anetta Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Sliczne kwiatuszki :loveu: Te ostatnie bardzo mi sie podobaja, ale nie pamietam jak sie zwa :razz: Quote
sylrwia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 A czy Bigosik będzie na wystawie w Antoninku na poczatku czerwca? :p Quote
bigos Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='anetta']Sliczne kwiatuszki :loveu: Te ostatnie bardzo mi sie podobaja, ale nie pamietam jak sie zwa :razz:[/quote] Konwalijki proszę Pani :Rose::Rose::Rose: Quote
bigos Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='sylrwia']A czy Bigosik będzie na wystawie w Antoninku na poczatku czerwca? :p[/quote] Będzie (mieszkamy w Swarzędzu, czyli bardzo blisko), ale tylko jako obserwator:painting: Quote
bigos Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 A wracając do tematu aparatu-posiadam [SIZE=5]OLYMPUS CAMEDIA C-740 Ultra Zoom [/SIZE] Quote
dyziolek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 no to prosimy o częste używanie tego olympusa ;) Quote
bigos Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='dyziolek']no to prosimy o częste używanie tego olympusa ;)[/quote] Tak jest!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola::laola: Quote
sylrwia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='bigos']Będzie (mieszkamy w Swarzędzu, czyli bardzo blisko), ale tylko jako obserwator:painting:[/quote] :multi: Ja zgłosiłam Fortka także może sie spotkamy :p Quote
Nugatowa Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 O jaki ładna czekoladowa odmiana Bigosu :evil_lol: :loveu: Mniaaaaaaaaaaaaaam Quote
bigos Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='sylrwia']:multi: Ja zgłosiłam Fortka także może sie spotkamy :p[/quote] No mam nadzieję:multi::multi::multi::multi: Quote
KaRa_ Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 A kiedy jest w tym Antoniku? moze do tego czasu brat naprawi samochod i sie przejade:cool3: Quote
sylrwia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 3 czerwca (sobota) Wystawa Psów Ras Myśliwskich podlegających próbom pracy:razz: Quote
KaRa_ Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='sylrwia']3 czerwca (sobota) Wystawa Psów Ras Myśliwskich podlegających próbom pracy:razz:[/quote] No to wpadne zobaczyc:cool3: Quote
bigos Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 Koniecznie musimy się spotkać:multi::multi::multi: Quote
Teba Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Mam nadzieję, że dużo fotek z tego spotkania wrzucicie :razz::razz::razz::razz: Quote
bigos Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Tebusa']Mam nadzieję, że dużo fotek z tego spotkania wrzucicie :razz::razz::razz::razz:[/quote] Obowiązkowo:multi::multi::multi: A nowe zdjęcia z udziałem Bigoska wrzucę dopiero po weekendzie. Narazie jestem bez aparatu:placz: Quote
Teba Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='bigos'] A nowe zdjęcia z udziałem Bigoska wrzucę dopiero po weekendzie. Narazie jestem bez aparatu:placz:[/quote] Tym razem wybaczamy, ale mam nadzieję, że już więcej to się nie powtórzy :evil_lol::eviltong:;) Quote
alive Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Kurcze, z Bigosa niezły przystojniak!!! Szkoda, że tak daleko mieszkacie bo ciężko zorganizować randkę :(. pozdrawiam Gosia i Czuszka :painting: Quote
bigos Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Ja będę na początku czerwca w Wa-wie, ale bez Bigoska:placz::placz::placz: Quote
Esfera Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='bigos']Ja będę na początku czerwca w Wa-wie, ale bez Bigoska:placz::placz::placz:[/QUOTE] a może wrzcucisz trochę zdjęć koncertowych ze stadionu legii jak już wrócisz ? :mdrmed: Quote
Teba Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='bigos']Ja będę na początku czerwca w Wa-wie, ale bez Bigoska:placz::placz::placz:[/quote] Mam dziwne wrażenie, że jak myślisz o tym koncercie to wcale Ci się nie robi smutno :P Quote
bigos Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Tebusa']Mam dziwne wrażenie, że jak myślisz o tym koncercie to wcale Ci się nie robi smutno :P[/quote] To fakt!!!Jestem bardzo szczęśliwa, że jadę:multi::multi::multi: Smutno mi tylko, że nie będzie ze mną Bigoska Quote
bigos Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Esfera']a może wrzcucisz trochę zdjęć koncertowych ze stadionu legii jak już wrócisz ? :mdrmed:[/quote] Nie wiem czy będę brała aparat, bo na marcowym koncercie był problem z wniesieniem i ludziska zostawiali aparaty telefoniczne i foto w depozycie. Ale mam kilka fajnych fotek z marca:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts