Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Toffina napisał(a):
Trzymamy kciuki! A pani od Alfa to z jakiego serwisu ogłoszeniowego była? Tzn jest jakiś bardziej popularny?

Oj widzisz - łoś ze mnie, nie spytałam. A jeszcze jedna dobra wiadomość na dziś ... Pirat jednak nie jedzie - szczegóły na wątku.

Posted

Mmmagda napisał(a):
A jak Tofik się zachowuje po wyjeździe oprawcy? Odżył troszkę? Wesoły jest?

Czy to mama chrzestna Tofisia ... ? W ostatnich dniach już lepiej się zachowywali - w dniu wyjazdu nawet po pysiach się lizali :)

Posted

Pan Tofik to straaaasznie wdzięczny psiak, taki proludzki, grzeczny, karny, kochany, posłuszny ... same superlatywy ... a nikt o niego nie pyta :shake:

Tofik teraz szczęśliwy, bo ma piękną dziewczynę w boksie - onkę Zarę. Trzeba mu jajka szybko uciąć, bo testosteron uszami wypływa.

Tu mina z serii - no nie krzycz już na mnie, przecież nie uciekłem daleko ...

I uśmiechnięty kombinator ciąg dalszy :)

Posted

Pani Toffina napisał(a):
I jak tam szczoteczka? Żadnego tel.?:(

Ani pół telefonu ... nie wiem co jest. Jeśli ktoś może - bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach, w sobotę do boksu przyszedł nowy psiak Guziczek - kochane psisko. Toffin jest chyba zaczarowany ... Wczoraj cały dzień odbierałam telefony ws. Zary, dziś pół dnia odpisuję na maile ws. Zary - jakoś monotematycznie jest.

Posted

Ok - pomogę. Wieczorem, po zajęciach. Byłam dziś z Toficzkiem II na dłuższym spacerze - po godz. 9. Biedak straszliwie się zasapał. Miałam dla niego wodę, ale z rąk pić nie chciał. Ledwie doczłapaliśmy do domu. A w domu - chłodna woda i ręcznik na grzbiet - żeby go trochę ochłodzić. Hm, czy to możliwe, żeby miał jakieś problemy z krążeniem?

Posted

Pani Toffina napisał(a):
Ok - pomogę. Wieczorem, po zajęciach. Byłam dziś z Toficzkiem II na dłuższym spacerze - po godz. 9. Biedak straszliwie się zasapał. Miałam dla niego wodę, ale z rąk pić nie chciał. Ledwie doczłapaliśmy do domu. A w domu - chłodna woda i ręcznik na grzbiet - żeby go trochę ochłodzić. Hm, czy to możliwe, żeby miał jakieś problemy z krążeniem?

Nieee - mój permanentnie zasapuje się na spacerach, spacer po pracy, często kończy się fiaskiem - pancia idzie w podskokach, a pies siedzi nieruchomo pod furtką i ani myśli, żeby się ruszyć. często z domu nie chce wyjść po godz. 15. Dopiero ok. 19 nabiera ochoty na wyjścia ...

Posted

Piromanka napisał(a):
Ojej!!! TOFIK jest prześliczny!!!!
Może będę miała "rękę" i z moich ogłoszeń ktoś się zgłosi.

Dziękuję CI kochana - musiałam wezwać posiłki, bo widzisz ile ogłoszeń i cisza całkowita :( W I poście masz fotki i tekst - jeśli można to małopolskie poprosimy.