monisieczka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Pyros-Aga']ciśnie mi się na usta taki komentarz: :stupid: :shock:[/quote] a czy jak kiedys mówiłam że normalana jestem?:eviltong: :p
ayshe Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='monisieczka']no to jak? mam ci głowe opluć? obawiam sie patrzac na siebie oczywiście, że zabawa w czarnobyl działa wyżerajaco na resztke czegoś co miałam w czaszce:cool1: ,ale nasz klient nasz per pan.[/quote]ja jestem juz i tak w sumie lysawa przez strzyzenie sie maszynka:evil_lol:
ayshe Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='monisieczka']przyłączam się do zyczeń zdrówkowych, całusków nie przesyłam bo mam chwilowy zakaz wymiany płynów. A jesli chodzi o romantyzm niemiecki to przeciez prawie kolebka romantyzmu była własnie tam chiba.. albo coś mi sie popiórkowało. No ale Goethe , Sturm und Drang, Shiller... Ale tylko w przekładzie heheheh. Jak czasem puszcza cichą noc po niemiecku to jestem za odwołaniem świąt Ale orgietka...hmmm....przeciez moga tylko mruczeć i posapywac, nie?[/quote]ja mialam swieta po niemiecku:roll: .nooo nie iwem czy mnie tesciu zaprosi:eviltong: chociaz kocham tego czlowieka strasznie i jakos tak vice versa to niemieckie swieta+koledy =zgroza. najfajniej jak amierykanski film sie oglada z niemieckim dubbingiem to dopiero zgroza:evil_lol: . mruczec i posapywac/nooo ja tam nie wiem zwlaszcza to posapywanie to jakies takie malo .....necace mi sie wydaje:roll: :diabloti:
Ewa-Jo Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='ayshe'] od marca podobno ma byc grupka na polach[jak mi sie uda do sie nie dam zmolestowac].jesli dojdzie do skutku to wypadna wam zajecia w ktores dwa dni w tygodniu.[/QUOTE] czy mam rozumieć ze nie lubisz pol mokotowskich:placz: :placz: no i tych którzy sie tam szkolą tyż?:placz: :placz: :placz: dzwoniła Justyna od Baby idzie jutro rano do szpitala wiec ten tydzien masz wolny jezeli chodzi o pola. No ale oczywiście jezeli podtrzymujesz swoja propozycje z rannej rozmowy o wyprowadzeniu Josha to bedzie mi bardzo miło. hehehehehe mam nadzieje ze siem przynajmniej pośmieje ,bezgłośnie wprawdzie ale śmiech to zdrowie . Cholera mnie juz bierze na to chorobsko :angryy: -nie dosc ze nie jest lepiej to jeszcze głos straciłam i nawet nikogo o*******ić nie moge.:placz: :placz: tylko siem :grab: lub :flaming: bo :wallbash: nic nie daje:placz:
ayshe Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 :lol: biedactwo. wiesz josh traktuje mnie jak boogymena:roll: :cool1: ale jakby co to go za uszy wyciagne:eviltong: . nie no luzik-lubie pola i was....jasssssne oczywiscie ze jak juz was widzem a to nieczesto siem zdarza:diabloti: :razz: . no nic znaczy siem mam wolne rano .chyba sie upije ze szczescia. jestem wsciekla jak nie wiem co bo mialam gdzies film z Kretschmerem,teraz mi niezbedny jest a ja nie wiem gdzie go upchalam w kompie taki mam bajzel:angryy: :placz: .wcale bym sie nie zdziwila jakbym go wywalila.:placz: .wywiad byl z czasow jak Kretschmer konczyl kariere wojskowa w NATO.aaaaaale jestem zla:angryy: :angryy: na wlasna durnote.znalazlam materialy i wywiady ale dot.niewoli,szkoly kriegsmarine no i oczywiscie sluzby do u99.a tego drugiego nie mam.w morde jeza:watpliwy: :scream7: .cala praca utknie teraz poki w necie nie znajde tego wywiadu.:nonono2: .no po prostu fajowo:wallbash: .jak zyl Topp to jeszcze mozna bylo kogos poprosic o jakas pomoc albo co....jest ich coraz mniej....:cry: :candle:
