Alicja Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 podesłałam wątek Bruna osobie z Lublińca ... może akurat Quote
J_ulia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Sandra mogłabyś napisać do p. Marka o jakieś nowe info ?? I może jakieś 2-3 zdjęcia portretowe ;) Quote
Czaruś Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 [quote name='J_ulia']Sandra mogłabyś napisać do p. Marka o jakieś nowe info ?? I może jakieś 2-3 zdjęcia portretowe ;)[/QUOTE] Oki zadzwonię do niego jutro. Ja jutro wyjeżdżam na kilka dni, także jak mi to przyśle pojutrze to i tak wrzucę dopiero w czwartek, ale same informacje napiszę jutro :) Quote
J_ulia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='ARDNAS']Oki zadzwonię do niego jutro. Ja jutro wyjeżdżam na kilka dni, także jak mi to przyśle pojutrze to i tak wrzucę dopiero w czwartek, ale same informacje napiszę jutro :)[/QUOTE] Ok :) Jutro zrobię mu trochę ogłoszeń... Bo te co ma są już "przestarzałe" Quote
Alicja Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 szkoda ze tak późno te fotki ... [COLOR=Red][B]SANDRA podaj mojego maila Markowi , wstawię foty od razu [/B][/COLOR] Quote
katarzyna005 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Cześć Bruno. Z rana muszę wszystkich przywitać. Quote
Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Już sierpień to może czas na tą wizytę w chętnym ( tylko czy jeszcze ) domeczku ;) Quote
katarzyna005 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Miejmy nadzieję, że dalej są chetni na czekoladowego Bruna. Quote
Czaruś Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Witaj Bruncio :) Wczoraj wpłynęła stała deklaracja od NINKA1 - 100 zł :loveu: Quote
katarzyna005 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ja też czekam z niecierpliwością na wieści!! Quote
Czaruś Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Witaj Bruncio :) Dzwoniłam do p.Marka, powiedział, że Bruno ma się świetnie, jest fajnym psem, amstaffem z charakterem, pilnuje swego, ale nie ma w nim niekontrolowanej agresji. Dziś zrobiło się u nich ładnie i w najbliższym czasie prześle fotki portertowe :) Co do wizyty, to Kasia (dziewczyna z Lublina, która ma przeprowadzić wizytę) wróciła wczoraj do PL i dziś zadzwoni i umówi się na wizytę, także czekamy na wiadomość od niej. Dziś rano wpłynęły pieniążki od katarzyny005 za bazarek zorganizowany przez nią oraz przez Alicję łącznie w kwocie 141,00 zł. Kasiu i Alicjo dziękuję za bazarki :loveu: Quote
Czaruś Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Wczoraj wpłynęły pieniążki od Asiaczek za zakupioną na bazarku suszarkę, dziękujemy :loveu: Mam też nie za dobrą wiadomość :( Dziś zadzwoniła do mnie Pani, która była zainteresowana adopcją, że jednak rezygnuje :( Wczoraj umówiła się, że dziś będzie wizyta, a dziś rano zmieniła zdanie :( Tak więc Bruncio czekamy na Twoje nowe fotki i ruszamy z ogłoszeniami. Quote
katarzyna005 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ci ludzie to robią dużo zamieszania a później niz z gruszki ni z pietruszki rezygnują. Tak jakoś zawsze w ostatnim momemcie i z głupiej przyczyny. Ja jestem pewna, że Bruno znajdzie wspaniały dom i kochających go właścicieli. Trzymam mocno z to kciuki. Quote
Alicja Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dziewczyny ...to było do przewidzenia ....te 2 tygodnie temu już byłam pewna że psiak do tego domu nie pojdzie .... dlatego napisałam że dubeltowe ogloszenia potrzebne ...przykre to ale prawdziwe, a z 2 str lepiej że teraz aniżeli pani by sie opamiętała jakby pies był pod drzwiami .... Quote
Czaruś Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Bruno jest bezpieczny, jedynie nie ma do nich dojazdu, Pan Marek mieszka z psami. Zdjęć niestety nie przysłał :( Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='ARDNAS']Bruno jest bezpieczny, jedynie nie ma do nich dojazdu, Pan Marek mieszka z psami. Zdjęć niestety nie przysłał :([/QUOTE] czekałyśmy na foty tyle to jeszcze poczekamy ...NAJWAŻNIEJSZE że wszystkie psiaczki u Marka bezpieczne [b] wątek pomocowy dla psów z zalanych okolic Zgorzelca i Bogatyni [url]http://www.dogomania.pl/threads/190575-Rusza-zbi%C3%B3rka-na-karm%C4%99-i-pomoc-dla-ps%C3%B3w-z-powodzi-z-Bogatyni-i-Zgorzelca/page3[/url][/b] Quote
Recommended Posts