nika28 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Dzwoniła do mnie przed chwilą Borówka16, znalazła labradorkę która jest być może w ciąży. Umaszczenie czekoladowe. Bardzo pilnie potrzebny DT dla suni !!! Żadnych ogłoszeń o zaginięciu suni nie znalazłyśmy, ale może ktoś jej szuka... Suczka znaleziona na Retkinii. Quote
Borówka16 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Błagam ,Bardzo Pilne !!! Mój tymczas jej nie toleruje :placz: Quote
Ania i Kajber Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Jeżeli jest w ciąży, to nie wiem, czy nie lepiej dac znać do schronu- po kwarantannie konieczna sterylka aborcyjna, bo za chwilę zamiast jednego, będzie 7-8 problemów. No chyba, że dogomanaicy na taką sterylkę sami uzbierają...... Quote
Borówka16 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 W TYM WĄTKU NIE WIADOMO ZA BARDZO O CO CHODZI ,WIĘC PODSUMUJE. Sunia niestety nie jest u mnie ,mój tymczas się na nią rzuca. Jednak nie jest w ciąży ,tak wczoraj doszłam do wniosku ;) Dziś jej szukałam po osiedlu ,ale nie znalazłam ,muszę jeszcze iść jej szukać... Trzymajcie kciuki ,żeby była !!! Quote
Borówka16 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Aha ,bym zapomniała o najważniejszym :) Na suńkę czeka DT u jednej z dogomaniaczek i być możę DS u jej sąsiadów ,więc niech suczka się natychmias pojawi ! Quote
nika28 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Widzę żę Borówka nie napisała - suczka wróciła do właściciela i okazało się że nie jest ciężarna tylko po prostu taka grubiutka :) Quote
Recommended Posts