shida Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 heh zebym to ja wiedziala ;) zapalila sie kontrolka...zadymilo... zasmierdzialo i bylo popsute ;) cos z plynem/chlodnica/itd... ogolnie samochod nie dziala :( znowu nie dziala :( zakochal sie wwarsztatach samochodowych czy jak ? ;) za to rodzinka stwierdzila ze "sladowa" okolica jest baaaaaaardzo ladna :) moze sa jakies dzialki w okolicy do kupienia ????? TANIO oczywiscie ;) a na powaznie to szukamy czegos w okolicy wawy... blizszej i dalszej ;)
ayshe Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 shida-kup blisko glonkow bedziesz ich odwiedzac:diabloti: :evil_lol: monisieczka-ale zarabiscie...mezus na szkoleniu:cool3: :diabloti: .... ze sladow wrocilam ,padlam na 20 minut po czym zjechalo moje dziecie po czym zjechal uwe zabral nas za fraki i pojechalismy na...........................................................slady:placz: :evil_lol: .potem zajrzelismy i na cwiczak...dopiero sie stelepalam do domu a teraz musze zapierniczac do nocnego bo w lodoweczce jest jeno mleko:cool1: i to ja tam bym go nie pila:diabloti: .... kasia zrobila piekny obrazek z suszonych kwiatow i platkow dla cimby iurna teraz wyglada pieknie:placz: .zrobili mi niespodzianke.az sie poryczalam do zasmarkania:oops: .... dobra.spadam.to paaaaa. monisieczka-trzymaj sie i wracaj predko bo kto bedzie wpadal w dolki shadowskiego?:cool3:
shida Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='ayshe']shida-kup blisko glonkow bedziesz ich odwiedzac:diabloti: :evil_lol: [/quote] hihi kusisz ! :))))))))) rodzinka jak widziala te okolice to juz mowili w aucie zeby poszukac czegos w tamtych rejonach :))))) ze moze wiadomo o jakis i wogole ;) i sasiedzi mili by byli i sladziki blisko - jej ile pozytywow :loveu:
ayshe Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 witam na chwile....sprzatamy itd.,uwe sciagnal dwoch fajnych pozorantow,pracujemy pelna para i nie bardzo mam kiedy pisac i wjsc na dgm ale ku waszej rozpaczy nadrobie zaleglosci:diabloti: . [B]jestem jutro na polach o 8.30.[/B] agis-przyjedziesz po mnie dizsiaj?mozesz mi potwierdzic smsem bo mnie pewnie nie bedzie przy kompie caly dzien? milego dnia wszystkim i spadam:p
Ewa-Jo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='ayshe']witam na chwile....sprzatamy itd.,uwe sciagnal dwoch fajnych pozorantow,pracujemy pelna para i nie bardzo mam kiedy pisac i wjsc na dgm ale ku waszej rozpaczy nadrobie zaleglosci:diabloti: . [B]jestem jutro na polach o 8.30.[/B] agis-przyjedziesz po mnie dizsiaj?mozesz mi potwierdzic smsem bo mnie pewnie nie bedzie przy kompie caly dzien? milego dnia wszystkim i spadam:p[/QUOTE] Nagrałam ci sie na sekretarke -ja mam zapalenie oskrzeli :placz: wiec w tym tygodniu siedze w domu i tylko wynajduje chetnych na spacery z młodym/ Marek tez chory/, a Justyna jutro ma wykład wiec bedzie dopiero w czwartek. Jezeli mozesz załoz za nas te 3,60 , Babowa w czwartek ci odda. A poza tym mam problem z muchomorkiem z