E-S Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kurcze to kaszel ... długie leczenie ... drogie ... konieczne bo choroba może uszkodzić trwale układ oddechowy. Przydałyby się jej szeleczki, żeby nie drażnić tchawicy. Quote
togaa Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Dostała szeleczki.... Na dzisiaj żadnej poprawy... Po niedzieli koniecznia jest wizyta w lecznicy.... Quote
togaa Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Pipi vel Sonie trzeba koniecznie podleczyć..... Domek tymczasowy wykazuje pełna wyrozumiałość, ale niestety nie mam jeszcze pełnej deklaracji co do dalszych losów małej... Pewnie z obawy,czy to aby nie jakas wada serca czy inna choroba wymagająca stałego,kosztownego leczenia.... Quote
togaa Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Małej zaczeło ropiec oczko. Kaszle bez zmian....Zwlekam z ta wizyta u weta, zwlekam...ale chyba nie ma wyjścia... Quote
togaa Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Pipi vel Sonia zostaje na zawsze w DT.:loveu: Nowy Pan mówi o Niej ' moja czarna perła";) Oczarowała wszystkich grzecznościa, przymilnością. Fantastyczny pies ! Kanarki nie sa chyba tym faktem zachwycone, bo Sonia najwyrazniej na nie poluje. Mam nadzieje że do bliskiego spotkania nie dojdzie. Uff! Kolejna szczęśliwie zakończona adopcja. Quote
Recommended Posts