ayshe Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 noooo dobraaa.uwe nie wrocil do szpitala.nie dal sie .jeste m troszku przybita jego zawzietoscia ale no rzeczywiscie jak powie nie oznacza to nie.:roll: .dzisiaj na razie nie wymiotuje. zajecia sa o 19.zrobimy sobie zajecia z karnosci.iii prosze sobie zabrac koziolki do aportowania:cool3: . filmu nie znalazlam.i tym sposobem nadal niewiele wiem o powojennych losach Otto.czekam na pare meili ale troszke jestem podlamana tym ze ksywka"cichy Otto"byla zasluzona i znalezc materialy o nim jest strasznie trudno.jakby nie mogl byc bardziej....ekhem....gadatliwy.ponad 2,5 roku kopie i mam ledwo co. do tego zaczynam miec stresa przedegzaminacyjnego.:(
BeataG Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Beata, ja dzisiaj wpadnę po tę kasę od Pyrosa, bo znowu mi dokopało - mam 2 chore psy i potrzebuję kasę na weta. :-( Do wszystkich - uważajcie, co wąchają Wasze psy, bo znowu się kisi w Warszawie ta jelitowa wirusówka. :-( Zamówienie do gappaya poszło w poniedziałek i przyjedzie w przyszłym tygodniu. :multi:
Eddiii Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 wszystkim chorym zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia :p a moj synus nie wiem czy da rade dzis DOTOCZYC SIE na szkolenie :roll: , po tym jak nam ktos nowa karme polecil :mad:
Ewa-Jo Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='Eddiii']wszystkim chorym zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia :p a moj synus nie wiem czy da rade dzis DOTOCZYC SIE na szkolenie :roll: , po tym jak nam ktos nowa karme polecil :mad:[/QUOTE] Dzieki za zyczonka zdrowia mam nadzieje ze zadzialają .Jaka karme ci tresserek polecił? bo ostatnio Joshua odmawia Bewi doga energi i bede musiala na cos zmienic.A nie mam jak na razie zadnej koncepcji.
ayshe Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 [quote name='Eddiii']wszystkim chorym zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia :p a moj synus nie wiem czy da rade dzis DOTOCZYC SIE na szkolenie :roll: , po tym jak nam ktos nowa karme polecil :mad:[/quote]przeciez ci mowilam ze jak sie dorwie to sie nie oderwie:diabloti: .a potem niby moja wina:cool1:
ayshe Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 [quote name='Ewa-Jo']Dzieki za zyczonka zdrowia mam nadzieje ze zadzialają .Jaka karme ci tresserek polecił? bo ostatnio Joshua odmawia Bewi doga energi i bede musiala na cos zmienic.A nie mam jak na razie zadnej koncepcji.[/quote]orjien.tylko ze polecam zakup w hurtowni [150 zl za 13,5 kg ]bo normalnie to 211 kosztuje.nie dziwie sie ze kweka-ile mozna jesc to samo.
ayshe Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 timon byl dzisiaj...ekhem...przejedzony:roll: :evil_lol: ..... asiu-orjien adult,kup mala paczke-2,5 kg starczy ci na 5-6 dni dla josha i bedziesz miala jasnosc czy sie zacznie orcowac czy nie.mowie od razu ze przeskok jakosciowy jest ogromny...chodiz mi o brak zapychaczy typu kukurydza czy pszenica.preparat o ktorym ci mowilam to arthron complex.rewelka.kupujesz w zwyklej aptece.doskonale efekty daje tez uzupelniajace podawanie kolagenu np w kapsulkach.olimp chyba robi tylko w proszku do zrobienia picia ale moje psy tego nie chcialy jesc.daje tylko w kapsulkach-firma obojetna.arthronu dajesz 1 tabl.dziennie.
14ruda Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 A ten arthron to na stawy?To lepsze niż artroflex?
