ayshe Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 i plosem.chilli-:mad: [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=ExZikL-dXEE[/URL]
ayshe Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 boszsz.agis dawaj teraz siebie cffaniaczku.:roll:
agis Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='ayshe']boszsz.agis dawaj teraz siebie cffaniaczku.:roll:[/quote] chwila :lol: nic nie poradze, ze youtube, tak wolno laduje pliki :roll: EDIT: Prosze bardzo (aczkolwiek nie jestem szczesliwa, ze ten film tu jest :roll: ) [url]http://www.youtube.com/watch?v=5q3aiWDtSq0[/url]
ayshe Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 doobra dooobra...ale lineczke bedziesz juz szybciej w rasiach se ukladac co?:diabloti: .hehehe.....max mnie dizisaj porazil-eeetam wole gryzak niz pozoranta:roll: ...boszsz.. ps no widizsz i zaraz se obejrze i pojde spac obmyslajac jak was zamordowac za niechlujna prace.
dorplant Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 a poprosze tez o filmik z chilli z obrony i moze cos ze sladziku !!
agis Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='ayshe']doobra dooobra...ale lineczke bedziesz juz szybciej w rasiach se ukladac co?:diabloti: .hehehe.....max mnie dizisaj porazil-eeetam wole gryzak niz pozoranta:roll: ...boszsz.. ps no widizsz i zaraz se obejrze i pojde spac obmyslajac jak was zamordowac za niechlujna prace.[/quote] Lineczki nie bede szybciej ukladac, zakupie sobie rekawiczki :eviltong: Nie zamordujesz nas, kto by Ci takich atrakcji dostarczal? :cool3: Nudno by Ci bylo :evil_lol:
ayshe Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 jak wreszcie nie zrobicie tych zawieszek na voraus to ja was zamorduje.glonki zorbily jedna i shida ma druga.ja sie przez was wykoncze a max to chyba najszybszy pies swiata:roll: :cool1: ....na cholere bralas najwieksza ciamcie z miotu aaaaaaaaaa zaaa coooo:placz: ...dobra.na jeden dzien mi wystarczy.max lepiej pracuje z pilka pod lewa pacha bo tak krzywe toto jak nei iwem co.wrrrrr.rrrany...nooo dooobra...tylko spokojnie...:mad:
ayshe Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='agis']Lineczki nie bede szybciej ukladac, zakupie sobie rekawiczki :eviltong: Nie zamordujesz nas, kto by Ci takich atrakcji dostarczal? :cool3: Nudno by Ci bylo :evil_lol:[/quote]no tak co ja bym bez was zrobila?kompletna nuda szkoleniowa....maxa osobiscie kiedys kopne w ten zadek za to hier i poprawianie dooopska z aportem-kiedy wiesniak zamierza zalapac pilke za aport?jak ja bede popierniczac z balkonikiem na plac?rozwala mnie to kompletnie.no i wez tu z z ciolem co woli gryzak od pozoranta....i agis co prosto znaczy skrecic w prawo:roll: :diabloti: :razz:
agis Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='ayshe']jak wreszcie nie zrobicie tych zawieszek na voraus to ja was zamorduje.glonki zorbily jedna i shida ma druga.ja sie przez was wykoncze a max to chyba najszybszy pies swiata:roll: :cool1: ....na cholere bralas najwieksza ciamcie z miotu aaaaaaaaaa zaaa coooo:placz: ...dobra.na jeden dzien mi wystarczy.max lepiej pracuje [B]z pilka pod lewa pacha[/B] bo tak krzywe toto jak nei iwem co.wrrrrr.rrrany...nooo dooobra...tylko spokojnie...:mad:[/quote] Pod prawa :diabloti: No wiem, ze krzywo szedl (nawet bez patrzenia na filmik), o malo co sie nie wywalilam :evil_lol: Aaaa, jeszcze dopisze, ze jak kiedys popelnie zbrodnie na wlasnym psie, to za te jego siadanie :mad: Juz bylo lepiej i znow mu sie odwidzialo :placz:
ayshe Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 ja wiem..wialo jak cholera,i psy od 8 pracowaly i bylo juz chyba pewnie kolo 15 i wogole ale no kurna...czy jak cos krecimy to musicie pracowac razem z boorakami jak potluczeni?co?he?no pewnie tak.zebym ja przypadkeim za radosna nie byla.max juz dawno tak krzywo nei lazil,chilli tez jakas taka lekko pomylona byla,szira-no dobra,normalnie bylo:diabloti: ,timon-wogole nie pracowal,deedee-no normalnie jak zawsze,whooo tez taka troszke rozkojarozna byla...no wogole fajosko...jak zdolowac treserunia:roll: .ooooo mamusku.....ze se browara nie kupilam.....na odczulenie:evil_lol: ps.nooootak pod prawa.......ty wstystko odwrotnei jak zwykle.....boszsz ty moj...
