Randa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 nic mądrego do dyskusji nie wniosę, ale będę Ci Wiosno kibicować Tak mi przyszło do głowy, że pewnie można jakieś unijne środki pozyskać na taki cel... Quote
wiosna Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Dziękuję Wam wszystim za obecność tutaj i rady ;) Jesteśmy na etapie poszukiwania terenu, wszystko toczy się dobrze, więc mam nadzieję, że wkrótce będzie można jakieś konkrety tutaj wpisać. A i dotacji unijnych poszukam, a nóż ;) Quote
laikinia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 wiosna trzymam kciuki, aby ci sie udalo :thumbs: i prosze nie zniechecaj sie- trzeba wlasne marzenia realizowac, nawet jezeli nie jest to proste :) Quote
pinkmoon Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Z tego co wiem, unijnych dotacji na schroniska i bezdomne zwierzęta nie ma. Mariamc która prowadzi naprawdę świetne schronisko (o takim standardzie, że szczęka mi opadła jak tam pojechałam) napisała na innym wątku, że budowa kosztowała ponad 4 mln. Ale oni 10 lat walczyli o to schronisko i wreszcie się udało. Quote
Recommended Posts