystkimi psami i kotami. potem albo szczepon, platny, albo ten chlopak, co ma wiezc do rzeszowa podjedzie. odp bedzie wieczorem. mozna kontener w katowicach poszukac. tylko znow problem,zeby go ktos jechal i odebral... Quote
kizimizi Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 a Kora jak sie anzywal ten chlopak co wozil psy z Obornikow? Ten smieszny taki? On nie marudzil ani o kenel ani o nic. To powiedz co ccesz zebym ci poszukala? Quote
kora78 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 mam pkp o 11 i bede we wro o 12,45 nie znam zadnego z obornikow. zam z legnicy psi ratownicy. ale to odpada..... chociaz..... lilu tez czasem wozi... co szukac? w sumie chyba nic...dzwonie do matrix Quote
Recommended Posts