J_ulia Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='GaBi12']Biedny :(:(:(:(:(:(:(:(: Zrobiłam banerek. [IMG]http://lh3.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TJ3mnOk1cSI/AAAAAAAADo0/_z65r8LQOxo/uikjnbbhyu.png[/IMG][/QUOTE] Nareszcie :) Dziękuje. Quote
Czaruś Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Dziękujemy :) piękny banerek. :loveu: A czy ktoś mógłby podać mi instrukcję jak go wstawić :razz: Chyba, że Julio byś mi go dodała tak jak tamtego :roll: Quote
Czaruś Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Coś zrobiłam nie tak :( tamten banerek mi znikł, a ten przerzuca mnie na bullowate z Gliwic. Quote
Czaruś Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Niestety nikt :( a stan kasy wynosi 0 :( Quote
agaga21 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 może warto by zmodyfikować tekst w ogłoszeniach, podmienić fotki...czasem pomaga... Quote
fioneczka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 dziewczyny trzeba cos działać on przecież nie może trafić do schroniska ... jessso :( Quote
Czaruś Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Hop do góry Bruncio! niech Cię ktoś wypatrzy! Quote
Alicja Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='ARDNAS']Hop do góry Bruncio! niech Cię ktoś wypatrzy![/QUOTE] a jak z ogłoszeniami , fotami itp?? Quote
chita Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 astka Kiara ktorej wykupilam ogloszenia znalazla dom dlatego chce je przekazac dla Brunolca, foty sa nawet fajne ale przydalby sie nowy fajny tekst, cos wiecej o jego charaktrze i zachowaniu, ma ktos wene moze?:cool3: Quote
agaga21 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 co z psiakiem? wystawiacie na niego jakieś bazarki? Quote
J_ulia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Do góry Bruno. ARDNAS bardzo proszę napisz coś o Brunie masz najwięcej o nim informacji, ten tekst który dla niego napisałam już się opatrzył ... Quote
Alicja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 nie ma ani fot , ani wiesci , nic pies sam domu sobie nie znajdzie :( Quote
Czaruś Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='agaga21']a co z płatnościami?[/QUOTE] Wszystko jest na bieżąco zapłacone, za ostatni miesiąc dołożyłam ze swoich, co będzie teraz nie wiem. Parę stron wcześniej prosiłam kogoś o bazarek, znajdę jakieś rzeczy, które mogę przekazać, ale nie ukrywam, że za dużo tego nie będzie. Nie mam czasu się tym zająć, prowadzę działalność, która pochłania mi 10 godzin dziennie, a czasem i więcej. Prosiłam o banerek, owszem został zrobiony, za co bardzo dziękuję, ale po kliknięciu na niego przerzuca na Bullowate z Gliwic (chyba, że ja coś nie tak zrobiłam). Bruncio miał 2 razy allegro, które mu zrobiłam, ale był tylko jeden telefon. Marek nic nowego o Brunie mi nie powie. Co telefon słyszę: jest fajnym psem, ale ma charakter, potrzeba stanowczej osoby, jest psem pilnującym, nie nadaje się do zwierząt i raczej do dzieci tez nie. Naprawdę to sa wszystkie informacje, które dostaje i Wam przekazuje. Quote
chita Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186501-Amstaff-uratowany-przed-ig%C5%82%C4%85-brakuje-pieni%C4%99dzy-na-utrzymanie-Bruna-w-hotelu.-Pomocy"][IMG]http://www.dogomania.pl/image.php?u=102833&type=sigpic&dateline=1285526873[/IMG][/URL] teraz powinien dzialac, ja tekstow za bardzo pisac nie umiem wiec najwyzej podesle waderci to co jest bo i tak na te ogloszenia czekam juz z miesiac... w pazdzierniku do Bruna sie dorzuce ale czekam na przelewy i nie wiem ile dam rade w kazdym razie i tak jestesmy sporo na minusie:-( Quote
Czaruś Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Banerek działa :) Super, dziękuję Quote
