Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='J_ulia']Sandra mogłabyś napisać do p. Marka o jakieś nowe info ?? I może jakieś 2-3 zdjęcia portretowe ;)[/QUOTE]
Oki zadzwonię do niego jutro. Ja jutro wyjeżdżam na kilka dni, także jak mi to przyśle pojutrze to i tak wrzucę dopiero w czwartek, ale same informacje napiszę jutro :)

Posted

[quote name='ARDNAS']Oki zadzwonię do niego jutro. Ja jutro wyjeżdżam na kilka dni, także jak mi to przyśle pojutrze to i tak wrzucę dopiero w czwartek, ale same informacje napiszę jutro :)[/QUOTE]

Ok :) Jutro zrobię mu trochę ogłoszeń... Bo te co ma są już "przestarzałe"

Posted

Witaj Bruncio :)
Dzwoniłam do p.Marka, powiedział, że Bruno ma się świetnie, jest fajnym psem, amstaffem z charakterem, pilnuje swego, ale nie ma w nim niekontrolowanej agresji. Dziś zrobiło się u nich ładnie i w najbliższym czasie prześle fotki portertowe :)
Co do wizyty, to Kasia (dziewczyna z Lublina, która ma przeprowadzić wizytę) wróciła wczoraj do PL i dziś zadzwoni i umówi się na wizytę, także czekamy na wiadomość od niej.
Dziś rano wpłynęły pieniążki od katarzyny005 za bazarek zorganizowany przez nią oraz przez Alicję łącznie w kwocie 141,00 zł.
Kasiu i Alicjo dziękuję za bazarki :loveu:

Posted

Wczoraj wpłynęły pieniążki od Asiaczek za zakupioną na bazarku suszarkę, dziękujemy :loveu:
Mam też nie za dobrą wiadomość :( Dziś zadzwoniła do mnie Pani, która była zainteresowana adopcją, że jednak rezygnuje :( Wczoraj umówiła się, że dziś będzie wizyta, a dziś rano zmieniła zdanie :(
Tak więc Bruncio czekamy na Twoje nowe fotki i ruszamy z ogłoszeniami.

Posted

Ci ludzie to robią dużo zamieszania a później niz z gruszki ni z pietruszki rezygnują. Tak jakoś zawsze w ostatnim momemcie i z głupiej przyczyny.

Ja jestem pewna, że Bruno znajdzie wspaniały dom i kochających go właścicieli. Trzymam mocno z to kciuki.

Posted

Dziewczyny ...to było do przewidzenia ....te 2 tygodnie temu już byłam pewna że psiak do tego domu nie pojdzie .... dlatego napisałam że dubeltowe ogloszenia potrzebne ...przykre to ale prawdziwe, a z 2 str lepiej że teraz aniżeli pani by sie opamiętała jakby pies był pod drzwiami ....

Posted

[quote name='ARDNAS']Bruno jest bezpieczny, jedynie nie ma do nich dojazdu, Pan Marek mieszka z psami. Zdjęć niestety nie przysłał :([/QUOTE]

czekałyśmy na foty tyle to jeszcze poczekamy ...NAJWAŻNIEJSZE że wszystkie psiaczki u Marka bezpieczne

[b] wątek pomocowy dla psów z zalanych okolic Zgorzelca i Bogatyni
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190575-Rusza-zbi%C3%B3rka-na-karm%C4%99-i-pomoc-dla-ps%C3%B3w-z-powodzi-z-Bogatyni-i-Zgorzelca/page3[/url][/b]