eliza_sk Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Seryjka skończona dziś - telefonie dzwoń ! Quote
Pani Toffina Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Trzymamy kciuki! A pani od Alfa to z jakiego serwisu ogłoszeniowego była? Tzn jest jakiś bardziej popularny? Quote
eliza_sk Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Pani Toffina napisał(a):Trzymamy kciuki! A pani od Alfa to z jakiego serwisu ogłoszeniowego była? Tzn jest jakiś bardziej popularny? Oj widzisz - łoś ze mnie, nie spytałam. A jeszcze jedna dobra wiadomość na dziś ... Pirat jednak nie jedzie - szczegóły na wątku. Quote
Mmmagda Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A jak Tofik się zachowuje po wyjeździe oprawcy? Odżył troszkę? Wesoły jest? Quote
eliza_sk Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Mmmagda napisał(a):A jak Tofik się zachowuje po wyjeździe oprawcy? Odżył troszkę? Wesoły jest? Czy to mama chrzestna Tofisia ... ? W ostatnich dniach już lepiej się zachowywali - w dniu wyjazdu nawet po pysiach się lizali :) Quote
Sylwia K Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ale on śliczny, aż dziw że telefony się nie urywają:-( Quote
Mmmagda Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 :) tak, to ja przywiozłam Tofisia. Taka kochana przytulanka i jeszcze nikt jej nie pokochał... Quote
eliza_sk Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Też się Madziu dziwię, bo o Tofika II ludzie się pozabijać chcieli - ale spokojnie i na niego przyjdzie pora na ten wymarzony domek :) Quote
eliza_sk Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Pan Tofik to straaaasznie wdzięczny psiak, taki proludzki, grzeczny, karny, kochany, posłuszny ... same superlatywy ... a nikt o niego nie pyta :shake: Tofik teraz szczęśliwy, bo ma piękną dziewczynę w boksie - onkę Zarę. Trzeba mu jajka szybko uciąć, bo testosteron uszami wypływa. Tu mina z serii - no nie krzycz już na mnie, przecież nie uciekłem daleko ... I uśmiechnięty kombinator ciąg dalszy :) Quote
eliza_sk Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Zapraszam do naszej nowej podopiecznej - ZJAWISKOWEJ suni ON - ZARY: http://www.dogomania.pl/threads/186913-ZARA-m%C5%82oda-i-ZJAWISKOWO-pi%C4%99kna-sunia-ON-skarby-le%C5%BC%C4%85-na-ulicy-...-jak-wida%C4%87-%28?p=14809142#post14809142 Quote
eliza_sk Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Pani Toffina napisał(a):I jak tam szczoteczka? Żadnego tel.?:( Ani pół telefonu ... nie wiem co jest. Jeśli ktoś może - bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach, w sobotę do boksu przyszedł nowy psiak Guziczek - kochane psisko. Toffin jest chyba zaczarowany ... Wczoraj cały dzień odbierałam telefony ws. Zary, dziś pół dnia odpisuję na maile ws. Zary - jakoś monotematycznie jest. Quote
Pani Toffina Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ok - pomogę. Wieczorem, po zajęciach. Byłam dziś z Toficzkiem II na dłuższym spacerze - po godz. 9. Biedak straszliwie się zasapał. Miałam dla niego wodę, ale z rąk pić nie chciał. Ledwie doczłapaliśmy do domu. A w domu - chłodna woda i ręcznik na grzbiet - żeby go trochę ochłodzić. Hm, czy to możliwe, żeby miał jakieś problemy z krążeniem? Quote
eliza_sk Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Pani Toffina napisał(a):Ok - pomogę. Wieczorem, po zajęciach. Byłam dziś z Toficzkiem II na dłuższym spacerze - po godz. 9. Biedak straszliwie się zasapał. Miałam dla niego wodę, ale z rąk pić nie chciał. Ledwie doczłapaliśmy do domu. A w domu - chłodna woda i ręcznik na grzbiet - żeby go trochę ochłodzić. Hm, czy to możliwe, żeby miał jakieś problemy z krążeniem? Nieee - mój permanentnie zasapuje się na spacerach, spacer po pracy, często kończy się fiaskiem - pancia idzie w podskokach, a pies siedzi nieruchomo pod furtką i ani myśli, żeby się ruszyć. często z domu nie chce wyjść po godz. 15. Dopiero ok. 19 nabiera ochoty na wyjścia ... Quote
eliza_sk Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Zapraszamy do Guzika - kolegi Zarci i Tofika :) Kolejne leśne znalezisko ... http://www.dogomania.pl/threads/187106-GUZIK-ma%C5%82y-LE%C5%9ANY-skrzat-8-mies.-PSI-DZIECIAK-porzucony-w-LESIE-szuka-DS-!?p=14831832#post14831832 Quote
Pani Toffina Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tofik-niechciany-dziczek-rzucony-pod-kola,16132 http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=10306 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Niechciany-dziczek-rzucony-pod-kola-W0QQAdIdZ209968529 Quote
Pani Toffina Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Widac, ze strasznie grzeczna psinka z tego Toficzka, oby ktoś mu dał dobry domek... Quote
eliza_sk Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [FONT=Verdana]Zapraszam na MEGA CIUCHOWY bazar dla naszych psiaków. 41 pozycji super MARKI w super stanie: h&m, promod, vero moda, reserved, mexx, house, pull&bear. Na prawdę warto ![/FONT][FONT=Verdana] http://www.dogomania.pl/threads/187157-***SUPER-CIUCHY-x-41-reserved-VERO-MODA-promod-MEXX-h-amp-m-PULL-amp-BEAR-na-SOZ-do-15.06!?p=14837683#post14837683[/FONT] Quote
Isadora7 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cześć Tofik, mam dziś dzień dobroci i rpzyszłam zadymę u ciebie zrobić Quote
Isadora7 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Podlinkowane zadymiarskie banerki dla Tofika:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Piromanka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ojej!!! TOFIK jest prześliczny!!!! Może będę miała "rękę" i z moich ogłoszeń ktoś się zgłosi. Quote
eliza_sk Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Piromanka napisał(a):Ojej!!! TOFIK jest prześliczny!!!! Może będę miała "rękę" i z moich ogłoszeń ktoś się zgłosi. Dziękuję CI kochana - musiałam wezwać posiłki, bo widzisz ile ogłoszeń i cisza całkowita :( W I poście masz fotki i tekst - jeśli można to małopolskie poprosimy. Quote
kameralna Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja czuję, że Tofik nie będzie długo czekał na dom. Strasznie fajna pyszczulka :loveu: Quote
Recommended Posts