Mysza2 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='sleepingbyday']traper się znalazł dzięki pomocy ludzi z okolic.[/QUOTE] bardzo się cieszę:):) Quote
Kamila Proc Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 a ja sie z Lisiem przywitam wieczorkiem Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='sleepingbyday']a, to tytuł wątku daaawno nie aktualizowany ;-)?[/QUOTE] Nieaktualizuje tytul bo wystepuje problem natury technicznej i tytul może mi zmienić jedynie moderator, podobnie jak u Saszki. Ja mam wpływ jedynie na podtytuł :) Rzeczywiście głupio wyglada ten tytul, podajcie propozycje a ja napisze do moda prosbe. Gdybym mogla sama edytowac, bylo szybciej :/ Cioteczki, Lisio dostał 10zł od Cioci Bela51 :) Dziękujęmy!!! i czekam na propozycje zm. tytułu :) Quote
fiorsteinbock Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Nieaktualizuje tytul bo wystepuje problem natury technicznej i tytul może mi zmienić jedynie moderator, podobnie jak u Saszki. Ja mam wpływ jedynie na podtytuł :) [B]Rzeczywiście głupio wyglada ten tytul, podajcie propozycje[/B] a ja napisze do moda prosbe. Gdybym mogla sama edytowac, bylo szybciej :/ Cioteczki, Lisio dostał 10zł od Cioci Bela51 :) Dziękujęmy!!! i [B]czekam na propozycje zm. tytułu[/B] :)[/QUOTE] Dziewczyny, jakieś pomysły - co wpisujemy? Dziadzio na dożywociu w DT? Doszła wpłata od Ajuli - 10zł - bardzo, bardzo dziękujemy! Quote
Mysza2 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Edziu, gdzie on tam dziadzio, dostojny starszy pan zaledwie może "Lisio, psi ideał, mądry i wspaniały ciągle w DT" nie upieram się :) Quote
Kamila Proc Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 i ja sie przywitam, bo zadnych pomyslow oczywiscie nie mam Quote
Kamila Proc Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Cioteczki, przepraszam za totalna glupote, ale moze w wolnej chwili wezmiecie udzial w zabawie, dla odprezenia. Na tym watku http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post19983976 toczy sie nic nie znaczca rywalizacja miedzy rasami. Debilne, ale wciaga. Codziennie mozna oddac jeden glos, albo komus dodac, albo odjac. Zostaly rotki z onkami i moje ulubione onki sa w defensywie. Quote
fiorsteinbock Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 A u Lisia wszystko w porządku. Zdrówko na razie nie daje sie we znaki. Miał małego kaszaka, ale pani dr szybko i sprawnie się go pozbyła :) Quote
Mysza2 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 fiorsteinbock napisał(a):A u Lisia wszystko w porządku. Zdrówko na razie nie daje sie we znaki. Miał małego kaszaka, ale pani dr szybko i sprawnie się go pozbyła :) cieszymy się bardzo:):) Quote
Kocurek Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Tak,wiesci dobre....tylko czy Lisiatko domek kiedys znajdzie....?:(( Quote
Kamila Proc Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Kamila Proc']Cioteczki, przepraszam za totalna glupote, ale moze w wolnej chwili wezmiecie udzial w zabawie, dla odprezenia. Na tym watku http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post19983976 toczy sie nic nie znaczca rywalizacja miedzy rasami. Debilne, ale wciaga. Codziennie mozna oddac jeden glos, albo komus dodac, albo odjac. Zostaly rotki z onkami i moje ulubione onki sa w defensywie. nikt nie zerknie nawet?:placz: Quote
brzośka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Kamila Proc napisał(a):nikt nie zerknie nawet?:placz: ja zerkałam ale jakos mnie taka zabawa nie kręci ;) Quote
Mysza2 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='brzośka']ja zerkałam ale jakos mnie taka zabawa nie kręci ;) Ja nie mam kiedy zerknąć:) Lisiu, Amorek zaprasza na swój bazarek:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/235783-R%C4%99kodzie%C5%82o-Biu%C5%BCuteria-dla-Amorka-do-26-11-2012-godz-22-00 Quote
fiorsteinbock Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Kamila Proc napisał(a):nikt nie zerknie nawet?:placz: Ja zagladałam ale zupelnie nie kumam o co tam chodzi :) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Kaszak niby niegroźna rzecz, ale przeszkadza. dobrze, że juz po sprawie:) pzdr. Quote
Recommended Posts