Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']boszsz.agis dawaj teraz siebie cffaniaczku.:roll:[/quote]
chwila :lol: nic nie poradze, ze youtube, tak wolno laduje pliki :roll:

EDIT: Prosze bardzo (aczkolwiek nie jestem szczesliwa, ze ten film tu jest :roll: )
[url]http://www.youtube.com/watch?v=5q3aiWDtSq0[/url]

Posted

doobra dooobra...ale lineczke bedziesz juz szybciej w rasiach se ukladac co?:diabloti: .hehehe.....max mnie dizisaj porazil-eeetam wole gryzak niz pozoranta:roll: ...boszsz..
ps no widizsz i zaraz se obejrze i pojde spac obmyslajac jak was zamordowac za niechlujna prace.

Posted

[quote name='ayshe']doobra dooobra...ale lineczke bedziesz juz szybciej w rasiach se ukladac co?:diabloti: .hehehe.....max mnie dizisaj porazil-eeetam wole gryzak niz pozoranta:roll: ...boszsz..
ps no widizsz i zaraz se obejrze i pojde spac obmyslajac jak was zamordowac za niechlujna prace.[/quote]
Lineczki nie bede szybciej ukladac, zakupie sobie rekawiczki :eviltong:
Nie zamordujesz nas, kto by Ci takich atrakcji dostarczal? :cool3: Nudno by Ci bylo :evil_lol:

Posted

jak wreszcie nie zrobicie tych zawieszek na voraus to ja was zamorduje.glonki zorbily jedna i shida ma druga.ja sie przez was wykoncze a max to chyba najszybszy pies swiata:roll: :cool1: ....na cholere bralas najwieksza ciamcie z miotu aaaaaaaaaa zaaa coooo:placz: ...dobra.na jeden dzien mi wystarczy.max lepiej pracuje z pilka pod lewa pacha bo tak krzywe toto jak nei iwem co.wrrrrr.rrrany...nooo dooobra...tylko spokojnie...:mad:

Posted

[quote name='agis']Lineczki nie bede szybciej ukladac, zakupie sobie rekawiczki :eviltong:
Nie zamordujesz nas, kto by Ci takich atrakcji dostarczal? :cool3: Nudno by Ci bylo :evil_lol:[/quote]no tak co ja bym bez was zrobila?kompletna nuda szkoleniowa....maxa osobiscie kiedys kopne w ten zadek za to hier i poprawianie dooopska z aportem-kiedy wiesniak zamierza zalapac pilke za aport?jak ja bede popierniczac z balkonikiem na plac?rozwala mnie to kompletnie.no i wez tu z z ciolem co woli gryzak od pozoranta....i agis co prosto znaczy skrecic w prawo:roll: :diabloti: :razz:

Posted

[quote name='ayshe']jak wreszcie nie zrobicie tych zawieszek na voraus to ja was zamorduje.glonki zorbily jedna i shida ma druga.ja sie przez was wykoncze a max to chyba najszybszy pies swiata:roll: :cool1: ....na cholere bralas najwieksza ciamcie z miotu aaaaaaaaaa zaaa coooo:placz: ...dobra.na jeden dzien mi wystarczy.max lepiej pracuje [B]z pilka pod lewa pacha[/B] bo tak krzywe toto jak nei iwem co.wrrrrr.rrrany...nooo dooobra...tylko spokojnie...:mad:[/quote]
Pod prawa :diabloti:

No wiem, ze krzywo szedl (nawet bez patrzenia na filmik), o malo co sie nie wywalilam :evil_lol:

Aaaa, jeszcze dopisze, ze jak kiedys popelnie zbrodnie na wlasnym psie, to za te jego siadanie :mad: Juz bylo lepiej i znow mu sie odwidzialo :placz:

Posted

ja wiem..wialo jak cholera,i psy od 8 pracowaly i bylo juz chyba pewnie kolo 15 i wogole ale no kurna...czy jak cos krecimy to musicie pracowac razem z boorakami jak potluczeni?co?he?no pewnie tak.zebym ja przypadkeim za radosna nie byla.max juz dawno tak krzywo nei lazil,chilli tez jakas taka lekko pomylona byla,szira-no dobra,normalnie bylo:diabloti: ,timon-wogole nie pracowal,deedee-no normalnie jak zawsze,whooo tez taka troszke rozkojarozna byla...no wogole fajosko...jak zdolowac treserunia:roll: .ooooo mamusku.....ze se browara nie kupilam.....na odczulenie:evil_lol:
ps.nooootak pod prawa.......ty wstystko odwrotnei jak zwykle.....boszsz ty moj...

Posted

egzamin wewn.tiki ktory ..no...udowodnil zem usi jeszcze troche do pt popracowac.te grube babsko co sie wydziera to oczywiscie ja:roll: :diabloti: .na usprawiedliwienie dodam ze poza kadrem inne mlotki pracowaly i musialam interweniowac:razz: .
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=NdZMNlTw2gQ[/url]

Posted

[quote name='ayshe']egzamin wewn.tiki ktory ..no...udowodnil zem usi jeszcze troche do pt popracowac.te grube babsko co sie wydziera to oczywiscie ja:roll: :diabloti: .na usprawiedliwienie dodam ze poza kadrem inne mlotki pracowaly i musialam interweniowac:razz: .
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=NdZMNlTw2gQ[/url][/QUOTE]

No właśnie w pierwszej chwili myślałam że tak na mnie tresser krzyczy :cool3: Ja wiem, że było źle, ale żeby aż tak sie wydzierać :roll: :eviltong:
Oj duużo pracy...Ale i tak jestem z niej dumna :loveu: Za to to co ja robie to jakiś koszmar jest :crazyeye: :mad:

Posted

mam nadzieje ze agis wrzuci pyrosika tez.nie no ja tez jestem ...no zadowolona[dumna to kurna chyba nie dam rady z siebie wydusic takich emocji:diabloti: ] z tisi bo to takie downowate bylo jak ja adoptowalas.ile ty ja w sumie masz?

Posted

[quote name='ayshe']mam nadzieje ze agis wrzuci pyrosika tez.nie no ja tez jestem ...no zadowolona[dumna to kurna chyba nie dam rady z siebie wydusic takich emocji:diabloti: ] z tisi bo to takie downowate bylo jak ja adoptowalas.ile ty ja w sumie masz?[/QUOTE]

Też mam nadzieję Pyrosika zobaczyć :p Tisia jest u mnie 4 miesiące, a ćwiczymy 3 bo najpierw się aklimatyzowała :roll: Zaczyna mi strasznie przypominać Chitke- wczoraj spędziła spacer drąc ryja Pyrosowi do ucha- identycznie jak Chitka Shadowskiemu :evil_lol: podskakując przy tym radośnie :sweetCyb:

Posted

jeden z dwoch kaletnikow/rymarzy (bo w sumie to nie wiem czym sie rozni jeden od drugiego :roll: ) powiedzial ze sie nie podejmie roboty szelek. spytam dzis jeszcze drugiego. aczkolwieck wydaje mi sie ze nie uszyje sie taniej niz gappay :shake: wiec ja pewnie bede zamawiac gappay'ki - moze od Lary :p bo nie moge patrzec jak mi sie dziecko dusi i tchu nie moze zlapac ni glosu wydobyc. czy ktos tez chce?

Posted

glonek szelek na pewno potrzebuje chilli,timon i szira bo one mocno pracuja w przod.deedee i bu nie sa konieczne.nie macie bezdechu:evil_lol: .

Posted

[quote name='ayshe']glonek szelek na pewno potrzebuje chilli,timon i szira bo one mocno pracuja w przod.deedee i bu nie sa konieczne.nie macie bezdechu:evil_lol: .[/QUOTE]

My najwcześniej szelki bedziemy mogły kupic we wrześniu:roll: do tego czasu albo damy rade albo Szira zejdzie na bezdech:oops:

Posted

kaska z shado i shado pt:maaaam gryzaaak
[img]http://img262.imageshack.us/img262/2600/kasiashadoak5.jpg[/img]
[img]http://img177.imageshack.us/img177/4301/shadotc8.jpg[/img]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...