wychodzeniem. Mam sąsiadke -dziewczynka 16 lat- zna Josha od początku robiła za baby siter jak wychodziliśmy na dłuzej z MArkiem ,Joshua ja bardzo lubił pare razy z nia wychodził poprzednio i nagle zwrot o 180 stopni. Najpierw wyszedł bardzo niechętnio z oporami a jak przyszła po niego drugi raz to posadził tyłek i nie idzie jak lekko pociągneła smycz to zaczął warczec -no w końcu jakoś go namówiłam i poszedł. Ale dzisiaj rano jak ja zobaczył na schodach to od razu zaczął warczeć -nie szczekac tylko warczęć i jak wyciągnęla ręke to pokazał garniturek.Dziewczyna na pewno nigdy nic mu nie zrobiła lubi go bardzo- zgłupiałam kompletnie -co mu odbiło.Zawsze niechetnie wychodzi z kimś innym niz ze mną -nawet z MArkiem ma obiekcje i sie na mnie ogląda ale to ja jestem od spacerow i to rozumiem ale zeby warczeć ? :crazyeye:
Ewa-Jo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Justyna&Chilli']No więc statut od czasów szamba został przez Age od Pyrosa dopisany w zasadzie do końca. Lista członkow też właściwie już jest, brakuje tylko numeru dokumentu tożsamości takiej jednej baaaaardzo miłej niedużej osóbki :diabloti: . Czy jeszcze jakies dokumenty trzeba przygotowac ? Daj znać to zadziałamy. [/QUOTE] W teczce gdzie była lista była kartka na ktorej było napisane wszystko co trzeba załatwić aby stowarzyszenie zgłosić. Z tego co pamietam na koniec miało być złozone chyba do sądów na Placu Bankowym. Miałyśmy to z Asher zrobić -ale było to prawie rok temu.JAk wyjde z zapalenia oskrzeli to mozmy sie spotkać i wszystko co trzeba załatwić. Zobacz tą kartke bo ja wszystko co sie dowiedziałam włacznie z telefonami do urzedów włozyłam do teczki. to ma być o ile pamietam stowarzyszenie proste wiec bez forsy i bez problemów.
ada89 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 saJo robie zakupy w krakvecie... więc wejdz tam i wybierz przysmaki swoim boorasom... najlepiej to tak do jutra jakbyś mogła mi powiedzieć, bo musze zamówić...
ada89 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 i nęci mnie strasznie, żeby mojemu gnojkowi coś kupić, no ale nie moge... choć czasem podaje mu troszkę jabłuszka, albo bananka... ale b.niedużo :loveu:
saJo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ada89 Moje psy sa naprawde wszystkozerne, wiec kup co masz ochote. Tylko jedne prosbe bym miala: nie kupuj wedzonek, bo wlasnie zamowilam im 2,5 kg zwaczykow i 0,5 kg krtani wedzonych, wiec tego na jakis czas im starczy.
ada89 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 saJo wybierz...!!! Ja się kompletnie nie znam, dlatego czekam do jutra na odpowiedź!!!
saJo Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ale mi goopio, bo powiedzialam, ze nie chce kasy za tropienie, a teraz mam wybrac smakole, to tak jak bym brala kase, bo przy kazdych jest cena i ja wiem ile ty wydasz na nie.......Ja im kupuje zwykle oprocz wedzonek jakies dropsy, albo drobne ciasteczka, zebym mogla stosowac jako nagrodki na spacerach, bez lamania ich wczesniej.
