Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetta']Sliczne kwiatuszki :loveu: Te ostatnie bardzo mi sie podobaja, ale nie pamietam jak sie zwa :razz:[/quote]

Konwalijki proszę Pani :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='sylrwia']A czy Bigosik będzie na wystawie w Antoninku na poczatku czerwca? :p[/quote]

Będzie (mieszkamy w Swarzędzu, czyli bardzo blisko), ale tylko jako obserwator:painting:

Posted

[quote name='bigos']Będzie (mieszkamy w Swarzędzu, czyli bardzo blisko), ale tylko jako obserwator:painting:[/quote]
:multi: Ja zgłosiłam Fortka także może sie spotkamy :p

Posted

[quote name='sylrwia']:multi: Ja zgłosiłam Fortka także może sie spotkamy :p[/quote]

No mam nadzieję:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='sylrwia']3 czerwca (sobota) Wystawa Psów Ras Myśliwskich podlegających próbom pracy:razz:[/quote]
No to wpadne zobaczyc:cool3:

Posted

[quote name='Tebusa']Mam nadzieję, że dużo fotek z tego spotkania wrzucicie :razz::razz::razz::razz:[/quote]

Obowiązkowo:multi::multi::multi:

A nowe zdjęcia z udziałem Bigoska wrzucę dopiero po weekendzie. Narazie jestem bez aparatu:placz:

Posted

[quote name='bigos']
A nowe zdjęcia z udziałem Bigoska wrzucę dopiero po weekendzie. Narazie jestem bez aparatu:placz:[/quote]

Tym razem wybaczamy, ale mam nadzieję, że już więcej to się nie powtórzy :evil_lol::eviltong:;)

Posted

Kurcze, z Bigosa niezły przystojniak!!! Szkoda, że tak daleko mieszkacie bo ciężko zorganizować randkę :(.
pozdrawiam
Gosia i Czuszka
:painting:

Posted

[quote name='bigos']Ja będę na początku czerwca w Wa-wie, ale bez Bigoska:placz::placz::placz:[/QUOTE]

a może wrzcucisz trochę zdjęć koncertowych ze stadionu legii jak już wrócisz ? :mdrmed:

Posted

[quote name='bigos']Ja będę na początku czerwca w Wa-wie, ale bez Bigoska:placz::placz::placz:[/quote]

Mam dziwne wrażenie, że jak myślisz o tym koncercie to wcale Ci się nie robi smutno :P

Posted

[quote name='Tebusa']Mam dziwne wrażenie, że jak myślisz o tym koncercie to wcale Ci się nie robi smutno :P[/quote]

To fakt!!!Jestem bardzo szczęśliwa, że jadę:multi::multi::multi:
Smutno mi tylko, że nie będzie ze mną Bigoska

Posted

[quote name='Esfera']a może wrzcucisz trochę zdjęć koncertowych ze stadionu legii jak już wrócisz ? :mdrmed:[/quote]

Nie wiem czy będę brała aparat, bo na marcowym koncercie był problem z wniesieniem i ludziska zostawiali aparaty telefoniczne i foto w depozycie.

Ale mam kilka fajnych fotek z marca:multi::multi::multi: