Maxxx Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 My w tracie przygotowań przed Krakowem- jutro jedziemy się obcinać więc może zrobimy już po jakieś zdjęcia:P Ale wstawię jedno jak nasza Masunia miała 5m- oj to było tak niedawno. Nowych zdjęć brak bo Massi chodzi teraz w papilotach. Bałam się ,że jej się nie spodobają ale nic nie narzeka ani ich nie ściąga- tylko na mnie ludzie się gapią jak na wariatkę :P i fotka: Quote
*Jot* Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Hej !! http://img832.imageshack.us/img832/7590/obraz272.jpg jaka śliczna :loveu::loveu: Quote
*Agnieszka* Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 http://a.imageshack.us/img821/1319/obraz196g.jpg Słodzinka malutka:) To co już nie długo Kraków?będę trzymała kciuki,jak wygracie to będziemy mieć Mł.Ch:)na dogo!!! Quote
Maxxx Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Kraków już w niedziele:P Fajnie by było ale w kalsie jest 15 suczek i naprawdę mocna stawka wiec szans nie mamy..ale będziemy walczyć o oc. dosk:diabloti::diabloti: Quote
*Agnieszka* Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Maxxx napisał(a):Kraków już w niedziele:P Fajnie by było ale w kalsie jest 15 suczek i naprawdę mocna stawka wiec szans nie mamy..ale będziemy walczyć o oc. dosk:diabloti::diabloti: Zawsze trzeba wierzyć w swoje szanse!!! Quote
Princess_York Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Będzie dobrze ! Masi podoba się sędziom ,przecież same lokaty i te wspaniałe opisy mówią za siebie ;) . A to że 15 suczek to nie znaczy że wszystkie są cudowne ! Wiele osób zgłasza i wystawia Yorki pierwszy raz i nie ma bladego pojęcia co robić ,i w waszej stawce może taka być suczka :-D . Głowa do góry ! I trzymamy kciuki ! ;) . Quote
Guest Fusiafusia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=deepskyblue]śliczności.....!!! :loveu::loveu::loveu:.....Massi jest śliczna.....no i super focie!!! :multi::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
karkakarka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dacie radę! Masi to śliczna suczka :D Quote
andzia23 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Witam. Jestem tu nowa i pierwszy raz udzielam się na tym forum. Massi jest przepiękna i podobna do mojego Oskarka. Quote
Aga&Dakar Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Witamy się po raz pierwszy. Śliczna sunia. Gratulujemy sukcesów. Quote
*Agnieszka* Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Witamy się:)i jak przygotowania??? Quote
Maxxx Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Część wszystkim! Dziekuje za trzymacie kciuków:) My już po:) Wróciliśmy z ocena doskonała i ładnym opisem i tyle ale jesteśmy zadowoleni bo stawka była bardzo duża i mocna i nie wszystkie suczki dostały ocenę doskonała. Jak to P. sędzia napisał " za dużo czarnego" ale nie dostykał psów, tylko spr zęby wiec nie widział jaśniejszych włosków "pod" ale mimo wszystko jesteśmy zadowoleni;) Quote
karkakarka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 No to super, ze ocena doskonała :D Gratulacje A zdjęcia z wystawy jakieś masz? Quote
Yourii Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Wow, bardzo ładne kolorki na kufie :) Też byłam w Krakowie i chyba was widziałam :) A zdjęcia? coś zaniedbana galeria hehe :) a zdjecia bym obejrzała bo psinka jest przeurocza Quote
Recommended Posts