Ewa-Jo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='shida']czy ktos potrzebuje czegosc schweikertowskiego z allegro? a moze ktos robi wlasnie jakies zamowienie u tego czlowieka ?[/QUOTE] Babowa chciała gryzaki bo sa po 9 lub 10 zł, Prosiłam Alix zeby sie dowiedziala od faceta jakiej sa trwałości ale jeszcze mi nie odpowiedziała ,jak da znac to pewnie Justyna będzie zamawiac dla Baby te gryzaki.
shida Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 dzieki :) niestety juz nieaktualne... malo ma tych rzeczy - no jesli chodiz np o ilosci sztuk... i nie chce sprowadzac innych :( szkoda :(
agis Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Na prosbe naszego Tresssera podaje informacje: [B][SIZE=5][COLOR=red]1. Zajec dzisiaj nie ma[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=darkorchid]2. Jutro (tj. w sobote) zajecia na 9.00[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=blue]3. Jutro (tj. w sobote) nie ma sladow[/COLOR][/SIZE][/B]
Mart@ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Wlasnie Agis mnie ubiegla, mialam napisac to samo...
ayshe Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 nooo wiec sytuacja ma sie tak ze mam urwanie glowy.uwe nic nie rozumie i musze sleczec z nim w szpitalu:roll: .napewno spedzi tam kolejny tydzien.legl w gruzach nasz misterny plan zajec i dnia.byl nieprzytomny kilka godzin,teraz glownie spi,jade do szpitala o 14.lezy w Damianie.wstrzas mozgu dosc powazny i nikly ale jednak obrzek.ma problemy z mowieniem tj.mowi ale troche belkotliwie,musze go karmic bo drza mu rece.poza tym nie jest zle.ale jak byl nieprzytomny to myslalam ze zejde na zawal.moj pierwszy maz zmarl nie odzyskawszy przytomnosci.dlugo to trwalo i ja juz nie chce tego przezywac drugi raz.:placz: .bylam wtedy w ciazy i wogole ciezko bylo.jak patrzylam na uwe to ...no czulam sie dosc podle.moje drugie malzenstwo ,z rozsadku zamienilo sie w normalne i nie wyobrazam sobie zebym zostala bez mojego szwaba.:-( .moze to nie otto ale nie mozna miec wszystkiego:roll: ;) .
Pyros-Aga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Beata jak potrzebujesz czegoś to daj znać. Jeśli w jakikolwiek sposób mogę pomóc to bardzo cię proszę- powiedz.
ayshe Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 dzieki aga-ja sobie poradze ale dzieki.:loveu: .
Pyros-Aga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja wiem ze sobie poradzisz ale podzielić sie kłopotem jest fajnie bo wtedy masz tylko pół :loveu:
ayshe Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 no.fakt.tylko ze ja jestem taki jez samasobiedamrade:razz: .pojecze wam za to troche w necie bo i poszlochac se mozna i w szponach nalogu sie skryc[ale to jak juz wroce ze szpitala:cool1: ].
Pyros-Aga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 a który z nałogów masz na myśli?? :cool3: Bo ja naliczyłam u ciebie kilka :eviltong: Pozdrowienia dla Uwe. Spadam do lasu na spacerek :p
ayshe Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 kilka?:roll: :mad: .hmmm.jaram.no a jakies wiecej?:cool3: :mad: :mad: :evil_lol: mam nalog onkowy i ubootowy.o zbokowatym nie pisze.
shida Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ayshe']no.fakt.tylko ze ja jestem taki jez samasobiedamrade:razz: .pojecze wam za to troche w necie bo i poszlochac se mozna [/QUOTE] :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: malutki biednialek :loveu: bedzie dobrze :) [QUOTE]i w szponach nalogu sie skryc[ale to jak juz wroce ze szpitala:cool1: ].[/quote] tylko wiesz..nie bierz ze mnie przykladu :mad: i wracaj normalnie na noc do domku ;) bo mnie ze szpitala wywalali prawie wtedy:cool3: i przytul moco psiaki oraz taka jedna 2 nozna rozrabiake ;)
ayshe Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 no mnie tez chcieli ale jak zobaczyli ze nie moga zrozumiec co nordycki typ belkocze a on tez niewiele ,jak cos juz,rozumie to witaja mnie z ulga.ale uwe lezy w prywatnym szpitalu.wolalam zeby nie zapoznal sie z polskimi realiami panstwowej sluzby zdrowia.poza tym to szwab-burzuj i stac go:diabloti:
shida Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ayshe']no mnie tez chcieli ale jak zobaczyli ze nie moga zrozumiec co nordycki typ belkocze a on tez niewiele ,jak cos juz,rozumie to witaja mnie z ulga.[/QUOTE] no tak masz mocny argument przetargowy ;)) [QUOTE]ale uwe lezy w prywatnym szpitalu.wolalam zeby nie zapoznal sie z polskimi realiami panstwowej sluzby zdrowia.poza tym to szwab-burzuj i stac go:diabloti:[/quote] fakt polskie realia sa... heh niestety ja lazilam do typowego polskiego szpitala ;) kosmos :shake: to wiesz moze przyjdz z psami - dogoterapia itd ;) moze szybciej go wypisza :diabloti:
ayshe Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 niech on lepiej polezy w tym szpitalu bo i tak nie wiem jak go zwiazemy w kij jak bede jechala za tydzien na egzamin z boorakami:roll: :cool1: bez niego.
