asia_i_bora Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Który kojec dla szczeniaka będzie lepszy? Mały(6 ścian,szerokich na 60cm i wysokich na 55cm), czy duży (ścian tyle samo i szerokość:80 cm, a wysokość:90cm)? Szczenię gończego:) Quote
weszynoska Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 no coś się po;) knociło i nie wysłało całej odpowiedzi w zasadzie to po co Ci kojec, do domu czy na dworze ma byc ?? bo ja w domu to pozwalam szczeniakom ganiać wszędzie, ale wtedy kiedy mam dla nich czas. Jak mnie nie ma to one spędzają czas w malutkim kojcu, a raczej w swoim pokoiku, 2,5 x 3 m a na dworze mam kojec 2x 5 m zadaszony i osłonięty z 3 stron drewnianymi deskami, a z przodu siatka , no i buda oczywiście Quote
asia_i_bora Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Mama nie jest zachwycona pomysłem posiadania psa i stąd ten kojec. Oczywiscie pies nie bedzie tam siedzial caly dzien, tylko gdy dziadek, ani nikt nie bedzie mogl sie nim zajac. Ponadto czytalam w kilku miejscach, ze dobrze by szczenię miało swój kąt, że nie zdemoluje domu itd Quote
Recommended Posts