Jump to content
Dogomania

Rosa -> jesienne beaglowanie 2007r; str 31/32 -> grzybobranie str 32

Recommended Posts

Posted

psiulka to sa najmniejsze dzieciowe skarpetki jakie w tym oszolomie znalazlam :diabloti:

a spacerro oczywiscie, najprawdopopobniej jutro albo w czwartek kolo 8 rano, pasi? :eviltong:

Czarna_Owieczka
mamy seledynkowego hiltona i bardzo sobie chwalimy...moj szkodnik plywa w kazdej napotkanej kaluzy wiec i prana byla juz kilka razy a caly czas wyglada jak nowa....polecamy :lol:

Sznaucerka-Balbina dziekujemy za odwiedziny :loveu:

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa_17']
Czarna_Owieczka
mamy seledynkowego hiltona i bardzo sobie chwalimy...moj szkodnik plywa w kazdej napotkanej kaluzy wiec i prana byla juz kilka razy a caly czas wyglada jak nowa....polecamy :lol:

Właśnie zamierzamy kupić sobie czarnego w kwadraty :cool3:
Nie wiem czy taniej kupię na wystawie czy zoologu :lol: a wystawa już za parę dni...

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Właśnie zamierzamy kupić sobie czarnego w kwadraty :cool3:
Nie wiem czy taniej kupię na wystawie czy zoologu :lol: a wystawa już za parę dni...

chyba jednak taniej w zoologu.....nie chodzi Ci oczywiscie o internetowy sklep, prawda? :eviltong:

powiem Ci na przykladzie Cambelka, co by to ladnie zobrazowac :evil_lol:

no wiec kupila swojej Megusce obroze (notabene taka sama jak Rosolaka :diabloti:) na wystawie za cale 7zl......a w zoologu (tyle ze internetowym :p) taka sama 5,2zl

wiec szybko kalkulujac te ogromne sumy, wychodzi na to ze bardziej sie oplaca w zoologu niz na wystawie :cool3: ...AMEN :evil_lol:

Posted

Tak więc chyba najpierw odwiedzę zoologiczny sprawdzę ceny i pojadę na wystawę, gdzie będzie taniej tam kupię :evil_lol:

i tak trzymac dobra kobieto, trzeba myslec ekonomicznie :evil_lol:

a tak z innej beczki, to Wy wredne cioteczki jestescie :mad:.....nad Rosolakiem sie tu rozplywacie a o zdjecie Tinuszki-staruszki nawet sie nie upominacie :shake:

brzydko, oj brzydko :eviltong:

Posted

Ewa_17 napisał(a):

a tak z innej beczki, to Wy wredne cioteczki jestescie :mad:.....nad Rosolakiem sie tu rozplywacie a o zdjecie Tinuszki-staruszki nawet sie nie upominacie :shake:

brzydko, oj brzydko :eviltong:

To ja sie upominam :grins:
Szczerze to się zastanawiałam gdzie są jej fotki...

Posted

To ja sie upominam :grins:
Szczerze to się zastanawiałam gdzie są jej fotki...

aniolku to dopiero teraz mowiasz?! :eek:

to ja dopiero cos cyknac musze, bo nic na stanie nie mam jak narazie nowego :watpliwy:

Posted

Ewa_17 napisał(a):
aniolku to dopiero teraz mowiasz?! :eek:

to ja dopiero cos cyknac musze, bo nic na stanie nie mam jak narazie nowego :watpliwy:

O aniołkiem jestem :diabloti:
Ja się po prostu modnie spóźniłam z postem
To co, czekamy :razz:

Posted

Rosolaki, a gdzie to takie ładne Hiltona obróżki można kupić w Rzeszowie? :cool3: Też siem skusze, wszyscy mają rogza (przeżytek :evil_lol:), a ja chce Hiltona :D
Śliczna Roska w skarpeteczkach :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Rosolaki, a gdzie to takie ładne Hiltona obróżki można kupić w Rzeszowie? :cool3:

oj Gniasta, Ty to jednak naiwna jestes :eviltong:

w naszym zascianku nie ma takich rzeczy, jak obroze hilton :cool1: (o rogzie czy lupinie nie wspomne :shake:)

kochanie Ty moje, moglas mowic ze masz chetke na takie cacko, to bysmy za jednym razem zamowinie zlozyly i przesylka po pol podzielily :roll:.....ale Ty nic do Rosolakowe slowka nie rzeklas :watpliwy:

ale mi sie teraz zbiera na zestawik w babelki, wiec co zamawiamy razem? :lol:

Posted

[quote name='Ewa_17']oj Gniasta, Ty to jednak naiwna jestes :eviltong:

w naszym zascianku nie ma takich rzeczy, jak obroze hilton :cool1: (o rogzie czy lupinie nie wspomne :shake:)

kochanie Ty moje, moglas mowic ze masz chetke na takie cacko, to bysmy za jednym razem zamowinie zlozyly i przesylka po pol podzielily :roll:.....ale Ty nic do Rosolakowe slowka nie rzeklas :watpliwy:

ale mi sie teraz zbiera na zestawik w babelki, wiec co zamawiamy razem? :lol:
O dziękuję bardzo za komplement :obrazic:
Ja tam nie łaże po Rzeszowie i zoologach za czesto, jak cos to kupuje przez internet :eviltong: więc skąd miałam wiedzieć. :placz:

A ja nie miałam pojęcia, ze Hilton takie cacka produkuje, dopiero jak mi Cambel na wystawie pokazała to zaczelam zachwytać :eviltong:

Zamawiamy razem :p

Posted

Czarna_Owieczka Tinuszka ma dzinsowa obrozke z hiltona, lada chwila wstawie fotke :loveu:

Goniasta kochana, to w jakim swiecie Ty zyjesz?! :eviltong:
noto kiedy zamawiamy i gdzie?! :diabloti:

Posted

[quote name='Ewa_17']
Goniasta kochana, to w jakim swiecie Ty zyjesz?! :eviltong:
noto kiedy zamawiamy i gdzie?! :diabloti:
Ze wsi jestem Rosolakowa :evil_lol:
No ja sie pytam kiedy i gdzie? ;)

Posted

Goniasta na allegro cale kompeciki?! tzn obroza+smycz :loveu:

Czarna_Owieczka zamawiamy hiltony :eviltong:

a oto obiecane fotki... swiezutkie, jeszcze gorace :evil_lol:

Posted

Witamy!!!

My tu pierwszy raz dopiero:oops::oops:
ale musze powiedziec ze napewno nieostatni :p
psiulce swietnew poprostu cuda masz w domciu !!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[SIZE=1]Zapraszamy tez do nas w dwiedzinki:cool3: