Zulcia Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Kochani, Doszło do sytuacji której się obawiałam. Pisałam wcześniej, że DT mogę zapewnić tylko do piątku. Dzisiaj do domu wróciły osoby decyzyjne w kwestii drugiego psa. Tylda niestety wróciła do schroniska. Nie mogłam spojrzeć w jej ufne oczy, to nie ja ją oddałam... Proszę nie oceniajcie. Pomóżcie szukać domu psu, który mógłby być tak wspaniałym towarzyszem. Nie poddaję się. Mam zamiar nadal ogłaszać małą gdzie się da i znaleźć jej dom, choć nie mieszka już u mnie. Quote
fizia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ja myślę, że nikt nie oczekuje, że wszystkei domy tymczasowe zostawią sobie swoich podopiecznych. Nie każdy ma taką możliwość. Współczuję Ci, bo wyobrażam sobie, jakie to musi być trudne oddać psiaka, którego się miało przez jakiś czas Ale nic się nie martw, będziemy tak długo ogłaszać malutką, aż się nie znajdzie dla Niej Dom. Dzięki Tobie nie jest już anonimowa Quote
Zulcia Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Fiziu, dziękuję Ci bardzo. Być może nie oczekiwano ode mnie, że psiak zostanie tak długo, jak trzeba, a nawet na zawsze, ale czuję się potwornie, bo... dałam mu nadzieję. Ona nie rozumie, dlaczego miała swoje posłanie, miskę i ręce, które ją głaskały, a teraz to wszystko poszło. Więc muszę sprawić, że wróci. Quote
Ank@ Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Zulcia napisał(a):Fiziu, dziękuję Ci bardzo. Być może nie oczekiwano ode mnie, że psiak zostanie tak długo, jak trzeba, a nawet na zawsze, ale czuję się potwornie, bo... dałam mu nadzieję. Ona nie rozumie, dlaczego miała swoje posłanie, miskę i ręce, które ją głaskały, a teraz to wszystko poszło. Więc muszę sprawić, że wróci. Ponieważ moja Majeczka właśnie poszła do domu a porozwieszałam 60 ogłoszeń i może ktoś się zgłosi to poproszę p. Beatę (Foksia i Dżekuś), żeby wspomniała o Tyldzie. Quote
Ulaa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A jak ona zniosła powrót do schroniska? Jeśli była tam długo, to może nie tak źle... Quote
Tia Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Przepraszam! Potrzebna jest wizyta przed-adopcyjna w miejscowości "Kazimierza Wielka" niedaleko Krakowa. Jest ktoś może z okolic, kto mógłby ją przeprowadzić? Dla Marcelka z Wielkopolski. To jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/184919-BOLERO-i-MARCEL-od-nowa-ucz%C4%85-si%C4%99-ufa%C4%87-ludziom!-jest-DS-dla-Bolero-%29/page28?p=14827145#post14827145 Quote
Recommended Posts