Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe'] .jak to bloto albo pada?a co to?pies z cukru czy ja?:evil_lol: .no ale czasem bloto w zebach to mi przeszkadza.:cool3:[/quote]
no w zebach to moze niekoniecznie, ale pomyslcie niektórzy musza jezdzic "do wód" zeby zazyc kapieli błotnej a tu za darmo !!!!:evil_lol: A jaka cera potem jest .:lol:
A ze zimno ,.........zimno konserwuje :cool3: ,chcecie byc piekne i młode to jazda na trening .:mad:
A pozatym ten błysk w oku psa idacego na trening...........bezcenny.:diabloti:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem do kogo mam zlozyc zazalenie, wiec zloze publicznie - zmarzly mi stopy do cholery ! a na cierpliwosc to ja sobie jakas hydroksyzynke przepisze i bedzie milo i przyjemnie.
aha no i tego no 4 reka i 3 noga byc musi !

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nidhogg-i pamietaj-lewa reka,lewa reka:evil_lol: :diabloti: .
dzisiaj tez pada czyli najpierw namokniemy na placu a potem nas wywieje na sladach i przesiakniemy.aaaaleeee zajjjeeeebiscie :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='dorplant']no w zebach to moze niekoniecznie, ale pomyslcie niektórzy musza jezdzic "do wód" zeby zazyc kapieli błotnej a tu za darmo !!!!:evil_lol: A jaka cera potem jest .:lol:
A ze zimno ,.........zimno konserwuje :cool3: ,chcecie byc piekne i młode to jazda na trening .:mad:
A pozatym ten błysk w oku psa idacego na trening...........bezcenny.:diabloti:[/quote]no wiec ja pale zeby nie zamordowac nikogo na szkoleniu:razz: :diabloti: .i majac ciagle lapy w blocie albo piachu natychmiast w cudowny sposob zapalajac kolejnego papierosa laduje sobie to wszystko do geby w cudowny sposob.
ale to prawde-spa mamy za darmo,chociaz ja szczerze mowiac mam juz dosc dbania o cere[rowniez pod ubraniem:evil_lol: ].

Posted

Takie naturalne spa to wiecie gdzie sobei mozna wsadzic :-) Wspołczuje Wam ,biora c pod uwage dzisiejsze Wasze plany .A moze bede tez sobie wspołczuc jutro biorac pod uwage moje plany :-)
Powodzeni kochani na sladach ,chyba nie bedzie lekko .

Posted

Niestety nie miałam z kim zostawić Tiki, a byłam zmuszona zdjąć jej kaftan, bo poobcierał jej skórę tak, że ma rany na przednich łapach...:placz: Ale jutro mam nadzieję, że uda się kogoś załatwić i się nie wycofa :roll: i uda nam się dotrzeć na zajęcia....

Posted

nie narzekajcie ,wiatr przegoni chmury i deszcz sie skonczy :lol:
dzis na sladach było fajnie mały zrobił podstawe a Majka dwa długie sladziska !!
A ze troche wiało ....no cóz ,czasem musi :diabloti:
no nic ide oszczekiwanko poprawiac bo to "nasz" słaby punkt :oops:

Posted

a u naszych psow z grupy osaczenie:evil_lol: .krecilismy dzisiaj posluszenstwo a'la ipo .potniem to i rewirowi wysle justyna link do filmu.oczywiscie spierniczyla z chilli na wczasach aport:mad: no i suka raz nei zrobila hier.hmmm:mad: :mad: .ale o dziwo bardzo ladnie znalazla podstawe w sektorze i wypracowala slad .nooo moze nie caly ale i tak szczeka mi opadla.bo jeszcze bez nagrod na tak dlugo lezacym sladzie+wiatrzysko to nei robila gowniara.:cool1:

Posted

ayshe mówiac oszczekiwanie ,miałam na mysli całosc, oszczekiwanie z osaczaniem .
Zobacz na psysportowe albo na mojej [URL="http://www.dorplant.strefa.pl"]www.dorplant.strefa.pl[/URL] filmik z obrony GALATI (Majki)z Płocka to zobaczysz o czym mówie !!
te kółka mnie załamuja :placz: jak pozorant walczy to spoko suuuka tez a jak stoi to albo go zaczepia albo kółkuje .:-(

