Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='Glonek']
Ja zato mam pytanie czy będzie się można podpiąć pod Wasze zamówienie do Gappaya? Bo Zgagulec zdystrojował nam wszystkie piłeczki.
Pozdrawiam Glonek[/quote]
Ona je porwała czy wyciągnełą sznurki???? Bo Hiltona nawet niszczarka JOshua nie rozgryza ,ale wyciąga sznurki a w internetowym są po niecałe 8zł.No i one mają jeden plus nie toną.

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja chętnie taki koziołek kupię proszę mi tylko powiedzieć ile kosztuje i na kiedy kasa:lol:
A tak wogóle to kto zamawia???[/quote]
hihihihi a może pytek?????:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::lol::lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']hihihihi a może pytek?????:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::lol::lol:[/QUOTE]
Ja mogę zamówić ale nie ma mnie w tym tygodniu:shake:
Aha i dziękuję za łapkę dla mojej Szirki:loveu: co mogę zrobić w zamian???:lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja mogę zamówić ale nie ma mnie w tym tygodniu:shake: [/quote]
i tak trzeba zebrac wszystkie zamówienia a to potrwa

[quote name='Szira/Gosia']Aha i dziękuję za łapkę dla mojej Szirki:loveu: co mogę zrobić w zamian???:lol:[/quote]
cieszyć się życiem bo w sumie jest fajne:multi::multi:

Posted

mam caly cennik-ewa-jo kolczatki maja nie zachwycajace-ogolnie minie nie powalaja i tyle kasy nie zaplace za cos co mi sie nie podoba.pojezdze po centrach i poszperam-wyszperalam dla glonkow to i dla siebie wyszperam.cos sie znajdzie.jakos przezyje.schweikerty i tak kupie ale to jak bedziemy robic zamowienie na przyszly rok.
sluchajcie aporty kupujemy te po 650 g.sa najlepsze.i teraz tak:zamowienie-agis,szira,josh,ja,alix...na razie5.powinno byc jeszcze-nora,camp,sabina[asher ty chcesz?],zara,argo,libra-o kim zapomnialam?to razem 11.byloby super bo mozna by bylo robic wsio-takie same koziolki to i rozpoznanie i kierunek :razz: .....kaske bysmy poprzynosili na jakies szkolenie a koszt przesylki podzielimy.to jak?glonki jeszcze chca pilki.
obroze ogladalam-ech tez nie trafia w moje gusta.zdaje sie ze popelnie znowu taka za 8 zl.:oops: .ma juz 1,5 roku a wytrzymuje baaardzo duzo:cool1: no i nie jest "fikusna"[ja mam swira na tym punkcie zeby byla tak zerowo fikusna].podobaly mi sie tylko tez raczka ale nie az tak zeby zakupic :cool1: .bo w sumie na cholere mi ta raczka.obrone i tak robie w szelkach?:roll: :lol: .

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Ona je porwała czy wyciągnełą sznurki???? Bo Hiltona nawet niszczarka JOshua nie rozgryza ,ale wyciąga sznurki a w internetowym są po niecałe 8zł.No i one mają jeden plus nie toną.[/quote] To podeślij linka do tych piłek. A Zazulec tak długo i namiętnie ćwiczy szczęki na piłeczce, że piłka ulega destrukcji i powstają dwie części, jedna ze sznurkiem a druga bez. Wyciąganiem sznurka Zgagulec nie jest zainteresowany.

Posted

[quote name='ayshe']
sluchajcie aporty kupujemy te po 650 g.sa najlepsze.i teraz tak:zamowienie-agis,szira,josh,ja,alix...na razie5.powinno byc jeszcze-nora,camp,sabina[asher ty chcesz?],zara,argo,libra-o kim zapomnialam?to razem 11.byloby super bo mozna by bylo robic wsio-takie same koziolki to i rozpoznanie i kierunek :razz: .....kaske bysmy poprzynosili na jakies szkolenie a koszt przesylki podzielimy.to jak?[B]glonki jeszcze chca pilki.[/B]
[/QUOTE]
[B][SIZE="4"]JA TEZ PROSZĘ O 2 PIŁECZKI JESZCZE[/SIZE][/B]
no i oczywiście + ten koziołek:lol:

Posted

[quote name='Glonek']To podeślij linka do tych piłek. A Zazulec tak długo i namiętnie ćwiczy szczęki na piłeczce, że piłka ulega destrukcji i powstają dwie części, jedna ze sznurkiem a druga bez. Wyciąganiem sznurka Zgagulec nie jest zainteresowany.[/quote]
[IMG]http://animalia.pl/img/produkty/duze/psy/h_przeciagacz.jpg[/IMG]http://animalia.pl/produkt.php?kat=66&id=5106
kosztuje niecałe 8zł. Wielkość piłki odpowiada tenisowej. One są fajne bo Joshua nie rozwala piłki niestety rozwiązuje supły i wyciąga sznurki ,ale potem przeciągam inny sznurek albo biore do tej wajchy do rzucania piłek. Gappaya nie niszczy ale mniej lubi .

Posted

Cholercia, nie mam kasy :shake: Więc na razie musi nam wystarczyć ten koziołek, który mamy, czyli 450 g.

A te piłki, kóre pokzała Ewa-Jo faktycznie są fajne, ale nie takie znów trwałe :cool3: Nasza jest już mocno popękana, wróżę jej jeszcze jakieś parę miesięcy życia :lol: Ale jest miękka, więc psy chętnie się nią bawią, no i gładka, więc stosunkowo łatwo ją psu z pyska wyrwać.

Posted

Luuuubie takie zajęcia jak wczoraj. Jęzor mi zwisał do pasa a zmęczona byłam jak koń po westernie. Tresser duużo mówił i baaardzo za to dziękuje. Posłuchałam sobie co robie źle:oops: A duzo tego było. Ale ja tak lubie. Dziękuje:loveu: Łatwiej coś naprawić jak wiadomo co i jak :cool3: Baaardzo mi sie podobało:lol: :lol: :lol:

Posted

Wermut miał 3 takie piłki - każda wytrzymała mniej więcej 5 minut szarpania się. Piłki Gappaya żyją już jakieś pół roku i dobrze się mają. :evil_lol:

Posted

[quote name='BeataG']Wermut miał 3 takie piłki - każda wytrzymała mniej więcej 5 minut szarpania się. Piłki Gappaya żyją już jakieś pół roku i dobrze się mają. :evil_lol:[/quote]
No to bardzo mi miło ktoś jest lepszy w niszczeniu od młodego .Ponieważ wszystko przedtem po paru minutach w dziobie Josha zamieniało się w sieczke to doszłam do wniosku że te piłki są niezniszczalne. Wychodzi na to że bachor nie jest taką straszną niszczarką jak oceniałam.

Posted

U nas Gappay też bywa zjedzony, jak tylko pańcia straci czujność :mad: .
Piłeczki, jaką bawi się Josh nawet nie zaproponuję Leonowi, bo by mnie chyba śmiechem zabił :evil_lol: .
Nawet kongowi nie daruje.
No cóż, jak się ma mordę zamiast buzi, to tak bywa :oops: .

Posted

[quote name='Mokka']U nas Gappay też bywa zjedzony, jak tylko pańcia straci czujność :mad: .
Piłeczki, jaką bawi się Josh nawet nie zaproponuję Leonowi, bo by mnie chyba śmiechem zabił :evil_lol: .
No cóż, jak się ma mordę zamiast buzi, to tak bywa :oops: .[/QUOTE]

Ja tam z Gappaya jestem bardzo zadowolona:multi: owszem Szira lubi ją sobie pogryźć, ale nie zostawiam jej na tak długo piłki aby zdążyła ją skonsumować:evil_lol: szarpiemy sie mocno i jak narazie całe są:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

moje psy lubia tylko gappaye-a dodatkowo chita po prostu zzera takie pileczka a'la josh:oops: .mam pare zastrzezen do pilek gappaya ale zadne z nich nie dotyczy preferencji moich psow:cool1: .asher-moze zalozymy za ciebie na ten aport?:razz: .szkoda by bylo zebys miala dooopny a potem zamawiala oddzielnie:roll: .zgodzisz sie?:cool3: .
pogonie was do roboty bo jak licze ze sami pracujecie albo laskawie zadacie mi jakies pytanie to.........obraz widzialam na kamerze z zawodow-obiboki jedne i leseranci:mad: :diabloti: .korci mnie zeby onkarzom tez juz prowadzic takie zajecia:cool3: :lol:

Posted

[B][SIZE="4"]wiadomo już kto będzie zamawiał?[/SIZE][/B] bo jeżeli to będzie załatwiane w przyszłym tygodniu to spoko, bo w tym to ja nie mogę przypilnować mojego zamówienia:cool3: a może Ania i Glonek by się tym zajęli:modla: :modla: :modla:

Posted

ja nie zamawiam bo jak ja zamowie to na pewno cos pochrzanie i nic nie dojdzie[wiem wiem jak to brzmi ale ja mam w tym wzgledzie duuuuze zyciowe doswiadczenie:oops: ].czy znajdzie sie ktos kumaty.kase proponuje pozbierac przed zlozeniem zamowienia.zeby nie bylo krempacji:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']ja nie zamawiam bo jak ja zamowie to na pewno cos pochrzanie i nic nie dojdzie[wiem wiem jak to brzmi ale ja mam w tym wzgledzie duuuuze zyciowe doswiadczenie:oops: ].czy znajdzie sie ktos kumaty.kase proponuje pozbierac przed zlozeniem zamowienia.zeby nie bylo krempacji:cool1:[/QUOTE]

Ja mogę zamówić tylko potrzebuje adres i dokładne wytyczne kto co zamawia:p kasę mogę przynieść w poniedziałek. Oczywiście koszt przesyłki pokrywam na wspólnie z innymi zamawiającymi:p

Posted

[quote name='ayshe'] .korci mnie zeby onkarzom tez juz prowadzic takie zajecia:cool3: :lol:[/quote]
jakie???poprosze dokładnie opisać o co biega żebym na zajęciach zawału nie dostała :shake::shake::crazyeye: -karetka nie będzie wiedziała jak dojechać i będziesz miała mnie na sumieniu i Josha na głowie/to drugie znacznie gorsze/.:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Szira/Gosia'][B][SIZE=4]wiadomo już kto będzie zamawiał?[/SIZE][/B] bo jeżeli to będzie załatwiane w przyszłym tygodniu to spoko, bo w tym to ja nie mogę przypilnować mojego zamówienia:cool3: a może Ania i Glonek by się tym zajęli:modla: :modla: :modla:[/quote]
Ania i Glonek mają podstawaowy problem, to jest tylko Glonek ma dostęp do internetu w godzinach pracy a Aneczka okazjonalnie jak pojedzie do swojej Babci. Więc jesteśmy mocno ograniczeni. I nie wiem czy z zamawiania przez nas coś wyjdzie.
Pozdrawiam Glonek

Posted

[quote name='Glonek']Ania i Glonek mają podstawaowy problem, to jest tylko Glonek ma dostęp do internetu w godzinach pracy a Aneczka okazjonalnie jak pojedzie do swojej Babci. Więc jesteśmy mocno ograniczeni. I nie wiem czy z zamawiania przez nas coś wyjdzie.
Pozdrawiam Glonek[/QUOTE]

No dobra to ja się zgłaszam :lol: znalazłam już adres.
Tylko ja mogę to zrobić w przyszłym tygodniu
[B]Dajcie mi znać co zdecydowaliście[/B]

Posted

[quote name='Mokka']U nas Gappay też bywa zjedzony, jak tylko pańcia straci czujność :mad: .
No cóż, jak się ma mordę zamiast buzi, to tak bywa :oops: .[/quote]
Dla Leona znaczy się byłyby dobre te sprzed 15 lat -kawał żelaza oblany twardym kauczukiem -ważyło to tone i jak spadło na noge to zabić mogło . szkoda że zadna mi się nie zachowała , w czasie remontu znalazłam ale natychmiast wywaliłam na śmieci.

Posted

[quote name='Glonek']
Ja zato mam pytanie czy będzie się można podpiąć pod Wasze zamówienie do Gappaya? Bo Zgagulec zdystrojował nam wszystkie piłeczki.
Pozdrawiam Glonek[/quote]
Jak chcecie to teraz moge wam dać/mam bo kupiłam 4/ , a oddacie jak przyjdzie zamówienie. Jeżeli chcecie to przywioze na tresure w sobote bo jutro z racji papieża moge mieć duze problemy z dostaniem się na tresurke.pozdrowienia

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Jak chcecie to teraz moge wam dać/mam bo kupiłam 4/ , a oddacie jak przyjdzie zamówienie. Jeżeli chcecie to przywioze na tresure w sobote bo jutro z racji papieża moge mieć duze problemy z dostaniem się na tresurke.pozdrowienia[/quote]
Wielkie dzięki! To poprosimy o jedną. Na pożegnanie dla Zgagulca.
Ale mam jeszcze jedno pytanie. Podobno masz dostęp do zużtych piłek tenisowych? Jeśli tak to z chęcią byśmy kilka przechwycili.

Posted

[quote name='Glonek']Wielkie dzięki! To poprosimy o jedną. Na pożegnanie dla Zgagulca.
Ale mam jeszcze jedno pytanie. Podobno masz dostęp do zużtych piłek tenisowych? Jeśli tak to z chęcią byśmy kilka przechwycili.[/quote]
Oki z tenisowymi załąpiesz się na ostatnią chwile bo mi się kończy zapasik.Będziecie w sobote czy mam dać wszystko Ayshe?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...