Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwszy raz odwiedzam Fredzia ale będę tu częściej :) Jeśli trzeba zrobić ogłoszenia, proszę tylko o fotki i tekst (najlepiej nowy) z danymi kontaktowymi i już się robi :multi:

Posted

a wszystko jest tutaj:

[URL]http://ostrow.schronisko.net/adopcja-id-39056.html[/URL]

Fredzio to młody kundelek, który jest:
f - fajny :)
r - rezolutny
e - energiczny
d - domowy

Fredzio to bardzo młody kundelek, który pilnie poszukuje domu. Został zabrany ze schroniska, bo zachorował na chorobę pokleszczową. Na szczęście chłopak szybko wyzdrowiał i może dalej cieszyć się życiem. Tylko co to za życie, jak nie ma się domu? Fredzio ma około 1, 5 roku. Jest średnim psem, drobnej budowy, sięga do kolana. Lubi zabawę, dogaduje się z innymi zwierzętami. Kocha spacery i szaleństwo na trawie. Jest nauczony czystości i nie niszczy w domu. To idealny przyjaciel rodziny! Poznaj go- przekonaj się o tym sam !

[B]kontakt:[/B]

Ida 600 101 446,
Elżbieta 889 174 935,
Ewa 501 588 482

Posted

Do usług :) Już wrzuciłam kilka pierwszych, jutro następne. Fredzio reklamuje się jako "najfajniejszy pies na świecie" :) Wszystko zgodnie z prawdą. Drugim najfajniejszym psem na świecie jest moja morduszka :lol:

Posted

Poczekajmy, Fredzio jest za fajny, żeby nikt go nie dostrzegł! Z przyjemnością wklejałam do ogłoszeń zdjęcia jego uśmiechniętej pyszczusi :) Zobaczycie, zaraz go ktoś odkryje!

Posted

oby oby bo on już ponad pół roku bez domu jest i zainteresowanie ZEROWE. Miałam okazje osobiście poznać Fredka na dniach SGGW i to fantastyczny pies! : aktywny, towarzyski, "wiecznie uśmiechnięty", pozytywnie nastawiony do psów i ludzi, pieszczoch, nie ma w nim krzty agresji .

Posted

[quote name='idusiek']a ja szukam kogoś - BARDZO PILNIE - KOGOŚ Z KRAKOWA DO SPRAWDZENIA DOMKU DLA FREDZIA :)[/QUOTE]

Mam nadzieję, że domek okaże się idealny.
Muszę jednak przypomnieć:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji[/url]!!!

Posted

Dzisiaj Pani Ewa odwiedziła porzyszły domek dla Fredzia- no i ....

FREDZIO POJEDZIE DO NOWEGO DOMKU ! :multi:

Proszę trzymac kciuki za malucha i całą logistykę ;)

Posted

[quote name='idusiek']Dzisiaj Pani Ewa odwiedziła porzyszły domek dla Fredzia- no i ....

FREDZIO POJEDZIE DO NOWEGO DOMKU ! :multi:

Proszę trzymac kciuki za malucha i całą logistykę ;)[/QUOTE]

Ale fajnie :multi::multi:
Kiedy? Opowiadaj :)

Posted

a wczoraj :)

Fredzio już w nowym domku!

Co prawda jest jeszcze lekko nieśmiało i siedzi pod stołem, ale juz wychodzi na głaski, pcha się na kolana oraz wywija oberki jak zobaczy smycz :)
Z dietą problemów nie ma.

Generalnie - ma jak w niebie :)
Pani Olawio- dzięki wielkie za domek dla Fredzia !

Posted

[quote name='kameralna']Ja wiedziałam, wiedziałam że tak będzie :multi: Bo to przecież taki fajny pies :)
A jak nowa opiekunka trafiła na Fredzia?[/QUOTE]

no właśnie - ponoć przez dogo....czekam zatem aż Pani Olawia się zaloguje i wypowie ;)