Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sleepingbyday']a, to tytuł wątku daaawno nie aktualizowany ;-)?[/QUOTE]

Nieaktualizuje tytul bo wystepuje problem natury technicznej i tytul może mi zmienić jedynie moderator, podobnie jak u Saszki. Ja mam wpływ jedynie na podtytuł :)

Rzeczywiście głupio wyglada ten tytul, podajcie propozycje a ja napisze do moda prosbe. Gdybym mogla sama edytowac, bylo szybciej :/

Cioteczki, Lisio dostał 10zł od Cioci Bela51 :)
Dziękujęmy!!! i czekam na propozycje zm. tytułu :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Nieaktualizuje tytul bo wystepuje problem natury technicznej i tytul może mi zmienić jedynie moderator, podobnie jak u Saszki. Ja mam wpływ jedynie na podtytuł :)

[B]Rzeczywiście głupio wyglada ten tytul, podajcie propozycje[/B] a ja napisze do moda prosbe. Gdybym mogla sama edytowac, bylo szybciej :/

Cioteczki, Lisio dostał 10zł od Cioci Bela51 :)
Dziękujęmy!!! i [B]czekam na propozycje zm. tytułu[/B] :)[/QUOTE]

Dziewczyny, jakieś pomysły - co wpisujemy?
Dziadzio na dożywociu w DT?

Doszła wpłata od Ajuli - 10zł - bardzo, bardzo dziękujemy!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
A u Lisia wszystko w porządku. Zdrówko na razie nie daje sie we znaki. Miał małego kaszaka, ale pani dr szybko i sprawnie się go pozbyła :)

cieszymy się bardzo:):)

Posted

[quote name='Kamila Proc']Cioteczki, przepraszam za totalna glupote, ale moze w wolnej chwili wezmiecie udzial w zabawie, dla odprezenia.
Na tym watku http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post19983976 toczy sie nic nie znaczca
rywalizacja miedzy rasami. Debilne, ale wciaga. Codziennie mozna oddac jeden glos, albo komus dodac, albo odjac. Zostaly rotki z onkami i moje ulubione onki sa w defensywie.
nikt nie zerknie nawet?:placz: