Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Roxi bedzie miała domek :)
_bubu_ sprawdziła domek

:)

No,tak...jak dwa posty w tym samym czasie się piszą...dochodzi do nieporozumień...
Pisz,gdzie i jaki domek...

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']nic więcej nie wiem
_bubu_ moze napisze?

najpierw musi byc jeszcze sterylka
ale to podejrzewam,ze bedzie juz na dniach

No nie...oddawać Roxy i nie wiedzieć komu?...ja tak nie chcę...chcę wiedzieć...bardzo chcę...a sterylka oczywiście obowiązkowo,bo ktoś wpadnie na pomysł powielania takiego cuda...

Budrysku-może ja maruda...może ja zgred...może ja przewrażliwieniec...ale bardzo chciałabym wiedzieć do jakiego domku trafi Roxy..._bubu_...bardzo chciałabym wiedzieć...

Posted

podesłałam _bubu_ watek na pw
więc myślę , że napisze wszystko

ludzie do których idzie Roxi na bank będa zadowoleni z niej
jest mega miziaczkeim, jest piękna i przekochana :)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']podesłałam _bubu_ watek na pw
więc myślę , że napisze wszystko

ludzie do których idzie Roxi na bank będa zadowoleni z niej
jest mega miziaczkeim, jest piękna i przekochana :)

Tego to ja jestem i na 100000% pewna...ale chciałabym też mieć pewność,że i ona z ludzi zadowolona będzie...choć ufam opinii _bubu_ jednak jak w tym powiedzonku o pańskim oku...się do małej przykleiłam serduchem i serducho rwie się do wieści o domku cudnej.
Czekamy-ja i serducho na info...i niech Roxy najszczęśliwszą kotką jest!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Aż się prosi o głaskanie...ręka sama się rwie!!!

jak tak łepek ociera i podrzuca rękę do głaskania...super uczucie...no i mruczenie pewnie też jest:loveu::loveu::loveu:

Posted

kach napisał(a):
a co u slicznoty?jest domek?

Ponoć jest...ale _bubu_ nic na temat domku nie pisze...a BUDRYSEK chyba też niewiele wie...

Jakoś brak wieści do jakiego domku ma trafić Roxy...chyba nie bardzo mi z tym dobrze...zdecydowanie,nie dobrze.

Posted

kach napisał(a):
co tam u gwiazdy?jest domek?

Prawdę powiedziawszy sama już zaczynam się w tym gubić...
Roxy niby ma domek- wg informacji BUDRYSEK _bubu_ robiła wizytę przed adopcyjną i oceniła dom jako dobry dla Roxy...pytana Budrysek niewiele wie...podany został namiar na wątek i...cisza.
Nic o domku nie mogę się dowiedzieć,ani nie wiem kiedy miałaby do tego domku iść,ani jaki miałby to być domek, gdzie...NIC
...co prawda,nie byłoby to istotne-najważniejsze,że kotka byłaby bezpieczna i szczęśliwa, jednak przyznam,że czuję się co najmniej dziwnie...i rozumiałabym gdyby ktoś miał do mnie żal, jeślibym poszła na wizytę i nic na temat domu dla zwierzaka nie dała znać...jeślibym zupełnie zignorowała osoby pomagające w adopcji czterołapka, nawet jeśli z czasem krucho...Rozumiałabym ten żal i rozczarowanie,bo chyba ideą dogo jest wspólne działanie...od początku do szczęśliwego końca...taki szczęśliwy koniec daje motywację do działania...do poświęcania czasu na klikanie w komp wtedy gdy inni działają na miejscu.
Cóż...jestem nieco zdezorientowana i rozżalona...bo choć może to niewiele,ale klikanie w komp sporo mnie kosztuje i bardzo ważne jest dla mnie przekonanie,że najmniejsze działanie pomogło...dla mnie to bardzo ważne.

_bubu_ zechciej proszę przekazać informacje o domku dla Roxy...i rozwiać wątpliwości.

Posted

[quote name='BUDRYSEK']dalej nic nie wiadomo? :(

I wygląda,że wiadomo nic nie bedzie!
Nic to z domku o którym nawet nie wiadomo gdzie jest...
Budrysku,a gdzie jest Roxy?

Czegoś tu nie rozumiem...dom był...i był sprawdzony...i został oceniony pozytywnie...i się zbył??? Naprawdę nie rozumiem!

Co dalej robimy Budrysku...nie ma co czekać dalej bez sensu!Malęńka nie może czekać na fatamorganę.

Posted

[quote name='zuzlikowa']I wygląda,że wiadomo nic nie bedzie!
Nic to z domku o którym nawet nie wiadomo gdzie jest...
Budrysku,a gdzie jest Roxy?

Czegoś tu nie rozumiem...dom był...i był sprawdzony...i został oceniony pozytywnie...i się zbył??? Naprawdę nie rozumiem!

Co dalej robimy Budrysku...nie ma co czekać dalej bez sensu!Malęńka nie może czekać na fatamorganę.
Masz rację,ja od początku tego wątku,interesuje sie losem kociczki,choć daleko jestem chciałabym wiedzieć co dalej z kotem przeciez nie można czekać na złudzenia i myśleć że jest okej choć nic nie wiadomo co dalej. prosimy o info

Posted

[quote name='izolda27']Masz rację,ja od początku tego wątku,interesuje sie losem kociczki,choć daleko jestem chciałabym wiedzieć co dalej z kotem przeciez nie można czekać na złudzenia i myśleć że jest okej choć nic nie wiadomo co dalej. prosimy o info

Budrysku...molestowanie Ciebie zaczynamy,bo na odwiedzającą domek chyba liczyć nie możemy...co robimy dalej???
A piękna Roxy,już mogłaby doopkę w domku układać...tylko jak go odnaleźć jeśli NIKT nic o nim nie wie?

• 2 weeks later...
Posted

Roxy zabrała _bubu_
Ona sprawdzała dom i Ona ją tam zawiozła

jak tylko _bubu_ ja zabrała wysłałam Jej na pw link z wątkiem
żeby napisała jakies info

do tej pory jest cisza i nic więcej nie wiem

i jesze małt offik

prosze pomózcie...mamy dłu za psiaki 1700 zł i kociali 1500 zł :(
fakturę musimy zapłacić do 15.06...a przynajmniej jakąś część....
dopóki nie spłącimy długu nie możemy pomóc innym chorym zwierzakom :(

moze ktoś ma jakies fanty na bazarek?
prosze przesłąć je do mnie to zrobie aukcję

na razie mamy kryzys straszny :(

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Roxy zabrała _bubu_
Ona sprawdzała dom i Ona ją tam zawiozła

jak tylko _bubu_ ja zabrała wysłałam Jej na pw link z wątkiem
żeby napisała jakies info

do tej pory jest cisza i nic więcej nie wiem

to bardzo nie fair ze strony owej _bubu_:mad: :shake:
no nic, na przyszłość będziemy pamiętać kto jak się zachowywał:razz:

Serdecznie zapraszam do kupowania i podrzucania bazarku ciuszkowo - torebkowego dla podopiecznych dogomaniaczki BUDRYSEK - bez spłaty ponad 3 tys długu:crazyeye::-( nie będzie za co i gdzie leczyć kolejnych psich i kocich bid w potrzebie:-(:-(:-(
Zajrzyjcie:
http://www.dogomania.pl/threads/187377-Fajne-ciuszki-oraz-torebki!!!-Na-podopiecznych-BUDRYSEK!-Do-21.06.-godz.-22!?p=14866944#post14866944