Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

A ja siedzę i bazgrzę kolejnego jamniorka :razz: (jak będziecie chcieć to wstawię) :lol:
A mamuśka weszła do pokoju i pyta czemu rysuję takie same psy: jakby jamnikowate :eviltong: A ja przecież od dłuższego czasu tylko jamniki rysuję :diabloti:

Posted

Olu-no pewnie ,że chcemy:multi::multi:

Moje jamniki robią dla mnie bardzo dużo-położyłam się na chwilkę, bo jakieś dreszcze mam-zaraz kaloryferki koło mnie i wygrzewają...:loveu::loveu:

Posted

Dobry wieczór :)

No niestety tak to już jest w rodzinie... niektórzy nie widzą świata poza swoim nosem, innym przeszkadza odległość czy brak czasu... trzeba się z tym pogodzić :(

Zdjęcia są cudowne :)

[URL]http://images23.fotosik.pl/141/d9a3d5bba3e935e3med.jpg[/URL]

Jak tu nie kochać takiej mordy, podczas gdy się cieszy taką autentycznie szczerą radością :loveu: :loveu: :loveu:

[URL]http://images32.fotosik.pl/110/9ae52e4ac6654db7med.jpg[/URL]

Hektorek swoją pozą pobił wszystkie inne zdjęcia na kolana... :lol: :loveu:

Posted

Bardzo mi się podobają Twoje rysunki Olu :loveu::loveu:

Oj tak nie można nie kochać tych naszych Pociech Ukochanych....a jeszzce rok temu był koło mnie Dżekuś....:-(...20 stycznia minie rok jak odszedł....:placz::placz:.

Przeszłaś dziś nerwy i ból Justynko....:shake:...Gizmuś też...mam nadzieję ,że tych ludzi to coś nauczy....

Hektorek przy okazji robi świetne miny a pozować bardzo lubi...:multi:

Posted

Widzę Celinko, że wciąż Twoje myśli krążą wokół Dżekusia... A on merda ogonkiem do Ciebie prosto z psiego nieba... Widzisz, prawda? :loveu:

20 stycznia... w tym roku moje koszatniczki będą wtedy świętować 4 urodzinki... :(

Oj tak, szalony ten dzisiejszy dzień... :shake: Pozostało tylko zapomnieć i mieć nadzieję, że nic podobnego nigdy się nie powtórzy... :)

Posted

Oj źle napisałam 29 stycznia......wiem , że merda ogonkiem ale czemu nie przy mnie :-(:-(..dałabym MU jeszcze tyle miłości, czułości....a ile ON dałby mnie....

Olu rozumiem......

Posted

Ja dziś wcześnie wstałam..Pepko dzwonił po 5 z granicy...już jest w domku-zjadł wymarzoną jajecznice i poszedł spać...Dumiś tak piszczała z radości ,że teraz śpi okropnie zmęczona.:diabloti:

Mam parę zdjęć z powitania ale to potem.

Dziś wstrętna pogoda-szaro , buro i zima...nie ma Mickiewicza i nie ma Tuwima....:angryy:

Posted

No wszystkie to nie...ale staram się....jest staruszek Miki z dwoma koleżankami też jamniczkami, Jest Kubuś-był na tymczasie u KarOli z braciszkiem Kacperkiem , jest Staruszka Stefcia i Kubuś u Tanitki, jest Max u Pani Joli....