Posted

noo my tez mamy rooozne problemy na grupie:razz: .notmiast mi chita uderza w rekaw:mad: .mecze sie i mecze i dooopa.jeszcze na treningu to ciul jakos siem ogranicza chociaz kurta pieprznela w ramie bez rekawa ,jorgen tez zarwal i to taka robota.:shake: .natomiast na zawodach doprowadza mnie do rozpaczy:mad: .jak lepiej zrobi jedno to znowu gwizdnie mnie na konwoju,albo pozoranta,albo uderzy w rekaw.pochlastac sie mozna.:roll:

Posted

Bo masz psa obsesyjnie nakreconego na prace. Ty niedobra kobieto :mad: Tak skrzywdzic biedna sunie, a mogla sobie spedzic szczesliwy, spokojny zywot u poprzednich wlascicieli...

Posted

[quote name='ayshe'].jak lepiej zrobi jedno to znowu gwizdnie mnie na konwoju,albo pozoranta,[/quote]
jak to Ciebie :crazyeye: ??
moja konwoje niezne robi, tylni tak jakby polowała na zwierzyne :lol:....... z przyczajki

Posted

ooo rany saJo-myslalam ze mnie choc troche lubisz a ty mi tak prawde brutalna prosto w twarz:roll: :evil_lol: .to co ja mam ja wyciszyc tak jak poprzedni wlasciciele zeby sikala pod siebie i pelzala po ziemi?rrany a jak ja to teraz zrobie?:placz: :diabloti: .

Posted

[quote name='dorplant']jak to Ciebie :crazyeye: ??
moja konwoje niezne robi, tylni tak jakby polowała na zwierzyne :lol:....... z przyczajki[/quote]hehe no bo ty niewidzialas jeszcze tego debila:razz: :diabloti: .rekawa nie wolno to czyja noga jest taka bezpanska?:).no moja.albo pozoranta.tylko nie myslisz chyba ze ona sie wgryza?po prostu gwizdnie pyskiem:).zeby se skrocila na rekawie juz na jesieni:):)

Posted

[quote name='ayshe']to co ja mam ja wyciszyc tak jak poprzedni wlasciciele zeby sikala pod siebie i pelzala po ziemi?rrany a jak ja to teraz zrobie?:placz: :diabloti: .[/quote]

Zaloz oe w pachwinie i pradem dziewczynke :diabloti:

Ps. bo na szyi juz na pewno nie dziala :eviltong:

Posted

znaczy sie choleryczka zołzowata ??:razz:
miałam taka jedna ,EFI sie nazywała ....tez trzepała pyskiem na prawo i lewo jak pozoranta nie mogła dosiegnac .
Duzo mnie ta franca nauczyła :evil_lol: ,np. szybko sie ruszac zeby nadazyc za nia :diabloti:

Posted

nooo z chita tak samo.franca jedna:evil_lol: .
saJo-ja mam gorzej bo do tego ten biedny pies trzymany w piwnicy i kopany,bity itd teraz jest razony pradem.boszsz:cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: .jaka ja pooodlaaaaa:razz: :diabloti:.

Posted

[quote name='ayshe']jaka ja pooodlaaaaa:razz: :diabloti:.[/quote]
ty podła kobieto :diabloti: :diabloti: jak nie chcesz do nas przyjechac to ja zawitam u Ciebie czy tego chcesz czy nie :evil_lol: :evil_lol: chetnie zobacze ta .........surikatke???

Posted

[quote name='ayshe']ja mam gorzej bo do tego ten biedny pies trzymany w piwnicy i kopany,bity itd teraz jest razony pradem.[/quote]

Widocznie za slabo, skoro nadal chce pracowac :cool1:

Posted

dorplant-ona nie nadaje sie do sportu[tak jak ja:evil_lol: ].dla niej to resocjal.a swoja droga 17 lipca bedzie 2 lata jak ja adoptowalam.:roll: .

Posted

[quote name='saJo']Widocznie za slabo, skoro nadal chce pracowac :cool1:[/quote]kurna.hmmm.no i co mam teraz zrobic?:placz: :diabloti: .moze zaloze jej dwie albo trzy?:evil_lol:

Posted

nenemuscha-litosci:roll: :evil_lol: .przeciez to taka zabawa pi razy drzwi:lol:.ja to musze odreagowac ten wiatr dzisiaj na polach bo glowa mi peka.jutro bedziemy krecic obrone.rrany zeby tylko tak nie wialo.ale psy na sladach to szybko dzisiaj odgwizdywalam hehe.:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...