Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hurra!!! Dzięki agnieszce32 udało nam się znaleźć osobę do przeprowadzenia wizyty :multi::multi: Dziękujemy :loveu:
Teraz trzymajmy kciuki :razz:

Posted

[quote name='ARDNAS']Hurra!!! Dzięki agnieszce32 udało nam się znaleźć osobę do przeprowadzenia wizyty :multi::multi: Dziękujemy :loveu:
Teraz trzymajmy kciuki :razz:[/QUOTE]

To świetnie :)
Kasia z pewnością bardzo dokładnie i rzetelnie sprawdzi domek ;)

Posted

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Red][B]ZAPRASZAMY na BAZAREK dla BRUNA [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=Red]
[/COLOR][/CENTER]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B][URL]http://www.dogomania.pl/threads/189167-Bazarek-dla-ASTa-Bruna-do-30-lipca?p=15038052#post15038052[/URL][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][B]Sandra , zobacz ceny czy takie mogą być , ja nie miałam zielonego pojecia jak wycenić twoje rzeczy ;)[/B][/QUOTE]

Oczywiście, że ceny mogą takie być :) Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='ARDNAS']Oczywiście, że ceny mogą takie być :) Dziękuję :loveu:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]nie ma za co :) ważne ze nam bazarek ruszył :multi:[/B][/COLOR]

Posted

Niestety wizyta się nie odbyła :( Pani zainteresowana wyjechała na okres od 18-31.07. i umówiły się na wizytę na początku sierpnia. Co prawda Pani mi mówiła o tym wyjeździe i chciała przed wyjazdem mieć wizytę, a na początku sierpnia odebrać pieska, gdyby wszystko wypadło ok. Poszukiwanie osoby na wizytę trochę nam zajęło i tak to się wszystko przesunęło. Miejmy nadzieję, że Pani nie zrezygnuje :roll:
Kasiu fajnie, że tyle się uzbierało. Dziękuję :loveu:
Na opłacenie hoteliku w sierpniu będzie, ale co potem ........ :shake:

Posted

[quote name='J_ulia']Hm... szkoda... wielka szkoda :(

Trzeba odnowić ogłoszenia...
Allegro ma cały czas?[/QUOTE]

nie ma co czekać tylko szukać potencjalnego domu