Szira/Gosia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='14ruda']A ten arthron to na stawy?To lepsze niż artroflex?[/QUOTE] Arthron jest dla ludzi:lol: arthroflex dla psów:lol:
Eddiii Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Ewa-Jo']Jaka karme ci tresserek polecił? bo ostatnio Joshua odmawia Bewi doga energi i bede musiala na cos zmienic.A nie mam jak na razie zadnej koncepcji.[/quote] Tresserek polecil nam orijen :mad: [quote name='ayshe']przeciez ci mowilam ze jak sie dorwie to sie nie oderwie:diabloti: .a potem niby moja wina:cool1:[/quote] no a czyja :diabloti: [quote name='ayshe']orjien.tylko ze polecam zakup w hurtowni [150 zl za 13,5 kg ]bo normalnie to 211 kosztuje.nie dziwie sie ze kweka-ile mozna jesc to samo.[/quote] 156 za 13,5. dziekujemy Shida :loveu: [quote name='ayshe']timon byl dzisiaj...ekhem...przejedzony:roll: :evil_lol: ..... asiu-orjien adult,kup mala paczke-2,5 kg starczy ci na 5-6 dni dla josha i bedziesz miala jasnosc czy sie zacznie orcowac czy nie.mowie od razu ze przeskok jakosciowy jest ogromny...chodiz mi o brak zapychaczy typu kukurydza czy pszenica.preparat o ktorym ci mowilam to arthron complex.rewelka.kupujesz w zwyklej aptece.doskonale efekty daje tez uzupelniajace podawanie kolagenu np w kapsulkach.olimp chyba robi tylko w proszku do zrobienia picia ale moje psy tego nie chcialy jesc.daje tylko w kapsulkach-firma obojetna.arthronu dajesz 1 tabl.dziennie.[/quote] taaaak, dzisiaj tez jest juz lekko przejedzony :evil_lol: 2,5 kg na 6 dni :roll: dla nas to watpie :angryy: a po co kolagen :oops: [quote name='14ruda']A ten arthron to na stawy?To lepsze niż artroflex?[/quote] na stawy. arthron to ludzki do kupienia w aptece i duzo tanszy ;)
ayshe Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 no jasssne moja wina...:-o .jesoo ty wez moze jakos tak mniej mu dawaj co?chlopak sie rozchoruje.:shake: .mowilam ze bedzie jadl chetniej:diabloti: niz wszystko co jadl dotad:cool3: .400g dziennie to na ile 2,5 kg?he? no na co kolagen Eddiii?sprawdzian:cool1: .... arthron complex jest b.dobrym preparatem na stawy.
KOT I MYSZ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 a gdzież jest ta hurtownia z orijenem,bo rzeczywiście taniej:cool3: testujemy serducha gotowane jako łup,super "pańcia no daj daj"
saJo Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='KOT I MYSZ'] testujemy serducha gotowane jako łup,super "pańcia no daj daj"[/quote] Sproboj nerek wieprzowych :cool3:
ayshe Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 aaaa znalazlam filmik z Kretschmerem:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: . moze monisieczka albo ktos kto interesuje sie historia:czy moze kiedys wpadly wam jakies zrodla z pokazowki amerykanow czyli procesu Peiper'a w sprawie strzelaniny do jencow w Malmedy?bo to do czego sie dokopalam jest malo wiarygodne.kiedy Peiper wypuscil zydowskich jencow?po Malmedy czy przed?ludzie wie ktos?przeciez to duze forum...:cooldevi: .
Ewa-Jo Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='ayshe']timon byl dzisiaj...ekhem...przejedzony:roll: :evil_lol: ..... asiu-orjien adult,kup mala paczke-2,5 kg starczy ci na 5-6 dni dla josha i bedziesz miala jasnosc czy sie zacznie orcowac czy nie.mowie od razu ze przeskok jakosciowy jest ogromny...chodiz mi o brak zapychaczy typu kukurydza czy pszenica.preparat o ktorym ci mowilam to arthron complex.rewelka.kupujesz w zwyklej aptece.doskonale efekty daje tez uzupelniajace podawanie kolagenu np w kapsulkach.olimp chyba robi tylko w proszku do zrobienia picia ale moje psy tego nie chcialy jesc.daje tylko w kapsulkach-firma obojetna.arthronu dajesz 1 tabl.dziennie.