Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GaBi12']Biedny :(:(:(:(:(:(:(:(:
Zrobiłam banerek.
[IMG]http://lh3.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TJ3mnOk1cSI/AAAAAAAADo0/_z65r8LQOxo/uikjnbbhyu.png[/IMG][/QUOTE]

Nareszcie :) Dziękuje.

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy :) piękny banerek. :loveu:
A czy ktoś mógłby podać mi instrukcję jak go wstawić :razz:
Chyba, że Julio byś mi go dodała tak jak tamtego :roll:

Posted

astka Kiara ktorej wykupilam ogloszenia znalazla dom dlatego chce je przekazac dla Brunolca, foty sa nawet fajne ale przydalby sie nowy fajny tekst, cos wiecej o jego charaktrze i zachowaniu, ma ktos wene moze?:cool3:

Posted

[quote name='agaga21']a co z płatnościami?[/QUOTE]
Wszystko jest na bieżąco zapłacone, za ostatni miesiąc dołożyłam ze swoich, co będzie teraz nie wiem.
Parę stron wcześniej prosiłam kogoś o bazarek, znajdę jakieś rzeczy, które mogę przekazać, ale nie ukrywam, że za dużo tego nie będzie. Nie mam czasu się tym zająć, prowadzę działalność, która pochłania mi 10 godzin dziennie, a czasem i więcej.
Prosiłam o banerek, owszem został zrobiony, za co bardzo dziękuję, ale po kliknięciu na niego przerzuca na Bullowate z Gliwic (chyba, że ja coś nie tak zrobiłam).
Bruncio miał 2 razy allegro, które mu zrobiłam, ale był tylko jeden telefon.
Marek nic nowego o Brunie mi nie powie. Co telefon słyszę: jest fajnym psem, ale ma charakter, potrzeba stanowczej osoby, jest psem pilnującym, nie nadaje się do zwierząt i raczej do dzieci tez nie. Naprawdę to sa wszystkie informacje, które dostaje i Wam przekazuje.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/186501-Amstaff-uratowany-przed-ig%C5%82%C4%85-brakuje-pieni%C4%99dzy-na-utrzymanie-Bruna-w-hotelu.-Pomocy"][IMG]http://www.dogomania.pl/image.php?u=102833&type=sigpic&dateline=1285526873[/IMG][/URL]

teraz powinien dzialac, ja tekstow za bardzo pisac nie umiem wiec najwyzej podesle waderci to co jest bo i tak na te ogloszenia czekam juz z miesiac... w pazdzierniku do Bruna sie dorzuce ale czekam na przelewy i nie wiem ile dam rade w kazdym razie i tak jestesmy sporo na minusie:-(

Posted

[CENTER][CENTER][B][I]BRUNO[/I][/B][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Czteroletni pies w typie amstaffa, nie chciany, nie kochany, wciąż czeka na swojego Pana.[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Bruncio jest wesołym, pełnym energii psem, ma jednak swój charakter, nie pozwoli sobie na wszystko. Jest psem silnie pilnującym swojego terytorium. Nie nadaje się do domu z innymi zwierzętami oraz preferowany dom bez małych dzieci.[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]W dowód swojej miłości jego właściciele chcieli go uspać, [/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]jednak dzięki pomocy dobrych ludzi udało się go umieścić w hotelu dla zwierząt w Bogatyni, gdzie przebywa od czerwca 2010 r. Zawożąc go do hotelu w jego oczach widzieliśmy strach, niezrozumienie i straszny smutek ;-( [/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]taka była zapłata czy zasługa czteroletniej wierności.[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Czy na to sobie zasłużył?[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Bruno potrzebuje nowego domu, chce kochać i być kochanym.[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Fundusze zgromadzone na jego koncie coraz bardziej ubywają, a Bruncio nadal czeka……..[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER][B][FONT=&quot]„Jedynym absolutnie pozbawionym egoizmu przyjacielem, jakiego człowiek może posiadać w tym samolubnym świecie, jedynym, który mu nigdy nie okaże niewdzięczności ani go nie zdradzi, jest jego pies. Pies pozostanie przy człowieku w dobrobycie i ubóstwie, w zdrowiu i chorobie. Będzie spał na zimnej ziemi, smagany przeszywającym wiatrem i szalejącą śnieżycą, aby tylko być przy swoim panu. Ucałuje dłoń, na której nie ma dla niego ani kąska strawy, będzie lizał rany i wrzody, towarzyszy człowiekowi w tym brutalnym życiu. Pies strzeże snu swego pana biedaka, tak jakby był on księciem. Kiedy wszyscy inni przyjaciele odchodzą on pozostaje. Kiedy znikają bogactwa i dobre imię wali się w gruzy, on jest tak stały w swej miłości jak słońce w swej podróży przez nieboskłon.” (George Vest)[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
[CENTER]Napiszcie co o tym myślicie, tez za bardzo nie wiem jak to wszystko ująć. Jeżeli będzie oki to zrobie allegro.
[B][FONT=&quot][/FONT][/B][B][FONT=&quot][/FONT][/B][/CENTER][/CENTER]

Posted

dodałam ze zna podstawowe komendy i jest posłuszny bo przeciez po pobycie u Marka napewno tak jest;)

Ardnas na pierwszej str jest 100zl stalych deklaracji czy to nadal aktualne?

Posted

Stała deklaracja zawsze wpływała na czas i nawet mogę powiedzieć, że zawsze była przed czasem tzn. pod koniec miesiąca na następny miesiąc. Dziś mamy 01.10.2010 i na październik jeszcze nie wpłynęła :(

Allegro dla Bruna [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1255515638[/url]