Ewa_17 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 psiulka to sa najmniejsze dzieciowe skarpetki jakie w tym oszolomie znalazlam :diabloti: a spacerro oczywiscie, najprawdopopobniej jutro albo w czwartek kolo 8 rano, pasi? :eviltong: Czarna_Owieczka mamy seledynkowego hiltona i bardzo sobie chwalimy...moj szkodnik plywa w kazdej napotkanej kaluzy wiec i prana byla juz kilka razy a caly czas wyglada jak nowa....polecamy :lol: Sznaucerka-Balbina dziekujemy za odwiedziny :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Ewa_17'] Czarna_Owieczka mamy seledynkowego hiltona i bardzo sobie chwalimy...moj szkodnik plywa w kazdej napotkanej kaluzy wiec i prana byla juz kilka razy a caly czas wyglada jak nowa....polecamy :lol: Właśnie zamierzamy kupić sobie czarnego w kwadraty :cool3: Nie wiem czy taniej kupię na wystawie czy zoologu :lol: a wystawa już za parę dni... Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Właśnie zamierzamy kupić sobie czarnego w kwadraty :cool3: Nie wiem czy taniej kupię na wystawie czy zoologu :lol: a wystawa już za parę dni... chyba jednak taniej w zoologu.....nie chodzi Ci oczywiscie o internetowy sklep, prawda? :eviltong: powiem Ci na przykladzie Cambelka, co by to ladnie zobrazowac :evil_lol: no wiec kupila swojej Megusce obroze (notabene taka sama jak Rosolaka :diabloti:) na wystawie za cale 7zl......a w zoologu (tyle ze internetowym :p) taka sama 5,2zl wiec szybko kalkulujac te ogromne sumy, wychodzi na to ze bardziej sie oplaca w zoologu niz na wystawie :cool3: ...AMEN :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 chce kupić w zoologu w mieście ( a co ja za koszt przesyłki będę płacić :lol:) Tak więc chyba najpierw odwiedzę zoologiczny sprawdzę ceny i pojadę na wystawę, gdzie będzie taniej tam kupię :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a): Tak więc chyba najpierw odwiedzę zoologiczny sprawdzę ceny i pojadę na wystawę, gdzie będzie taniej tam kupię :evil_lol: i tak trzymac dobra kobieto, trzeba myslec ekonomicznie :evil_lol: a tak z innej beczki, to Wy wredne cioteczki jestescie :mad:.....nad Rosolakiem sie tu rozplywacie a o zdjecie Tinuszki-staruszki nawet sie nie upominacie :shake: brzydko, oj brzydko :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ewa_17 napisał(a): a tak z innej beczki, to Wy wredne cioteczki jestescie :mad:.....nad Rosolakiem sie tu rozplywacie a o zdjecie Tinuszki-staruszki nawet sie nie upominacie :shake: brzydko, oj brzydko :eviltong: To ja sie upominam :grins: Szczerze to się zastanawiałam gdzie są jej fotki... Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):To ja sie upominam :grins: Szczerze to się zastanawiałam gdzie są jej fotki... aniolku to dopiero teraz mowiasz?! :eek: to ja dopiero cos cyknac musze, bo nic na stanie nie mam jak narazie nowego :watpliwy: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ewa_17 napisał(a):aniolku to dopiero teraz mowiasz?! :eek: to ja dopiero cos cyknac musze, bo nic na stanie nie mam jak narazie nowego :watpliwy: O aniołkiem jestem :diabloti: Ja się po prostu modnie spóźniłam z postem To co, czekamy :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Rosolaki, a gdzie to takie ładne Hiltona obróżki można kupić w Rzeszowie? :cool3: Też siem skusze, wszyscy mają rogza (przeżytek :evil_lol:), a ja chce Hiltona :D Śliczna Roska w skarpeteczkach :loveu: Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Rosolaki, a gdzie to takie ładne Hiltona obróżki można kupić w Rzeszowie? :cool3: oj Gniasta, Ty to jednak naiwna jestes :eviltong: w naszym zascianku nie ma takich rzeczy, jak obroze hilton :cool1: (o rogzie czy lupinie nie wspomne :shake:) kochanie Ty moje, moglas mowic ze masz chetke na takie cacko, to bysmy za jednym razem zamowinie zlozyly i przesylka po