ayshe Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Ewa-Jo-totez na polach dzisiaj mnie nie ma. bede jutro.oczywiscie zaloze za was BeacieG.zdowiej szybciorem.ja zdycham na nerki +moje dziecko kaszle i kicha-ogolnie wesolo.niestety tak jak moge sobie pozwolic na odwolywanie czego sie da z zajec tak nie moge odwolac uwe:cool1: .w zwiazku z tym zapierniczam na cwiczak. baardzo prosze wszystkich o kase na zamowienie jak ktos tam cos ma doplacic. [B]zgodnie z obietnica ja poprosze o zapach do samochodu logo gappay z onkiem.[/B] [B]to prezent ode mnie na walentynki dla mojej ukochanej mmacankowej czyli gosi szirkowej:diabloti: .[/B] [B]jak ktos cos bedzie mial do mnie dizsiaj to proszem o smsy-nie mam kiedy odbierac telefonow-juz nie mowie o gadaniu.[/B] taki spid bedzie jeszcze do piatku wlacznie-mam egzamin schh z chita i shado w przyszla niedziele:placz: .wiec cwiczymy jeszcze dopinajac schematy.potem psy beda mialy lajt i potem popelnie samobojstwo przed egzaminacyjne.:roll:
ada89 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='saJo']Ale mi goopio, bo powiedzialam, ze nie chce kasy za tropienie, a teraz mam wybrac smakole, to tak jak bym brala kase, bo przy kazdych jest cena i ja wiem ile ty wydasz na nie.......Ja im kupuje zwykle oprocz wedzonek jakies dropsy, albo drobne ciasteczka, zebym mogla stosowac jako nagrodki na spacerach, bez lamania ich wczesniej.[/quote] Ramzes po tropieniu + bieganiu z belgami jest szczęśliwy i zmęczony a jak on taki jest to ja też jestem szczęśliwa, a za nasze obopólne szczęście nie ma ceny... więc nie przejmuj się ile to kosztuje, bo jak nie bedzie mnie stac to powiem, zakryj sobie ręką ceny i wybieraj :cool3:
saJo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Uparte stworzenie......niech beda GIMBORN sport snacks kosteczki albo TRIXIE dropsy.
ada89 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a te dropsy to jakie najbardziej lubią? czekoladowe, jogurtowe czy mleczne? :cool3:
saJo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='ada89']a te dropsy to jakie najbardziej lubią? czekoladowe, jogurtowe czy mleczne? :cool3:[/quote] :2gunfire:
Szira/Gosia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='ayshe'] [B]zgodnie z obietnica ja poprosze o zapach do samochodu logo gappay z onkiem.[/B] [B]to prezent ode mnie na walentynki dla mojej ukochanej mmacankowej czyli gosi szirkowej:diabloti: .[/B] [/QUOTE] No nareszcie:evil_lol: :loveu:
Szira/Gosia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='ada89']a te dropsy to jakie najbardziej lubią? czekoladowe, jogurtowe czy mleczne? :cool3:[/QUOTE] Kup wszystkie po jednym:diabloti: Sorrki za wtrącanie ale musiałam:evil_lol:
ada89 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='saJo']:2gunfire:[/quote] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/2confused.gif[/img] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/dance.gif[/img]
ada89 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Kup wszystkie po jednym:diabloti: Sorrki za wtrącanie ale musiałam:evil_lol:[/quote] nie ma sprawy
Pyros-Aga Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='BeataG'][COLOR=Red][B]UWAGA! W sprawie zamówienia do gappaya![/B][/COLOR] Dostaliśmy 5% rabatu. Jak tylko otrzymam od Was resztę kasy, to składam zamówienie. Następujące osoby są mi winne następujące kwoty: - Heki - 9,00 zł - Szira - 24,70 zł - Eddii - 24,70 zł - Baba + Josh - 3,60 zł - Pyros - 74,10 zł - Chilli - 24,70 zł Następującym osobom ja jestem winna następujące kwoty: - Agis - 3,90 zł - Shida - 0,15 zł Proszę o info, kiedy mogę przyjść, żeby się z Wami rozliczyć.[/quote] Czy mogę jeszcze zamówić coś?? Poprosiłabym karabińczyk hakowy z numerkiem 0676 taki z 5 zł. Kasa dziś na szkoleniu
shida Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 czy ktos potrzebuje czegosc schweikertowskiego z allegro? a moze ktos robi wlasnie jakies zamowienie u tego czlowieka ?
ayshe Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 nie bylo mnie na polach jakby co bo jest za zimno i za bardzo lubie babe zeby kazac jej cos robic w taki ziab.boksie maja marzliwe pupcie.niestety o mnie sie juz nikt nie troszczy i jade na cwiczak.dobrze ze w hali jest troche cieplej . Ewa-Jo-wczoraj dalam kaske BeacieG BeataG-aga dala wczoraj kase.
BeataG Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='ayshe']BeataG-aga dala wczoraj kase.[/quote] OK, jak się obrobię z robotą, to wpadnę dzisiaj, jak nie to jutro.
Recommended Posts