Eddiii Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 to modl sie by nie padalo bo zakroplilam dzieciaka :p rekaw tez mam targac :roll: i przypominam ze Lara obiecala dzis wpasc
ayshe Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 rekaw masz miec,byc musisz,kamere wez,lara wiem ze bedzie:evil_lol: . dorplant-moj durnowaty szwab malzonek nie kuma po polsku[albo udaje:roll: ].on z takiej rodizny z tradycjami:diabloti: ze nie popelnil by byl mezaliansu z polka:evil_lol: jakbym nie byla volksdojczem z prusackimi korzeniami:razz: . a tak serio...no uwe mysle ze kuma troche slowa mowionego[ale na torturach sie nie przyzna] ale pisanego na bank nie kuma.no nic.jutro rano jedzie do domku,do psow. co sadizcie o de vos'ie?ja iwem ze on rottki itd ale co sadzicie?warto kopnac sie do niego? link do filmu z semi: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=ccIYhPluyXY[/URL]
ayshe Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 gratuliren:multi: . wiecie ze nasz dojczlandzki osrodek ruszy w przyszlym roku juz?:multi: hurrra....bede siedziala na bujanym fotelu w paputkach i patrzyla sie jak inni prowadza szkolenia..a w weekendy bede robila se powrot do przeszlosci i gonila warszawska grupe masochistow ipowskich:razz: :diabloti: ...
dorplant Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 noi suuuper:multi: podwójnie suuuper raz ze Kasia jedzie dwa ze ayshe bedzie wpadac na weekend do swoich a teraz spadam na USG, bo przydałby sie szczylus dla Kasi (innej Kasi,która straciła psa :()
KasiaR Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='ayshe']gratuliren:multi: . wiecie ze nasz dojczlandzki osrodek ruszy w przyszlym roku juz?:multi: hurrra....bede siedziala na bujanym fotelu w paputkach i patrzyla sie jak inni prowadza szkolenia..a w weekendy bede robila se powrot do przeszlosci i gonila warszawska grupe masochistow ipowskich:razz: :diabloti: ...[/QUOTE] Ayshe co za ośrodek szczegóły poproszę .. Ayshe tylko dokładnie ...
dorplant Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 :shake: tylko i wyłacznie ON i tylko i wyłacznie z mojej hodowli , a pech chce ze jakos od zeszłego roku nie mam szczeniaczków wogóle :-( teraz jest nadzieja na jakiegos po Oriczce, a jak nie ,to musi czekac na Majeczke ,tylko ze Majka startuje a nie rozmnaza sie :lol:
ayshe Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='KasiaR']Ayshe co za ośrodek szczegóły poproszę .. Ayshe tylko dokładnie ...[/quote]a myslisz ze nacholere wszystko przenieslismy do niemiec,psy,owce,meza:evil_lol: .... osrodek z pensjonatem,uowiecki do pasienia,pozoranci do gryzienia:evil_lol: ,tor wodny do plywania,hala do grzania dooopska na treningach jak zimno i duuuzo onkow do rzucania czegokolwiek...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ayshe Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='dorplant']:shake: tylko i wyłacznie ON i tylko i wyłacznie z mojej hodowli , a pech chce ze jakos od zeszłego roku nie mam szczeniaczków wogóle :-( teraz jest nadzieja na jakiegos po Oriczce, a jak nie ,to musi czekac na Majeczke ,tylko ze Majka startuje a nie rozmnaza sie :lol:[/quote]jak nie urok to przemarsz wojsk radzieckich nie?:evil_lol: ja to mam luz bo wogole nei sprzedaje szczeniat osobom cywilnym:diabloti: ps-saJo wybacz aaaa zapomnaialm zem ialam tak postow nei wysylac aaaaaa ja marny proch i pyl,miernota szkoleniowa i szajs hund fuhrerowy blaga o przebaczneie i sklada samokrytyke zem tepa:D
Eddiii Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [B]Animacja -[/B] czy to TY od Inki :roll: jesli tak to dzis po 19 na szkolenie przyjada szelki :lol:
ayshe Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 tak TO ona:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:
Animacja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 dzięki , To ja :) szelki odbierze Ayshe bo ja niestety nie mogę dotrzec na trening.
ayshe Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [B][COLOR=red]w ten weekend latanie po polach czyli slady odbywajom siem:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]w sobote na malowniczych polach za kolbiela czyli na patelni:razz: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]w niedziele u glonkow czyli tma gdzie hyrda straszliwa i zabojcza palisada:cool3: :cool3: :cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]godziny:11,11:razz: +:cool3: :cool3: :cool3: [/COLOR][/B]
dorplant Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='ayshe'] osrodek z pensjonatem,uowiecki do pasienia,pozoranci do gryzienia:evil_lol: ,tor wodny do plywania,hala do grzania dooopska na treningach jak zimno i duuuzo onkow do rzucania czegokolwiek...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] jesooo ayshe Ty raj opisujesz !!!!!:loveu:
KasiaR Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='ayshe']a myslisz ze nacholere wszystko przenieslismy do niemiec,psy,owce,meza:evil_lol: .... osrodek z pensjonatem,uowiecki do pasienia,pozoranci do gryzienia:evil_lol: ,tor wodny do plywania,hala do grzania dooopska na treningach jak zimno i duuuzo onkow do rzucania czegokolwiek...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] przenieście tam i mnie :loveu: :sweetCyb:
Marciashka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='dorplant']a z ciekawosci sptyam jakiego masz psa bo domyslam sie ze eksteriera? [/quote] No mam ON-ka 6 m-cy. :-) Czy eksteriera, to sie dopiero zobaczy, bo jeszcze nie był pokazywany oficjalnie (nie mialem czasu nawet zamienić metryki na rodowód :-) ) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9250&page=162"]Tutaj[/URL] saJo go pokazywala ustawionego w 3 pozycjach. Generalnie nikt, kto wystawia ON-ki, jeszcze go nie oceniał.
mch Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 :lol: no ayshe raj nam opisuje , ale .... my do rzeki 10 min , do szkolonka (a coraz bardziej wydaje mi sie ze warto) kolejne 10 min . w pracy plaaac ze hoho do dyspozycji , na zimy i sloty duzy magazyn ewentualnie , tylko zeby kurcze zycia nie marnowac i pol dnia nie tyrac na benzynke :evil_lol: i inne kurcze należnosci :lol:
dorplant Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 a propos szkolonka , macie moze jakies sposoby na te cholerne małe muszki ?? strasznie "tna" i bable mam :-(
KasiaR Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='dorplant']a propos szkolonka , macie moze jakies sposoby na te cholerne małe muszki ?? strasznie "tna" i bable mam :-([/QUOTE] :evil_lol: ciebie też dopadły .... jedyne co moge powiedziec ... nie drapać ! bo puchniesz i przestac nie możesz :angryy:
mch Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 muszki to pryszcz ,ja mam zle reakcje na słonce ogólnie ,az sie zastanawiam czy nie wybrac sie do weta od ludzi ;)znów . bo po wczorajszym popołudniu w pełnym słoncu :placz: w miejscach gdzie cos mnie lekko tknęło mam jakies pęcherzyki. wychodzimy na poranne ganianko juz przed 6-ą rano,staram sie przebywac na słonku tyle ile muszę ,a lekarz zalecil mi sweg czasu kremy z fiktrem 100 z hakiem . wreczając oczywiscie ulotke konkretnej firmy .
nenemuscha Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 U nas ich nie ma..ale w niedzielę jade do Warszawki i już się boję..podobno wit B pomaga. Aysche..mój M tez niemiec..to się nie dziwię..a ja patryjotka..ale pewnie was odwiedze bo czasem lubię szwabowo..:lol:
Animacja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 waniliowy zapach do ciasta:)) muszki w mojej wsi go nie lubią:) A tutaj następny kwiatek:( [URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/610719_owczarek_belgijski_malinois_z_rodowodem.html[/URL] Nie wiem dlaczego, wiele losób majacych w przeszłości owczarki, z którymi nie szło im w sporcie kupuja sobie maline bo lepsza.... a potem rozczarowanie że malina a tu nie jest mistrzem Polski. I z tym i z tym poprostu trzeba pracowac bo potem wychodzą kwiatki. To tak jak border i agility. Przepraszam, wylałam swoje zale i juz mi troszke lepiej.
ayshe Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 animacja-ja mam taka ofiare ...hmmm....schematu.wprawdzie ot onek ale zaplacila swoje.no bo jak to mozliwe ze ona sama z siebie nie wygrywala zawodow?[no bo teraz to juz tak:evil_lol: ]? niestety ped na maliny i uzytki onka dopiero rusza.obawiam sie ze psy poniosa tego koszty.jak zawsze zreszta.do tego psy z linii uzytkowych a szczegolnie maliny teraz [nowosc]maja byc no po prostu twarde jak stal i nie od zdarcia.wsyzstkie.i nie daj boszsz padnie na slabszego ... mam nadzieje ze ot bedzie moj raj no na stare lata co tu duzo kryc...a nad morzem polnocnym jest pieeeeknie:D
Recommended Posts