Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

heh zebym to ja wiedziala ;) zapalila sie kontrolka...zadymilo... zasmierdzialo i bylo popsute ;) cos z plynem/chlodnica/itd... ogolnie samochod nie dziala :( znowu nie dziala :( zakochal sie wwarsztatach samochodowych czy jak ? ;)

za to rodzinka stwierdzila ze "sladowa" okolica jest baaaaaaardzo ladna :)

moze sa jakies dzialki w okolicy do kupienia ????? TANIO oczywiscie ;) a na powaznie to szukamy czegos w okolicy wawy... blizszej i dalszej ;)

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shida-kup blisko glonkow bedziesz ich odwiedzac:diabloti: :evil_lol:

monisieczka-ale zarabiscie...mezus na szkoleniu:cool3: :diabloti: ....

ze sladow wrocilam ,padlam na 20 minut po czym zjechalo moje dziecie po czym zjechal uwe zabral nas za fraki i pojechalismy na...........................................................slady:placz: :evil_lol: .potem zajrzelismy i na cwiczak...dopiero sie stelepalam do domu a teraz musze zapierniczac do nocnego bo w lodoweczce jest jeno mleko:cool1: i to ja tam bym go nie pila:diabloti: ....

kasia zrobila piekny obrazek z suszonych kwiatow i platkow dla cimby iurna teraz wyglada pieknie:placz: .zrobili mi niespodzianke.az sie poryczalam do zasmarkania:oops: ....
dobra.spadam.to paaaaa.
monisieczka-trzymaj sie i wracaj predko bo kto bedzie wpadal w dolki shadowskiego?:cool3:

Posted

[quote name='ayshe']shida-kup blisko glonkow bedziesz ich odwiedzac:diabloti: :evil_lol:

[/quote]

hihi kusisz ! :))))))))) rodzinka jak widziala te okolice to juz mowili w aucie zeby poszukac czegos w tamtych rejonach :))))) ze moze wiadomo o jakis i wogole ;)

i sasiedzi mili by byli i sladziki blisko - jej ile pozytywow :loveu:

Posted

witam na chwile....sprzatamy itd.,uwe sciagnal dwoch fajnych pozorantow,pracujemy pelna para i nie bardzo mam kiedy pisac i wjsc na dgm ale ku waszej rozpaczy nadrobie zaleglosci:diabloti: .

[B]jestem jutro na polach o 8.30.[/B]

agis-przyjedziesz po mnie dizsiaj?mozesz mi potwierdzic smsem bo mnie pewnie nie bedzie przy kompie caly dzien?

milego dnia wszystkim i spadam:p

Posted

[quote name='ayshe']witam na chwile....sprzatamy itd.,uwe sciagnal dwoch fajnych pozorantow,pracujemy pelna para i nie bardzo mam kiedy pisac i wjsc na dgm ale ku waszej rozpaczy nadrobie zaleglosci:diabloti: .

[B]jestem jutro na polach o 8.30.[/B]

agis-przyjedziesz po mnie dizsiaj?mozesz mi potwierdzic smsem bo mnie pewnie nie bedzie przy kompie caly dzien?

milego dnia wszystkim i spadam:p[/QUOTE]
Nagrałam ci sie na sekretarke -ja mam zapalenie oskrzeli :placz: wiec w tym tygodniu siedze w domu i tylko wynajduje chetnych na spacery z młodym/ Marek tez chory/, a Justyna jutro ma wykład wiec bedzie dopiero w czwartek. Jezeli mozesz załoz za nas te 3,60 , Babowa w czwartek ci odda. A poza tym mam problem z muchomorkiem z wychodzeniem. Mam sąsiadke -dziewczynka 16 lat- zna Josha od początku robiła za baby siter jak wychodziliśmy na dłuzej z MArkiem ,Joshua ja bardzo lubił pare razy z nia wychodził poprzednio i nagle zwrot o 180 stopni. Najpierw wyszedł bardzo niechętnio z oporami a jak przyszła po niego drugi raz to posadził tyłek i nie idzie jak lekko pociągneła smycz to zaczął warczec -no w końcu jakoś go namówiłam i poszedł. Ale dzisiaj rano jak ja zobaczył na schodach to od razu zaczął warczeć -nie szczekac tylko warczęć i jak wyciągnęla ręke to pokazał garniturek.Dziewczyna na pewno nigdy nic mu nie zrobiła lubi go bardzo- zgłupiałam kompletnie -co mu odbiło.Zawsze niechetnie wychodzi z kimś innym niz ze mną -nawet z MArkiem ma obiekcje i sie na mnie ogląda ale to ja jestem od spacerow i to rozumiem ale zeby warczeć ? :crazyeye:

Posted

[quote name='Justyna&Chilli']No więc statut od czasów szamba został przez Age od Pyrosa dopisany w zasadzie do końca. Lista członkow też właściwie już jest, brakuje tylko numeru dokumentu tożsamości takiej jednej baaaaardzo miłej niedużej osóbki :diabloti: .
Czy jeszcze jakies dokumenty trzeba przygotowac ?
Daj znać to zadziałamy.
[/QUOTE]
W teczce gdzie była lista była kartka na ktorej było napisane wszystko co trzeba załatwić aby stowarzyszenie zgłosić. Z tego co pamietam na koniec miało być złozone chyba do sądów na Placu Bankowym. Miałyśmy to z Asher zrobić -ale było to prawie rok temu.JAk wyjde z zapalenia oskrzeli to mozmy sie spotkać i wszystko co trzeba załatwić. Zobacz tą kartke bo ja wszystko co sie dowiedziałam włacznie z telefonami do urzedów włozyłam do teczki. to ma być o ile pamietam stowarzyszenie proste wiec bez forsy i bez problemów.

