Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja to mam oko do psiaków ;) Iza co do pracy to nie lamentuj :shake: Jeszcze będziesz tęsknić za nudą :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='bonita'][B][I]nie całkiem tak jest:evil_lol: [/I][/B] [B][I]Merola mężuś- IDOL Armida, to półbrat Avantiego:cool3: , a więc uczucie miłosno-krokodilkowe między Avantim, a Merolem ma szansę:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .[/I][/B] [B][I]Avanti to wujcio Bonka jest:loveu: [/I][/B] [B][I]Pozdrowionka dla całej rodzinki:loveu: [/I][/B][/quote] :oops: Pomotało mi się... :oops: Avanti się cieszy, że Merolka się nadaje :loveu: [quote name='Pysia']Ja to mam oko do psiaków ;) Iza co do pracy to nie lamentuj :shake: Jeszcze będziesz tęsknić za nudą :evil_lol:[/quote] Pewno będę tęsknić... :p Dzisiaj miałam egzamin na podyplomówce... 25 pytań- 15 minut :angryy: A co najgorsze, to pytania to chyba z Melmack były :crazyeye: W każde jedno strzelałam... Mam nadzieję, że coś dobrze będzie... :angryy: Quote
Kitka20 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Będzie dobrze musi być. Witamy was serdecznie Ciebie małą Zuzie w brzuszku i oczywiście przystojniaczka Avantiego:multi: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Iza i Avanti']:oops: Pomotało mi się... :oops: Avanti się cieszy, że Merolka się nadaje :loveu: Pewno będę tęsknić... :p Dzisiaj miałam egzamin na podyplomówce... 25 pytań- 15 minut :angryy: A co najgorsze, to pytania to chyba z Melmack były :crazyeye: W każde jedno strzelałam... Mam nadzieję, że coś dobrze będzie... :angryy:[/quote] Pamiętaj że dobre myśli przyciągają dobre rzeczy ;) Quote
Jagoda1 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Iza i Avanti'] Dzisiaj miałam egzamin na podyplomówce... 25 pytań- 15 minut :angryy: :angryy:[/quote] W "duecie" zdaje sie raźniej;) Quote
bonita Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [B][I]Cześć Czołem kluski z rosołem :) ( odgapiłam od Tigry;))[/I][/B] Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Jak brzuszek? To juz niedługo więc masz go juz przed sobą :) Pamiętaj - spacerki :) Quote
Iza i Avanti Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Brzuszek rośnie... Niestety spacerki muszę ograniczyć, bo pojawiły się problemy :( I musimy duuuuuuuuuuuuużo leżeć (czego szczerze nie cierpię)... A w sobotę proszę trzymać za mnie kciuki! Mam egzamin końcowy na podyplomówce!!! Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [B][I]Oczywiście będziemy trzymać kciuki ;) [/I][/B] Quote
Jagoda1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Trzymamy, trzymamy...:lol: :lol: :lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Zdałam, zdałam! 5 na dyplom!!! Zuzia mi wiedzy dodała ;) Quote
Pysia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Zdałam, zdałam! 5 na dyplom!!! Zuzia mi wiedzy dodała ;)[/quote] Huraaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi::Cool!::klacz::klacz::klacz::sweetCyb::laola::drinking::cunao: Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Zdałam, zdałam! 5 na dyplom!!! Zuzia mi wiedzy dodała ;)[/quote] Gratulacje:buzi: , w duecie raźniej:razz: Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 czesc powróciłam :cool3: bardzo gratuluje zdanego egzaminu :multi: :multi: :multi: :multi: a najbardziej gratuluje BRZUSZKA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: CZY MOŻEMY LICZYC NA ZDJĘCIE coby monitorek ucałować :loveu: Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Zdałam, zdałam! 5 na dyplom!!! Zuzia mi wiedzy dodała ;)[/quote] [B][I]Jest jest impreza:multi: :multi: :multi: , Gratulacje dla Was obu:loveu: [/I][/B] [B][I]Cieszymy się bardzo:laola:[/I][/B] [B][I]Pozdrowionka[/I][/B] [B][/B] Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Jest jest impreza:multi: :multi: :multi: [/I][/B][/quote] Kiedy zaczynamy???:evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Gratulujemy :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 [quote name='Pysia']Huraaaaaaaaaaaaa:drinking::cunao:[/quote] Nio! My też się cieszym! [quote name='AgusiaTerierka']Gratulacje:buzi: , w duecie raźniej:razz:[/quote] Dzięki za gratki [quote name='dbsst']czesc powróciłam :cool3: bardzo gratuluje zdanego egzaminu a najbardziej gratuluje BRZUSZKA CZY MOŻEMY LICZYC NA ZDJĘCIE coby monitorek ucałować :loveu:[/quote] Cze! Gdzieś się zagubiła??? A zdjęcie czego chcesz? Brzuszka? :cool3: [quote name='bonita'][B][I]Jest jest impreza:multi: :multi: :multi: , Gratulacje dla Was obu:loveu: [/I][/B] [B][I]Cieszymy się bardzo[/I][/B] [B][I]Pozdrowionka[/I][/B] [/quote] A kiedy ta impreza??? I gdzie? :cool3: [quote name='AgusiaTerierka']Kiedy zaczynamy???:evil_lol:[/quote] Ja też się zapytowywuję??? [quote name='madzia i medor']Gratulujemy :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] Dzięki! [quote name='Kati']gratulacje![/quote] Muczos gracjas :loveu: Quote
Recommended Posts