monisieczka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ayshe']niech on lepiej polezy w tym szpitalu bo i tak nie wiem jak go zwiazemy w kij jak bede jechala za tydzien na egzamin z boorakami:roll: :cool1: bez niego.[/quote] jakbys potrzebowala cós to mam kumpelę w Damianie - pielęgniarke znaczy siem. A szpitale nasze, no cóz, jakos cholerka nie mam podstaw do nazekania a kontakt mam dość scisły :razz:
ayshe Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 ooooooooooo wyszlas juz?:cool3: :multi:
14ruda Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Żem sie dzisia zawzięła i szkoliłyśmy sie w lesie.Głównie "do mnie".Musze przezwyciężyc patyki.Ignorowałam ja jak nie słuchała tylko szalała z kijem.Chodziłam w tą i spowrotem.Ona za mną.Jak sie na mnie skupiła wołałam "do mnie" i przychodziła.Wtedy smak,przeciąganie albo zabawa. I pierwszy raz tropiła.Ale farsa.Już myslałam,że mam po rękawiczce.Nie wiedziała sucz za bardzo co ma robić,podnosiła to szyszke to patyczek,to niuchała.Znalazła rękawiczke z parówka w środku ale nie wiem czy po śladzie czy tak sobie.Bedzimy ćwiczyć dalej.
monisieczka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :diabloti:[quote name='ayshe']ooooooooooo wyszlas juz?:cool3: :multi:[/quote] a nie zauwazyłaś jak miasto przygasło? :diabloti:
Szira/Gosia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ayshe']niech on lepiej polezy w tym szpitalu bo i tak nie wiem jak go zwiazemy w kij jak bede jechala za tydzien na egzamin z boorakami:roll: :cool1: bez niego.[/QUOTE] Ja z Tobą pojadę:razz: trzymajcie się i pozdrowionka dla mężusia:lol: i proszę cię juz więcej nie przewiduj nieszczęść:shake: buziaczki:loveu:
ayshe Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='monisieczka']:diabloti: a nie zauwazyłaś jak miasto przygasło? :diabloti:[/quote]no patrz z patrzalkami mam problemy najwidoczniej o ja nieszczesna:evil_lol: ... fajnie ze juz wrocilas:loveu: .
ayshe Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Ja z Tobą pojadę:razz: trzymajcie się i pozdrowionka dla mężusia:lol: i proszę cię juz więcej nie przewiduj nieszczęść:shake: buziaczki:loveu:[/quote] gosiu moje zycie sklada sie wylacznie z wydarzen .tzn.nie mam szans na spedzenie spokojnie 1 tygodnia bo zawsze ale to zawsze cos sie wydarzy:roll: .i doprawdy czasem chcialabym sie zwyczajnie ponudzic.:cool1: .najwyrazniej przerabalam sobie ostro w poprzednim zyciu skoro tak mam urozmaicone to:cool3: .takze ja nie przewiduje-ja po prostu wiem ze bedzie chcial jechac bo go znam i wiem tez ze mu w koncu ustapie bo ...no bo....:oops: :loveu: :oops:
Szira/Gosia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ayshe']gosiu moje zycie sklada sie wylacznie z wydarzen .tzn.nie mam szans na spedzenie spokojnie 1 tygodnia bo zawsze ale to zawsze cos sie wydarzy:roll: .i doprawdy czasem chcialabym sie zwyczajnie ponudzic.:cool1: .najwyrazniej przerabalam sobie ostro w poprzednim zyciu skoro tak mam urozmaicone to:cool3: .takze ja nie przewiduje-ja po prostu wiem ze bedzie chcial jechac bo go znam i wiem tez ze mu w koncu ustapie bo ...no bo....:oops: :loveu: :oops:[/QUOTE] Nie chcesz mnie wziąść:placz: Przestań wiedzieć:mad::eviltong: optymizmu trochę:lol: prznajmniej się nie nudzisz:evil_lol: coprawda wydarzenia te mogłyby być troche mniej ekstremalne:lol:
ayshe Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 no przeca mowilam ze jak chcesz jechac to pakuj szire na bh:cool1: :evil_lol: . jakby nie byly ekstremalne to bym takie wrazenia olala tak jak skok na bangee-zero adrenaliny ...sama nuda:lol:
Recommended Posts