kameralna Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Pierwszy raz odwiedzam Fredzia ale będę tu częściej :) Jeśli trzeba zrobić ogłoszenia, proszę tylko o fotki i tekst (najlepiej nowy) z danymi kontaktowymi i już się robi :multi: Quote
idusiek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 a wszystko jest tutaj: [URL]http://ostrow.schronisko.net/adopcja-id-39056.html[/URL] Fredzio to młody kundelek, który jest: f - fajny :) r - rezolutny e - energiczny d - domowy Fredzio to bardzo młody kundelek, który pilnie poszukuje domu. Został zabrany ze schroniska, bo zachorował na chorobę pokleszczową. Na szczęście chłopak szybko wyzdrowiał i może dalej cieszyć się życiem. Tylko co to za życie, jak nie ma się domu? Fredzio ma około 1, 5 roku. Jest średnim psem, drobnej budowy, sięga do kolana. Lubi zabawę, dogaduje się z innymi zwierzętami. Kocha spacery i szaleństwo na trawie. Jest nauczony czystości i nie niszczy w domu. To idealny przyjaciel rodziny! Poznaj go- przekonaj się o tym sam ! [B]kontakt:[/B] Ida 600 101 446, Elżbieta 889 174 935, Ewa 501 588 482 Quote
kameralna Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Przysiądę nad tymi ogłoszeniami :fadein: Głaski dla Fredzia :) Quote
kameralna Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Do usług :) Już wrzuciłam kilka pierwszych, jutro następne. Fredzio reklamuje się jako "najfajniejszy pies na świecie" :) Wszystko zgodnie z prawdą. Drugim najfajniejszym psem na świecie jest moja morduszka :lol: Quote
kameralna Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='idusiek']hehe, nieprawda, moj Roman jest pierwszy :)[/QUOTE] No to mamy BARDZO FAJNY komplecik :lol: Quote
idusiek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 a jak tam z naszym Fredziem? bo do mnie nadal nikt nie dzwoni :( Quote
kameralna Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Poczekajmy, Fredzio jest za fajny, żeby nikt go nie dostrzegł! Z przyjemnością wklejałam do ogłoszeń zdjęcia jego uśmiechniętej pyszczusi :) Zobaczycie, zaraz go ktoś odkryje! Quote
LadyBell Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 oby oby bo on już ponad pół roku bez domu jest i zainteresowanie ZEROWE. Miałam okazje osobiście poznać Fredka na dniach SGGW i to fantastyczny pies! : aktywny, towarzyski, "wiecznie uśmiechnięty", pozytywnie nastawiony do psów i ludzi, pieszczoch, nie ma w nim krzty agresji . Quote
kameralna Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Może i ja będę mogła kiedyś spotkać Fredzia na jakimś spacerku. A że fajniasty jest to widać! Quote
idusiek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 a ja szukam kogoś - BARDZO PILNIE - KOGOŚ Z KRAKOWA DO SPRAWDZENIA DOMKU DLA FREDZIA :) Quote
kameralna Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='idusiek']a ja szukam kogoś - BARDZO PILNIE - KOGOŚ Z KRAKOWA DO SPRAWDZENIA DOMKU DLA FREDZIA :)[/QUOTE] Mam nadzieję, że domek okaże się idealny. Muszę jednak przypomnieć: [url]http://www.dogomania.pl/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji[/url]!!! Quote
kameralna Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Idusiek, no ja myślę, że to nie ten! Ale przypomnieć musiałam, wybacz :roll: Quote
idusiek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Dzisiaj Pani Ewa odwiedziła porzyszły domek dla Fredzia- no i .... FREDZIO POJEDZIE DO NOWEGO DOMKU ! :multi: Proszę trzymac kciuki za malucha i całą logistykę ;) Quote
kameralna Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='idusiek']Dzisiaj Pani Ewa odwiedziła porzyszły domek dla Fredzia- no i .... FREDZIO POJEDZIE DO NOWEGO DOMKU ! :multi: Proszę trzymac kciuki za malucha i całą logistykę ;)[/QUOTE] Ale fajnie :multi::multi: Kiedy? Opowiadaj :) Quote
idusiek Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 a wczoraj :) Fredzio już w nowym domku! Co prawda jest jeszcze lekko nieśmiało i siedzi pod stołem, ale juz wychodzi na głaski, pcha się na kolana oraz wywija oberki jak zobaczy smycz :) Z dietą problemów nie ma. Generalnie - ma jak w niebie :) Pani Olawio- dzięki wielkie za domek dla Fredzia ! Quote
LadyBell Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 chwile mnie nie było a tu taka informacja!!! Fredziu wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życie!!! :) Czekamy na relacje z nowego domku :) Quote
kameralna Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ja wiedziałam, wiedziałam że tak będzie :multi: Bo to przecież taki fajny pies :) A jak nowa opiekunka trafiła na Fredzia? Quote
rita60 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Powodzenia szorstka morduniu:multi:zdejmuje ogłoszenia:razz: Quote
idusiek Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='kameralna']Ja wiedziałam, wiedziałam że tak będzie :multi: Bo to przecież taki fajny pies :) A jak nowa opiekunka trafiła na Fredzia?[/QUOTE] no właśnie - ponoć przez dogo....czekam zatem aż Pani Olawia się zaloguje i wypowie ;) Quote
kameralna Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ja też z niecierpliwością i wielką radością czekam na relację :) Quote
idusiek Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Fredzio przesyła pozdrowienia z nowego domku :) [IMG]http://img135.imageshack.us/img135/457/wupanajlepiejpoddrzewem.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts