Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='monisieczka']wzklad ktorz podobno zrozumial ale co do tego rozumienia to bym byla ostrozna :diabloti:[/quote]:cool3: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']:cool3: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)[/quote]

a czy kto robil zdjecia?:) Niekoniecznie mi i Baroszowi ale innym parom z cc:cool3:

Posted

[quote name='monisieczka']Gdyby nie czas to mogliby nam nafiukac w sprawie kocyka. Ja nie odpuszcze tego dranstwa, a jakos tak dziwnie wiem gdzie uderzyc :diabloti: :diabloti: . gwarantuje ze kwota kocykowa bedzie zwrocona. w dobie internetu zycie im zatruje, beda bagac o litosc:angryy: :angryy:. ja jestem bardzo spokojna ino do czasu :ak-shot: :snipersm: bardzo dziekuje wszystkim za kapitalny wyjazd. moj pan monsz kazal (hehehehe) nam przygotowywac sie do nastepnych zawodow bo mu wstyd bylo siedziec ze swoja dziewczynka (nie mam siebie na mysli owkorsik) i tylko patrzec:p[/quote]wiedzialam ze w tobie bojowy duch siedzi kobieto ty moja kochana:diabloti: .tylko pokaz go norce:roll: :lol: .
to we wrzesniu bedziesz debiutowac z nora razem z librowymi.:multi: .
bo josh zapowiedzial kwestie tego typu za 2 lata:-o .boszsz tysz moj i tak bedzie nas wekslowac na tym krzeselku przez dwa lata?:razz: :roll: .uo matko:eviltong: .
chyba ze ja walne start z shado:cool3: .to coponiektorzy wystartuja zgodnie z dzisiejszym slowem.wrzesien ewa-jo?:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Alix']a czy kto robil zdjecia?:) Niekoniecznie mi i Baroszowi ale innym parom z cc:cool3:[/quote]:cool3: glonek i .nie wiem kto jeszcze:oops: bo zdychalam:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='monisieczka']tylko co robiła :cool3::cool3::cool3:?[/quote]tez w sumie nie wiem:cool3: :cool3: :cool3: co ty gosiu robilas o 4.30 na plazy dzis:cool3: :cool3: :cool3: ?

Posted

[LEFT]Ooo, już jesteście :laola:
Gratuluję wszystkim! :terazpol: :thumbs:[/LEFT]

[LEFT]Rany, a co sie działo takiego w tym ośrodku? :crazyeye:

ps. a we wrześniu, to może i my z Bugajkskim się skusimy na start? ;) Bo Słoninie, to chyba jednak podaruję takie rozrywki :lol: [/LEFT]

Posted

[quote name='asher'][LEFT]Ooo, już jesteście :laola:
Gratuluję wszystkim! :terazpol: :thumbs:[/LEFT]

[LEFT]Rany, a co sie działo takiego w tym ośrodku? :crazyeye:

ps. a we wrześniu, to może i my z Bugajkskim się skusimy na start? ;) Bo Słoninie, to chyba jednak podaruję takie rozrywki :lol: [/LEFT]
[/quote]

ukradlismy koc, polamalismy fotel, zerwalismy karnisze no i oczywiscie napuscilismy psy na grubasa w zlotym lancuchu przez co bylismy poszukiwani przez lacka policje:diabloti:a tak poza tym to bylismy calkiem grzeczni:lilangel:
Startuj startuj im wiecej tym lepiej:cool3:

Posted

O karniszach, krzesełkach i kocyku już przeczytałam na cc :roflt: Oj, szkoda, że mnie tam nie było, bo ja z deczka nerwowa jestem i się nie opierdalam we takich sytuacjach :diabloti: A moze lepiej, że mnie nie było? :evil_lol:

A z tą policją to na serio? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

asher....hmmm....zabraklo mi w sumie slow....ale weekend byl baaaardzo barwny.
przyjezdzamy.jest jeden domek[8mka].zdeczko stechly i oblesny ale oki-trzyma sie kupy.pelno piachu wszedzie[nienawidze tego].koopa ludzi i psy puszczone luzem[male szczekacze no i marian:razz: ].wyszlismy zmeczyc psy zeby byly troszku padniete bo inaczej chodzily by chyba po dachach domkow.poszlismy na druga strone jeziora.tam wlezlismy do wody.psy na smyczy[bez smyczy byl w pewnym momencie josh i timon.reszta stale trzymana z dala od dzieci.do zmiji przyczepil sie grubas-co mowil to zmija napisze :roll: .to se poszlismy dalej.dalej malutka zatoczka zero ludzi.luzik.psy radocha my wreszcie uff.policja na motorowce.spisala glonka:roll: ,ktory akurat byl bez psa:roll: :roll: .ale byli mili.natomiast lekkie zdziwienie wywolalo u nas nadane przez panow z organow scigania psiarzy:diabloti: w zdworzu info zeby odwolac grupe poszukiwawcza:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: .okazalo sie ze w/w grubas w stringach i lancuchem jezdzil radiowozem z policja i dorwali..........ewe-jo ktora spuscila josha ze smyczy.mandacik 100 zlociszy:angryy: .ewa miala dosc i wracala do osrodka.
potem przylezlismy do osrodka.nasz domek[14]byl dostepny dopiero od 14 .stan domka byl lepszy niz osemki ale.....:shake: .
dobra ok.luksusow sie nie spodziewalismy wiec spoko.potem polakow rozmowy,ja sie zmylam bo ani prochy ani piwo juz mi nie pomagaly:oops: tak mnie nasuwalo[pamietam ze dokladnie tak samo nasuwaly mnie polamane zebra-pamiatka po crossie na wkkw:placz: ].
rano o 4.30 swoj domek wywalilam na spacerek nad wode.pusto ,zimno i do domu daleko;) .
przy odbiorze domkow zaczela sie maniana.przede wszystkim okazalo sie ze jestesmy banda wandali i zlodzieji.:angryy:
z naszego domku podobno zginal koc-baaardzo cenny koc bo wyceniony na 40 zlotych.do tego cenny bo wirtualny.nikt przy dostaniu kluczy nie pofatygowal sie do domku zeby pokazac nam co w nim jest i sprawdzic czy jest rzeczywiscie.
do tego wybitnie chamska pani blondyneczka w osemce wyczyniala jeszcze ciekawsze rzeczy-np.wieszala sie na karniszu rekami a potem wmawiala ze to my oberwalismy karnisz,zlamala tez przy dziewczynach noge od fotela mowiac ze to my.:angryy: :angryy:
JESZCZE RAZ:
NAJBARDZIEJ BEZNADZIEJNY OSRODEK W ZDWORZU TO RELAX
ZAPEWNIONE-CHAMSKA OBSLUGA,STECHLE DOMKI TUDZIEZ POSCIEL I INNE NIEZAPOMNIANE ATRAKCJE:diabloti:

Posted

[quote name='asher'][LEFT] [/LEFT]

[LEFT]ps. a we wrześniu, to może i my z Bugajkskim się skusimy na start? ;) Bo Słoninie, to chyba jednak podaruję takie rozrywki :lol: [/LEFT]
[/quote]:multi: yuppi:multi: :multi: :multi: :loveu:

Posted

[quote name='ayshe']tez w sumie nie wiem:cool3: :cool3: :cool3: co ty gosiu robilas o 4.30 na plazy dzis:cool3: :cool3: :cool3: ?[/QUOTE]

Ja też nie wiem co tam robiłam:oops: jakaś dziwna byłam żeby tak rano wstać:shake:
Zdjęcia robiłam ale wrzucę je jutro:oops:

Posted

[quote name='ayshe']asher....hmmm....zabraklo mi w sumie slow....ale weekend byl baaaardzo barwny.
przyjezdzamy.jest jeden domek[8mka].zdeczko stechly i oblesny ale oki-trzyma sie kupy.pelno piachu wszedzie[nienawidze tego].koopa ludzi i psy puszczone luzem[male szczekacze no i marian:razz: ].wyszlismy zmeczyc psy zeby byly troszku padniete bo inaczej chodzily by chyba po dachach domkow.poszlismy na druga strone jeziora.tam wlezlismy do wody.psy na smyczy[bez smyczy byl w pewnym momencie josh i timon.reszta stale trzymana z dala od dzieci.do zmiji przyczepil sie grubas-co mowil to zmija napisze :roll: .to se poszlismy dalej.dalej malutka zatoczka zero ludzi.luzik.psy radocha my wreszcie uff.policja na motorowce.spisala glonka:roll: ,ktory akurat byl bez psa:roll: :roll: .ale byli mili.natomiast lekkie zdziwienie wywolalo u nas nadane przez panow z organow scigania psiarzy:diabloti: w zdworzu info zeby odwolac grupe poszukiwawcza:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: .okazalo sie ze w/w grubas w stringach i lancuchem jezdzil radiowozem z policja i dorwali..........ewe-jo ktora spuscila josha ze smyczy.mandacik 100 zlociszy:angryy: .ewa miala dosc i wracala do osrodka.
potem przylezlismy do osrodka.nasz domek[14]byl dostepny dopiero od 14 .stan domka byl lepszy niz osemki ale.....:shake: .
dobra ok.luksusow sie nie spodziewalismy wiec spoko.potem polakow rozmowy,ja sie zmylam bo ani prochy ani piwo juz mi nie pomagaly:oops: tak mnie nasuwalo[pamietam ze dokladnie tak samo nasuwaly mnie polamane zebra-pamiatka po crossie na wkkw:placz: ].
rano o 4.30 swoj domek wywalilam na spacerek nad wode.pusto ,zimno i do domu daleko;) .
przy odbiorze domkow zaczela sie maniana.przede wszystkim okazalo sie ze jestesmy banda wandali i zlodzieji.:angryy:
z naszego domku podobno zginal koc-baaardzo cenny koc bo wyceniony na 40 zlotych.do tego cenny bo wirtualny.nikt przy dostaniu kluczy nie pofatygowal sie do domku zeby pokazac nam co w nim jest i sprawdzic czy jest rzeczywiscie.
do tego wybitnie chamska pani blondyneczka w osemce wyczyniala jeszcze ciekawsze rzeczy-np.wieszala sie na karniszu rekami a potem wmawiala ze to my oberwalismy karnisz,zlamala tez przy dziewczynach noge od fotela mowiac ze to my.:angryy: :angryy:
JESZCZE RAZ:
NAJBARDZIEJ BEZNADZIEJNY OSRODEK W ZDWORZU TO RELAX
ZAPEWNIONE-CHAMSKA OBSLUGA,STECHLE DOMKI TUDZIEZ POSCIEL I INNE NIEZAPOMNIANE ATRAKCJE:diabloti:[/quote]
:eek2: :eek: :eek2:
Ja pier... :shake: Chamówa totalna :crazyeye:
A ten wieprz w stringach, to może jakiś burmistrz, albo inny sołtys :roll:

Posted

[quote name='ayshe']policja na motorowce.spisala glonka:roll: ,ktory akurat byl bez psa:roll: :roll: [/quote]
No to za co go spisali? :lol: No pieknie!

[quote name='ayshe'][pamietam ze dokladnie tak samo nasuwaly mnie polamane zebra-pamiatka po crossie na wkkw:placz: ].[/quote]
To ja widze, pani trenerka nawet wierzchem jezdzaca i to bardzo zaawansowanie :evil_lol: WKKW jest fajne, ale jak sie oglada :cool3:

No widze, ze mieliscie WYMARZONE wakacje :evil_lol: :shake:

Posted

jezdzaca juz nie nanami-stare dzieje.ostatni raz mialam siodlo pod tylkiem z pieclat temu,a startowalam w juniorach ,zahaczylam troche o mlodych jezdzcow ale coz,te konie ktore byly mi udostepnione do startow mialy swoje granice a w jezdziectwie trzeba miec koooope szmalu.kon,sprzet,zaplecze[kryta na przyklad ktora w "moich czasach"byla prawdziwym rarytasem ],sponsor startowy,kasa na transport konia,dobry klub z zapleczem trenerskim.....
ale rzeczywiscie wkkw to moja wielka milosc[no moze skoki na parcourze to juz nuuuda wieje ale co tam:cool1: ].
wyjazd byl hmmmm dooopny ale jednoczesnie bylo fajosko i chyba wlasnie takie wyjazdy przechodza do historii:cool3: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']j
wyjazd byl hmmmm dooopny ale jednoczesnie bylo fajosko i chyba wlasnie takie wyjazdy przechodza do historii:cool3: :lol:[/quote]
ale towarzystwo rekompenosawało cały syf ośrodkowy :diabloti:

Posted

ja chciałam wszystkim podziękować za b.fajny wyjazd :loveu:
było nam b.miło. :loveu:

Obawiałam się co Timon bedzie robił nocą, jak sie ktoś bedzie krecil i wogole i co z b.atrakcyjna norka spiaca 2 metry dalej. A tu pełen sukces - spał grzecznie dopoki pani nie wstała i nic go nie obchodziło. :multi:

I gratuluje wszystkim startującym - brawo !

Ale chciałam powiedziec ze wam troche z Timonkiem zazdrościlismy :oops: bo tez byśmy chcieli :oops:

Posted

[quote name='Eddiii']

Ale chciałam powiedziec ze wam troche z Timonkiem zazdrościlismy :oops: bo tez byśmy chcieli :oops:[/quote]fajnie:multi: .bardzo sie ciesze.widzialas wczoraj "krajana"timonka-kendo satysfakcja.:p .
fajnie ze pojechalas z nami.:loveu:

Posted

Ayshe, jak się czujesz? Mam nadzieje, że to jednak "tylko" stłuczenie :shake:
Kurde, zmieniłaś awatarek, a ja chciałam zapytać, co to za pięknośc w nim była? :cool3: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...