Posted

saJo robie zakupy w krakvecie... więc wejdz tam i wybierz przysmaki swoim boorasom... najlepiej to tak do jutra jakbyś mogła mi powiedzieć, bo musze zamówić...

Posted

i nęci mnie strasznie, żeby mojemu gnojkowi coś kupić, no ale nie moge... choć czasem podaje mu troszkę jabłuszka, albo bananka... ale b.niedużo :loveu:

Posted

ada89
Moje psy sa naprawde wszystkozerne, wiec kup co masz ochote. Tylko jedne prosbe bym miala: nie kupuj wedzonek, bo wlasnie zamowilam im 2,5 kg zwaczykow i 0,5 kg krtani wedzonych, wiec tego na jakis czas im starczy.

Posted

Ale mi goopio, bo powiedzialam, ze nie chce kasy za tropienie, a teraz mam wybrac smakole, to tak jak bym brala kase, bo przy kazdych jest cena i ja wiem ile ty wydasz na nie.......Ja im kupuje zwykle oprocz wedzonek jakies dropsy, albo drobne ciasteczka, zebym mogla stosowac jako nagrodki na spacerach, bez lamania ich wczesniej.

Posted

Ewa-Jo-totez na polach dzisiaj mnie nie ma.
bede jutro.oczywiscie zaloze za was BeacieG.zdowiej szybciorem.ja zdycham na nerki +moje dziecko kaszle i kicha-ogolnie wesolo.niestety tak jak moge sobie pozwolic na odwolywanie czego sie da z zajec tak nie moge odwolac uwe:cool1: .w zwiazku z tym zapierniczam na cwiczak.
baardzo prosze wszystkich o kase na zamowienie jak ktos tam cos ma doplacic.

[B]zgodnie z obietnica ja poprosze o zapach do samochodu logo gappay z onkiem.[/B]
[B]to prezent ode mnie na walentynki dla mojej ukochanej mmacankowej czyli gosi szirkowej:diabloti: .[/B]
[B]jak ktos cos bedzie mial do mnie dizsiaj to proszem o smsy-nie mam kiedy odbierac telefonow-juz nie mowie o gadaniu.[/B]
taki spid bedzie jeszcze do piatku wlacznie-mam egzamin schh z chita i shado w przyszla niedziele:placz: .wiec cwiczymy jeszcze dopinajac schematy.potem psy beda mialy lajt i potem popelnie samobojstwo przed egzaminacyjne.:roll:

Posted

[quote name='saJo']Ale mi goopio, bo powiedzialam, ze nie chce kasy za tropienie, a teraz mam wybrac smakole, to tak jak bym brala kase, bo przy kazdych jest cena i ja wiem ile ty wydasz na nie.......Ja im kupuje zwykle oprocz wedzonek jakies dropsy, albo drobne ciasteczka, zebym mogla stosowac jako nagrodki na spacerach, bez lamania ich wczesniej.[/quote]
Ramzes po tropieniu + bieganiu z belgami jest szczęśliwy i zmęczony a jak on taki jest to ja też jestem szczęśliwa, a za nasze obopólne szczęście nie ma ceny... więc nie przejmuj się ile to kosztuje, bo jak nie bedzie mnie stac to powiem, zakryj sobie ręką ceny i wybieraj :cool3:

Posted

[quote name='ayshe']
[B]zgodnie z obietnica ja poprosze o zapach do samochodu logo gappay z onkiem.[/B]
[B]to prezent ode mnie na walentynki dla mojej ukochanej mmacankowej czyli gosi szirkowej:diabloti: .[/B]
[/QUOTE]

No nareszcie:evil_lol: :loveu:

Posted

[quote name='ada89']a te dropsy to jakie najbardziej lubią? czekoladowe, jogurtowe czy mleczne? :cool3:[/QUOTE]

Kup wszystkie po jednym:diabloti:
Sorrki za wtrącanie ale musiałam:evil_lol:

Posted

[quote name='saJo']:2gunfire:[/quote]
[img]http://manu.dogomania.pl/emot/2confused.gif[/img] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/dance.gif[/img]

Posted

[quote name='BeataG'][COLOR=Red][B]UWAGA! W sprawie zamówienia do gappaya![/B][/COLOR]

Dostaliśmy 5% rabatu. Jak tylko otrzymam od Was resztę kasy, to składam zamówienie.

Następujące osoby są mi winne następujące kwoty:
- Heki - 9,00 zł
- Szira - 24,70 zł
- Eddii - 24,70 zł
- Baba + Josh - 3,60 zł
- Pyros - 74,10 zł
- Chilli - 24,70 zł

Następującym osobom ja jestem winna następujące kwoty:
- Agis - 3,90 zł
- Shida - 0,15 zł

Proszę o info, kiedy mogę przyjść, żeby się z Wami rozliczyć.[/quote]

Czy mogę jeszcze zamówić coś?? Poprosiłabym karabińczyk hakowy z numerkiem 0676 taki z 5 zł. Kasa dziś na szkoleniu

Posted

nie bylo mnie na polach jakby co bo jest za zimno i za bardzo lubie babe zeby kazac jej cos robic w taki ziab.boksie maja marzliwe pupcie.niestety o mnie sie juz nikt nie troszczy i jade na cwiczak.dobrze ze w hali jest troche cieplej .
Ewa-Jo-wczoraj dalam kaske BeacieG
BeataG-aga dala wczoraj kase.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...