sachma Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Szukam łagodnych psów i właścicieli chętnych do spacerków i na tyle cierpliwych żeby pomóc mojemu panikarzowi pokochać inne psy - na razie boi się ich panicznie i ucieka z piskiem - chodzi o wspólne wypady za miasto, albo chodzenie po mieście, tak żeby maluch mógł przywyknąć do innych psów i zrozumiał że nie każdy chce go zjeść - w grę na razie wchodzą mniejsze pieski :) Najchętniej z okolic bądz samego Pruszcza Gdańskiego :) Quote
Buell Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 No moja psina do malych nie należy, teraz ma jakieś 46 kg... Za to jest przeslodka i przyjacielska do wszystkich psiaków, nawet do podgryzających ją szczeniaczków. Ale jak by co to PW i lecimy na spacerek. Quote
sachma Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 to na razie za duży psiak, takich wg treserki na razie trzeba unikać, bo on dopiero nabiera pewności siebie przy szczeniakach swojej wielkości, co dopiero mówić przy większych psach - ostatnio na przedszkolu zaczął zwiewać przed szczeniakiem owczarka niemieckiego który był mi do kolana :/ po prostu był za duży :( ale jak uda się w przedszkolu dodać mu pewności siebie w kontaktach z psami, to chętnie skorzystamy ;) Quote
Kora- Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Buell']No moja psina do malych nie należy, teraz ma jakieś 46 kg... Za to jest przeslodka i przyjacielska do wszystkich psiaków, nawet do podgryzających ją szczeniaczków. Ale jak by co to PW i lecimy na spacerek.[/QUOTE] Potwierdzam! Świetna sunia, wysyła CSy, uspakaja psa itd. :) Quote
sachma Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 właśnie w tym problem że on na CSy reaguje dopiero jak uda mu się opanować szał uciekania... :/ jego własna matka wywołała u niego panikę.. a nie widział jej kilka tygodni.. i CSowała jak szalona :/ Quote
Kama & Diana Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Teraz dopiero trafiłam na ten wątek i ja jestem z Pruszcza. Moja suka jest przyjaźnie nastawiona ale o psów mniej więcej jej wielkości (troszkę jest wyższa od posokołowca bawarskiego) Quote
Czasowa Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Chętnie bym pomogła... ale ja z Władysławowa... chwilowo bez samochodu, bo tata do Niemiec pojechał, a pociągiem mnie rodzice[mama] nie puszczą... Quote
Recommended Posts