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 egzamin wewn.tiki ktory ..no...udowodnil zem usi jeszcze troche do pt popracowac.te grube babsko co sie wydziera to oczywiscie ja:roll: :diabloti: .na usprawiedliwienie dodam ze poza kadrem inne mlotki pracowaly i musialam interweniowac:razz: . [url]http://pl.youtube.com/watch?v=NdZMNlTw2gQ[/url]
Pyros-Aga Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='ayshe']egzamin wewn.tiki ktory ..no...udowodnil zem usi jeszcze troche do pt popracowac.te grube babsko co sie wydziera to oczywiscie ja:roll: :diabloti: .na usprawiedliwienie dodam ze poza kadrem inne mlotki pracowaly i musialam interweniowac:razz: . [url]http://pl.youtube.com/watch?v=NdZMNlTw2gQ[/url][/QUOTE] No właśnie w pierwszej chwili myślałam że tak na mnie tresser krzyczy :cool3: Ja wiem, że było źle, ale żeby aż tak sie wydzierać :roll: :eviltong: Oj duużo pracy...Ale i tak jestem z niej dumna :loveu: Za to to co ja robie to jakiś koszmar jest :crazyeye: :mad:
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 mam nadzieje ze agis wrzuci pyrosika tez.nie no ja tez jestem ...no zadowolona[dumna to kurna chyba nie dam rady z siebie wydusic takich emocji:diabloti: ] z tisi bo to takie downowate bylo jak ja adoptowalas.ile ty ja w sumie masz?
Pyros-Aga Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='ayshe']mam nadzieje ze agis wrzuci pyrosika tez.nie no ja tez jestem ...no zadowolona[dumna to kurna chyba nie dam rady z siebie wydusic takich emocji:diabloti: ] z tisi bo to takie downowate bylo jak ja adoptowalas.ile ty ja w sumie masz?[/QUOTE] Też mam nadzieję Pyrosika zobaczyć :p Tisia jest u mnie 4 miesiące, a ćwiczymy 3 bo najpierw się aklimatyzowała :roll: Zaczyna mi strasznie przypominać Chitke- wczoraj spędziła spacer drąc ryja Pyrosowi do ucha- identycznie jak Chitka Shadowskiemu :evil_lol: podskakując przy tym radośnie :sweetCyb:
Pyros-Aga Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='ayshe']nasze onkowe babolce:loveu:[/QUOTE] Tia...jakże się cieszę :mad: :roll:
Eddiii Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 jeden z dwoch kaletnikow/rymarzy (bo w sumie to nie wiem czym sie rozni jeden od drugiego :roll: ) powiedzial ze sie nie podejmie roboty szelek. spytam dzis jeszcze drugiego. aczkolwieck wydaje mi sie ze nie uszyje sie taniej niz gappay :shake: wiec ja pewnie bede zamawiac gappay'ki - moze od Lary :p bo nie moge patrzec jak mi sie dziecko dusi i tchu nie moze zlapac ni glosu wydobyc. czy ktos tez chce?
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 to lenie:mad: .no nie iwem czy ktos chce. sluchajta ja uprzedzam-wezcie rekawiczki dzisiaj bo bedzie bolalo.:diabloti: .
Glonek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A po ile sÄ… u Lary? Bo pewnikiem potrzebujemy dla Bubla lub Deedee.
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 glonek szelek na pewno potrzebuje chilli,timon i szira bo one mocno pracuja w przod.deedee i bu nie sa konieczne.nie macie bezdechu:evil_lol: .
Szira/Gosia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='ayshe']glonek szelek na pewno potrzebuje chilli,timon i szira bo one mocno pracuja w przod.deedee i bu nie sa konieczne.nie macie bezdechu:evil_lol: .[/QUOTE] My najwcześniej szelki bedziemy mogły kupic we wrześniu:roll: do tego czasu albo damy rade albo Szira zejdzie na bezdech:oops:
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 kaska z chita [img]http://img262.imageshack.us/img262/1403/kasiaichitahh4.jpg[/img]
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 kaska z shado i shado pt:maaaam gryzaaak [img]http://img262.imageshack.us/img262/2600/kasiashadoak5.jpg[/img] [img]http://img177.imageshack.us/img177/4301/shadotc8.jpg[/img]
Recommended Posts