[/QUOTE] No wiec zamowilam w krakvecie te 2,5kg za 48zl .Nie da sie ukryc ze 13kg kosztuje u nich 211 zl :angryy: .Rozumiem ze Shida kupuje to w hurtowni Ara na Jutrzenki ? No mam nadzieje ze jutro lub pojutrze uda mi sie wreszcie pozbyć choróbska i wpaść do apteki po arthron i kolagen. Moze bede juz w stanie mówic na tyle zeby złośliwcy nie zataczali sie ze śmiechu i nie mieli ubawu z biednej chorej emerytki :mad: :mad: Bo niektore małe złośliwe to tylko siem śmieją i docinają zamiast współczuc i pouzalać siem choć troszku nad uwiezioną w domu chorą emerytką i tłuczkiem który wprawdzie troszku biega za patyczkami ale na smyczce lub lince.:placz: :placz: Joshua wyszukiwanie przedmiotow ma tak opanowane ze nawet w zamknietym tapczanie znajduje przedmioty -jeszcze pare dni tego wiezienia a bedzie sam otwierał szafy oraz tapczany i kredensy. No i uczymy sie z nudów tańczyć ale troszku nam przestrzeni brakuje - oboje jestesmy poobijani o wystajace meble. Nawet muchomorek juz teskni za tresurką i moze nawet i za złośliwym tresserkiem :crazyeye:
Eddiii Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='ayshe']no jasssne moja wina...:-o .jesoo ty wez moze jakos tak mniej mu dawaj co?chlopak sie rozchoruje.:shake: .mowilam ze bedzie jadl chetniej:diabloti: niz wszystko co jadl dotad:cool3: .400g dziennie to na ile 2,5 kg?he? no na co kolagen Eddiii?sprawdzian:cool1: .... arthron complex jest b.dobrym preparatem na stawy.[/quote] no mniej, mniej, ajk on chodzi i mnie traca nosem - "no daj mi mamcia" zawsze rano mamy taki zwyczaj ze spacerek, wracamy do domku: 1. dosypuje karme do miski by mial w ciagu dnia jakby mial ochote, ale synus nie je i z reguly zjada ja dopiero wieczorem po szkoleniu czyli ok 21 2. daje mu zwacza na przekaske i go zjada 3. daje popic troche mleka i wypija 4. przynosimy z piwnicy ucho wedzone lub cos takiego i kladziemy na poslaniu - zjada dopiero wieczorem na dobranoc a dzis rano, wracamy do domu - specjalnie odwracam kolejnosc: 1. ucho na poslaniu - nie tkniete 2. zwacz dany - laduje na poslaniu, nie tkniety 3. mleko - no dobra troche sie napije 4. ale DAWAJ KULKI - dalam karme - wsio zjedzone i chce wiecej :evil_lol: tak wiec nasze zycie od 2 dni obraca sie wokol orijena :shake: a kolagen - no nie wiem - na siersc:oops: [quote name='KOT I MYSZ']a gdzież jest ta hurtownia z orijenem,bo rzeczywiście taniej:cool3: testujemy serducha gotowane jako łup,super "pańcia no daj daj"[/quote] to chyba "ara" a ja nie cierpie serduch, plucek itp i nie zniosłabym chyba gotowania tego ;)
BeataG Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Eddiii']a kolagen - no nie wiem - na siersc:oops: [/quote] Na stawy, Edytko. :evil_lol:
KOT I MYSZ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Eddiii'] to chyba "ara" a ja nie cierpie serduch, plucek itp i nie zniosłabym chyba gotowania tego ;)[/quote] aCHA SZKODA ŻE W WAWIE:placz: TROCHU TO WSZYSTKO ŚMIERDUJE:evil_lol: :eviltong:
Eddiii Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='BeataG']Na stawy, Edytko. :evil_lol:[/quote] :niewiem: a co on z tymi stawami robi :oops:
Eddiii Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 se sama odpowiem [SIZE=1]"jest preparatem zalecanym do stosowania w profilaktyce schorzeń związanych ze zmianami w tkance łącznej (chrzęstno-stawowej). Przeznaczony jest dla osób narażonych na znaczne obciążenia stawów, szczególnie dla sportowców różnych dyscyplin (np. narciarstwo, kolarstwo, boks, tenis, skoki, biegi, ciężary i kulturystyka, trójbój siłowy, itp.) oraz rekonwalescentów po stanach pourazowych do regeneracji tkanki chrzęstnej, stawów oraz ścięgien. jest preparatem zawierającym w swym składzie łatwoprzyswajalne białka kolagenowe z żelatyny, których skład zbliżony jest do występujących w tkance łącznej organizmu. jest kompleksowym, niskoenergetycznym preparatem zapewniającym szybszą regenerację ścięgien i stawów, chroniąc je przed zwyrodnieniem i zapewniając prawidłową odbudowę tkanki chrzęstnej oraz nadwyrężonych i obciążonych stawów. Preparat dostarcza pełnego kompleksu jednostek monomerycznych odbudowujących struktury powłok ciała. W związku z tym systematyczne jego stosowanie poprawia stan odżywienia oraz wygląd skóry, paznokci i włosów, jest preparatem przeznaczonym do codziennego stosowania. Wskazane jest przyjmowanie preparatu przez okres 3–7 miesięcy"[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] no i na siersc tez jest :eviltong: a tak wogole to kiedy i po co ? :oops:
Recommended Posts