Czaruś Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [CENTER][CENTER][B][I]BRUNO[/I][/B][/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER]Czteroletni pies w typie amstaffa, nie chciany, nie kochany, wciąż czeka na swojego Pana.[/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER]Bruncio jest wesołym, pełnym energii psem, ma jednak swój charakter, nie pozwoli sobie na wszystko. Jest psem silnie pilnującym swojego terytorium. Nie nadaje się do domu z innymi zwierzętami oraz preferowany dom bez małych dzieci.[/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER]W dowód swojej miłości jego właściciele chcieli go uspać, [/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER]jednak dzięki pomocy dobrych ludzi udało się go umieścić w hotelu dla zwierząt w Bogatyni, gdzie przebywa od czerwca 2010 r. Zawożąc go do hotelu w jego oczach widzieliśmy strach, niezrozumienie i straszny smutek ;-( [/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER]taka była zapłata czy zasługa czteroletniej wierności.[/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER]Czy na to sobie zasłużył?[/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER]Bruno potrzebuje nowego domu, chce kochać i być kochanym.[/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER]Fundusze zgromadzone na jego koncie coraz bardziej ubywają, a Bruncio nadal czeka……..[/CENTER][/CENTER] [CENTER][CENTER][B][FONT="]„Jedynym absolutnie pozbawionym egoizmu przyjacielem, jakiego człowiek może posiadać w tym samolubnym świecie, jedynym, który mu nigdy nie okaże niewdzięczności ani go nie zdradzi, jest jego pies. Pies pozostanie przy człowieku w dobrobycie i ubóstwie, w zdrowiu i chorobie. Będzie spał na zimnej ziemi, smagany przeszywającym wiatrem i szalejącą śnieżycą, aby tylko być przy swoim panu. Ucałuje dłoń, na której nie ma dla niego ani kąska strawy, będzie lizał rany i wrzody, towarzyszy człowiekowi w tym brutalnym życiu. Pies strzeże snu swego pana biedaka, tak jakby był on księciem. Kiedy wszyscy inni przyjaciele odchodzą on pozostaje. Kiedy znikają bogactwa i dobre imię wali się w gruzy, on jest tak stały w swej miłości jak słońce w swej podróży przez nieboskłon.” (George Vest)[/FONT][/B][/CENTER] [CENTER] [/CENTER] [CENTER]Napiszcie co o tym myślicie, tez za bardzo nie wiem jak to wszystko ująć. Jeżeli będzie oki to zrobie allegro. [B][FONT="][/FONT][/B][B][FONT="][/FONT][/B][/CENTER][/CENTER] Quote
agaga21 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 kurcze, dlaczego allegro tylko 2 razy? powinien mieć ciągle! również i inne ogłoszenia...bez tego dom się sam raczej nie znajdzie. [B]edit: tekst fajny![/B] Quote
chita Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 tekst super, zaraz wysylam do ogloszen! Quote
Czaruś Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Dzięki. Dane kontaktowe: 512 375 012, [email][email protected][/email] To ja zrobię mu allegro. Quote
chita Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 dodałam ze zna podstawowe komendy i jest posłuszny bo przeciez po pobycie u Marka napewno tak jest;) Ardnas na pierwszej str jest 100zl stalych deklaracji czy to nadal aktualne? Quote
bebcik Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ja tez coś dorzucę dla Bruna ale dopiero po wypłacie :( niewiele bo u mnie tez skąpo Quote
Czaruś Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Stała deklaracja zawsze wpływała na czas i nawet mogę powiedzieć, że zawsze była przed czasem tzn. pod koniec miesiąca na następny miesiąc. Dziś mamy 01.10.2010 i na październik jeszcze nie wpłynęła :( Allegro dla Bruna [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1255515638[/url] Quote
Recommended Posts