Jump to content
Dogomania

SUPER galeria- ZUZA, PYZA i FIGA- szczęściary ze schroniska- ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chester07 napisał(a):
ale masz Rybciu śliczne pieski :) :loveu:
a gdzie Pyza? bo na pierwszej stronie nie ma, na ostatnich nie ma :evil_lol:

Na pierwszych stronach Pyzy nie znajdziesz, bo jest z nami dopiero od str.49 :)

Posted

Charly napisał(a):
Rybcia..gdzie tu mamy takie lasy? ja tez chcem. Dzwon jak bedziesz szla nastepnym razem

No jak to gdzie? :)
Okolice Bażantarnii, góra Chrobrego, okoliczne działki i pola.. Znam super drogę :)

• 2 weeks later...
Posted

Valeur248 napisał(a):
Śliczne psiaki, ale najładniejsza chyba Zuza:loveu:

Są gusta i guściki. Jak idę z Zuzą oraz Pyzą i Figą z kokardkami, to jednak kudłaczki wzbudzają większą furrorę.. :)
Ale cóż .. Ja kocham każdą tak samo.. Jednak Zuza.. Zuza jest całkiem inna niż Pyza i Figa.. Takiego psa nigdy nie miałam.. Bo to jest po prostu.. ZUZA.. :)

Posted

[quote name='chester07']http://images33.fotosik.pl/204/f22feae56148d632.jpg jaki wzrok spod miski :D
ale ta twoja Pyza ma uśmiechnięty pysk :) chyba na każdym zdjęciu :loveu:
a gdzie trzecia dziewuszka? ;)
Chyba pomyłka. Właśnie Pyzy ostatnio nie dodawałam. Ruda, uśmiechnięta to Zuza. Te czarny kudłacz, nieco pudelkowaty, to Figa, a to małe czarno-białe coś, zwie się Pyzula i jest bardzo, bardzo niegrzeczna! :)

Posted

Rybc!a napisał(a):
Chyba pomyłka. Właśnie Pyzy ostatnio nie dodawałam. Ruda, uśmiechnięta to Zuza. Te czarny kudłacz, nieco pudelkowaty, to Figa, a to małe czarno-białe coś, zwie się Pyzula i jest bardzo, bardzo niegrzeczna! :)

ja ale mi się walą ostatnio te imiona wszystkie, chyba za dużo galerii na raz odwiedzam :D przepraszam za pomyłkę miało być że Zuza ma uśmiechniętego pyska, a gdzie Pyza, bo jej fotek nie widzę :eviltong: