Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']
amakor cc to nasze forum ale i tak wsyzscy siedizm tutaj.tam sa tylko te rzeczy dot.naszej pracy bezposrednio.[/QUOTE]

Które i tak nasz kofany tresser wstawia na dogomanię:mad: :mad: :mad:

[quote name='ayshe']
goska-ja cie koopne.zobaczysz.:mad: .[/QUOTE]
Juz się zaczynam bać:eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='ayshe'][B]saJo-i co lepiej?:cool3: .zobacz jaka jestem yntyligentna.cytowac nadal nei umiem ale czytam wsio hurtem.gzecna juz jestem?no poooowiedz:cool3: [/B][/QUOTE]

Nie podlizuj się:razz: :eviltong:

[quote name='agis']Myslisz, ze przezyje, jak umieszcze? :cool3: :evil_lol:[/QUOTE]

Pewnie nie ale warto spróbować :eviltong:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']
[B]saJo-i co lepiej?:cool3: .zobacz jaka jestem yntyligentna.cytowac nadal nei umiem ale czytam wsio hurtem.gzecna juz jestem?no poooowiedz:cool3: [/B][/quote]

No i co?? Mam cie pochwalic?? Po co, przecierz wiesz, kiedy robisz cos dobrze :eviltong:

Posted

kooopa dostaniecie i tyle
wiecie dlaczego trza sie podlizywac?bo saJo chce zrobic zawody ipo:roll: :cool3: :evil_lol: .
saJo-no wiesz co:roll: :lol: ...iii koniec lenistwa i zabawy w gooopka:placz: .

Posted

[quote name='ayshe']wiecie dlaczego trza sie podlizywac?bo saJo chce zrobic zawody ipo:roll: :cool3: :evil_lol: .
[/quote]

papla :obrazic:

Posted

[quote name='saJo']papla :obrazic:[/quote]no co?jak bysmy przyjechali to by dopiero bylo urozmaicenie hurtowe zawodow:roll: :evil_lol:.
goska-ty naprawde chcesz kooopa.czekaj no w piatek nosem po trawie za szira w najsciu na osaczenie sobie poojedziesz

Posted

[quote name='ayshe']
goska-ty naprawde chcesz kooopa.czekaj no w piatek nosem po trawie za szira w najsciu na osaczenie sobie poojedziesz[/QUOTE]

Dobra dobra juz nic nie mówię:loveu: :loveu: :loveu: bo ja chcę żyć:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']aaa no i chcialam oficjalnie w gronie masochistow przywitac animacje z malinka inka[to mialo sie rymowac?hmmm:cool3: ].:)[/QUOTE]

My też witamy:multi: :multi: :multi: przynajmniej następna osoba do bicia dla tressera:evil_lol: rzadziej nam sie dostanie:eviltong: :evil_lol:

Posted

Aaaaaaaaaaaa, mialam isc wczesniej spac i znowu 23:00 sie zrobila :roll: a jutro z samego rana obudzi mnie przystojny kurier :loveu:

Posted

ehkem saJo-kurier?przystojny?to why do mnie zawszej akies takie przychodza....niewygledne:placz: .wiedzom jak wygladam i przystojnych nie przysylaja:roll: :evil_lol: czy co?
goska-ja jestem mila.na poczatku szczegolnie.:roll: :diabloti: .takze na razie nie bedziecie czuc roznicy....dla mimozy tyz bylam mila...bylam prawda?:mad: :evil_lol:

Posted

Dziękuję za powitanie :D. Inka bo od 3 lat wybierałam psa i niezależnie czy pies czy suka miał być "Ira". No ale jak pojechałam po szczurzyce cała rodzina zbuntowała się, że nie Ira. Nie to nie, no to jest kompromis Inka. A było blisko Kropki:roll:

Posted

kropka?alez to zarabiste imie dla maliny:roll: :evil_lol: :evil_lol: ...
pyrosik
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=48zXgVH4UGo[/url]

Posted

[quote name='ayshe']kropka?alez to zarabiste imie dla maliny:roll: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]

Leprze niz ruda :roll: :evil_lol: :evil_lol:

ayshe
Dodam, ze odkad zastal mnie raz zaspana prosto z luzka (oderalam tel przez sen i dopiero dzwonek do drzwi mnie obudzil) nawet nie dzowni, ze przylezie, tylko przylazi :evil_lol: nie zeby mi to przeszkadzalo :loveu:

PS. Kto jadl wafelki w moim luzku :mad:

Posted

ale masz farta saJo:roll: :placz: :evil_lol: ...wafelki?kto jadl w twoim lozku?no wiesz...chyba nie podejrzewasz takich czterolapych?to bylaby insynuacja.hmmm...kto mogl jesc wafelki w lozku saJo?kuuurieeer:):)
animacja-tez tak se pomyslalam ze inka bedzie zadowolona:evil_lol:

Posted

no to fajnie ze ktos go wyrobi wreszcie:cool3: bo swoj po przejsciach i wyrobiony wymienilam z shida.a ze swoimi to mnie sie juz nie chce ipowskim dluugaczem wymachiwac i go targac.wole nalup krotkie.z wiadomych wzgledow.

Posted

P.S. Kto mi do cholery 2 minuty temu odcisnął błotnisty wzór piłki futbolowej na kremowej sofie??? No ja się pytam kto, Baltowski??? :angryy: :angryy: :angryy:

Nie odwracaj się, jak do ciebie mówię! I won mi stąd i zabieraj piłkę, booo :mad:

Posted

o ooooooooooooooo ooooooo a ona napisala dwa posty pod rzad..oooooooo:mad: :evil_lol:
mimoza-bo ja wogole jestem mila.:diabloti: i prosze nie obwiniac baltowskeigo.on napewno tego nei zrobil...to taki mily...spokojny tenteges pieseczek....:razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']ehkem saJo-kurier?przystojny?to why do mnie zawszej akies takie przychodza....niewygledne:placz: .wiedzom jak wygladam i przystojnych nie przysylaja:roll: :evil_lol: czy co?
goska-ja jestem mila.na poczatku szczegolnie.:roll: :diabloti: .takze na razie nie bedziecie czuc roznicy....dla mimozy tyz bylam mila...bylam prawda?:mad: :evil_lol:[/quote]

moze dlatego. ze wiedza zs zonata dzieiata i nie ma co startowax :wiecej nie pisxe bo sieeee eeee upiwszy :] buziaki :]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...