pol podzielily :roll:.....ale Ty nic do Rosolakowe slowka nie rzeklas :watpliwy: ale mi sie teraz zbiera na zestawik w babelki, wiec co zamawiamy razem? :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Ewa_17'] ale mi sie teraz zbiera na zestawik w babelki, wiec co zamawiamy razem? :lol: Czyli tą wodę?: http://i12.tinypic.com/6cmqveh.jpg Mi się czarne kwadraty, kosteczki i dżinsowa podoba, tylko boję się że Blaki będzie źle wyglądał :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Ewa_17']oj Gniasta, Ty to jednak naiwna jestes :eviltong: w naszym zascianku nie ma takich rzeczy, jak obroze hilton :cool1: (o rogzie czy lupinie nie wspomne :shake:) kochanie Ty moje, moglas mowic ze masz chetke na takie cacko, to bysmy za jednym razem zamowinie zlozyly i przesylka po pol podzielily :roll:.....ale Ty nic do Rosolakowe slowka nie rzeklas :watpliwy: ale mi sie teraz zbiera na zestawik w babelki, wiec co zamawiamy razem? :lol: O dziękuję bardzo za komplement :obrazic: Ja tam nie łaże po Rzeszowie i zoologach za czesto, jak cos to kupuje przez internet :eviltong: więc skąd miałam wiedzieć. :placz: A ja nie miałam pojęcia, ze Hilton takie cacka produkuje, dopiero jak mi Cambel na wystawie pokazała to zaczelam zachwytać :eviltong: Zamawiamy razem :p Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Czarna_Owieczka Tinuszka ma dzinsowa obrozke z hiltona, lada chwila wstawie fotke :loveu: Goniasta kochana, to w jakim swiecie Ty zyjesz?! :eviltong: noto kiedy zamawiamy i gdzie?! :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Ewa_17']Czarna_Owieczka Tinuszka ma dzinsowa obrozke z hiltona, lada chwila wstawie fotke :loveu: O super :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Ewa_17'] Goniasta kochana, to w jakim swiecie Ty zyjesz?! :eviltong: noto kiedy zamawiamy i gdzie?! :diabloti: Ze wsi jestem Rosolakowa :evil_lol: No ja sie pytam kiedy i gdzie? ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ewa_17 napisał(a): noto kiedy zamawiamy i gdzie?! :diabloti: g_o_n_i_a napisał(a): No ja sie pytam kiedy i gdzie? ;) Skromnie dodam... jesteście gotowe zamawiać, a wiecie chociaż co? :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Jak bedziemy wiedzieć kiedy i gdzie to i wyjdzie co dokładnie :evil_lol: Mi się podoba ta obróżka w kosteczki i ta wodna ;-)http://i12.tinypic.com/6cmqveh.jpg Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Goniasta na allegro cale kompeciki?! tzn obroza+smycz :loveu: Czarna_Owieczka zamawiamy hiltony :eviltong: a oto obiecane fotki... swiezutkie, jeszcze gorace :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 A Rosa to ma rozmiar M? http://allegro.pl/item227780296__hilton_smycz_i_obroza_m_.html Quote
dadiii Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witamy!!! My tu pierwszy raz dopiero:oops::oops: ale musze powiedziec ze napewno nieostatni :p psiulce swietnew poprostu cuda masz w domciu !!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=1]Zapraszamy tez do nas w dwiedzinki:cool3: Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 si si Goniasta, Rosolaczek Meczki nosi :lol: .... a Azulasta? :roll: dadii dziekujemy za odwiedzinki i nieomieszkamy do Was zagladnac :loveu: Quote
olifka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 http://www.tmteam.waw.pl/pawel/download/Agata/allegro/hilton/kwiaty.JPG Mi się ta najbardziej podoba :loveu: Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']http://www.tmteam.waw.pl/pawel/download/Agata/allegro/hilton/kwiaty.JPG Mi się ta najbardziej podoba :loveu: i wlasnie my ten komplecik mamy :loveu: teraz chcemy babelki, ale cos Goniasta zaginela w akcji :diabloti: Quote
Ewa_17 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 noto piknie, a jaki wzor chcialas? :loveu: Quote
Recommended Posts