Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To my też byśmy przyszły z Moną,Perzem,Killerem i małym (jeżeli oczywiście znowu się coś nie stanie). Mona znów jest śliczna ... i chcemy się nią chwalić.

Posted

Maupa, a co z Ty z taką nieśmiałością?:> Jasne ze macie byc!!!! Z całą switą:) Tylko małego moze w domu zostawcie, jak da rade. Tak w razie czego...

Posted

A gdzie to będzie...? (nie mogę się doczytać....)
[QUOTE]Tylko małego moze w domu zostawcie, jak da rade. Tak w razie czego...[/QUOTE]
A kto Go nakrami.....??......Tego Butelkowego Smoka......

Posted

Spotykamy sie w restauracji Cepelin kolo płyty lotniska na bemowie. Tam sa grille, stoły i ławy i podobno duzo miejsca do biegania. Ja nie za bardzo moge wytłumaczyc gdzie to jest bo sama nie z Wawy i bede jechac na czuja:) Ale moze ktos bardziej zorientowany napisze jak tam dobic?:) Wkleje to co napisala Draczyn o trasie.
"Tramwajem 20 w stronę Bemowa. Wysiąśc na ostatnim przystanku i iść prosto przed siebie w kierunku lotniska (ul.Kaliskiego) Tam po drodze będą strzalki do restauracji Ceppelin.
Tramwaj 20ka jeżdzi Grójecka, Pl. Narutowicza, PDT Wola, Obozowa, Kaliskiego"
Maupa, jak tak z troski o małego:) Moze jakas niania na dwie godzinki:))))

Posted

Chciałabym tylko dodać, że to, czy przyjedziemy (My - ja, rodzina + psy) zależy od tego jaka będzie pogoda. Bo jeżeli będzie tak jak dzisiaj (w cieniu 30 st.) to raczej nie będzie nas.... :(( No, ale mówie, wszystko zależy od pogody...

Posted

[quote name='lavinia']Maupa, ale to miejsce, tzn ten bar jest w lesie i tam jest mnóstwo cienia, praktycznie cały teren jest zacieniony....[/quote]

:oops: :oops: :oops: :oops:

no to będziemy :evil_lol: :lol: :evil_lol: :cool3: