Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

dziekuje wszystkim.to niestety nie jest pierwszy pies ktorego zegnam.i nie ostatni.zawsze to jednak koszmarnie boli.wczoraj bylam znieczulona jej odejsciem.dzisiaj jestem kompletnie rozwalona.dlatego przepraszam ze nie bylo mnie na polach rano bo nie moge sie zmusic zeby isc na szkolenie.bardzo przepraszam asiu.
zaszylam sie na bemowie.
zostala ze mna wnuczka cimby-tapsi

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']dziekuje wszystkim.to niestety nie jest pierwszy pies ktorego zegnam.i nie ostatni.zawsze to jednak koszmarnie boli.wczoraj bylam znieczulona jej odejsciem.dzisiaj jestem kompletnie rozwalona.dlatego przepraszam ze nie bylo mnie na polach rano bo nie moge sie zmusic zeby isc na szkolenie.bardzo przepraszam asiu.
zaszylam sie na bemowie.
zostala ze mna wnuczka cimby-tapsi[/QUOTE]
Beatko trzymaj sie -wiem jakie trudne jest rozstanie z ukochanym przyjacielem. Niestety bolu ktory czujesz nikt nie jest w stanie zdjąc z ciebie musisz przez to przejsc sama i przytulając sie do Tapsi wspominac wszystkie miłe i radosne chwile z Cimbą. Babcia jest na pewno za TM i czeka tam na ciebie jak wszystkie ukochane czworonogi które tam na nas czekają. A na pole przyjdziesz kiedy będziesz mogła, tresurka nie ucieknie - na pewno zdążysz z nas jeszcze zrobić dobry tandem -oczywiscie jeżeli to jest możliwe /mam taką nadzieje / i wycisnąć 7 poty -to nie ucieknie . :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jakbyś coś potrzebowała to daj znać.

Posted

Widze, ze Olsztyn w tym roku ma wyjatkowo dobra pogode i zimna jest dla niego o wiele laskawsza niz dla pozostalych miast, co jest juz zupelnym ewenementem :evil_lol: A my o 12:00 na sladziki :cool1:

Posted

a ja o 11 na cwiczak[znaczy siem na hale bo na dworzu z pozorantem to se mozna w sniezki porzucac:mad: ....

takie pytanko mam:kto w sumie [poza szira]bedzie wieczorem?bo chce wprowadzic nowe sekwencje i schematy na pacholkach:cool3: .
agis czy ty jutro jedziesz na slady?czy w niedziele?bo ja musze sobie pasozytnictwo zaplanowac:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']no i se nie poszlam na pole.ta zima w odcinkach mnie zaczyna powaznie denerwowac:mad:[/QUOTE]
Nie tylko ciebie mam 39 stopni katar kaszel :placz: i pierwszy raz za swojego życia Joshua wyszedł rano na 10 minut -kupa siusiu i do domu . Patrzał na mnie jak na totalną debilke :shake: -tej pańci to chyba coś nie teges on idzie przeca na pole . Tak pięknie ukochany snieżek pada i do domu - głupota.Chyba sie na mnie obraził nie chciał iść na gore -nawet kocicy nie chciał przyłożyć po powrocie połozył sie u siebie na posłaniu i leży smutny :placz: :placz:

Posted

[quote name='ayshe']a ja o 11 na cwiczak[znaczy siem na hale bo na dworzu z pozorantem to se mozna w sniezki porzucac:mad: ....

takie pytanko mam:kto w sumie [poza szira]bedzie wieczorem?bo chce wprowadzic nowe sekwencje i schematy na pacholkach:cool3: .
agis czy ty jutro jedziesz na slady?czy w niedziele?bo ja musze sobie pasozytnictwo zaplanowac:cool1:[/quote]
Zamierzam jutro :cool1: O ile mrozu nie bedzie ;) bo "poplywac" to moge ewentualnie :cool3:

Posted

[quote name='ayshe']takie pytanko mam:kto w sumie [poza szira]bedzie wieczorem?bo chce wprowadzic nowe sekwencje i schematy na pacholkach:cool3: .
agis czy ty jutro jedziesz na slady?czy w niedziele?bo ja musze sobie pasozytnictwo zaplanowac:cool1:[/quote]

my bedziemy dzis wieczorem :p
a ze mna widze ze sie boisz przejachac :crazyeye: cykor jeden :eviltong:

[quote name='agis']Zamierzam jutro :cool1: O ile mrozu nie bedzie ;) bo "poplywac" to moge ewentualnie :cool3:[/quote]

mieczaki, mroziku sie boja :evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']my bedziemy dzis wieczorem :p
a ze mna widze ze sie boisz przejachac :crazyeye: cykor jeden :eviltong: [/quote]

ja sie nie boję ja ja ja :multi:wybierz mnie :multi:
My na razie sami bo sunia dostała cieczki. Chyba że Figę ( tego szczeniaka) na tymczas wezmę - to będzie nas 2 psy. Mam nadzieję ze nie przeraza cię to??:loveu:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']ja sie nie boję ja ja ja :multi:wybierz mnie :multi:
My na razie sami bo sunia dostała cieczki. Chyba że Figę ( tego szczeniaka) na tymczas wezmę - to będzie nas 2 psy. Mam nadzieję ze nie przeraza cię to??:loveu:[/quote]

jeszcze nie wiem tak naprawde czy i kiedy pojedziemy w ten weekend, ale jakby co to ile was sie zmiesci tyle moze jechac :loveu:

Posted

[quote name='Eddiii']jeszcze nie wiem tak naprawde czy i kiedy pojedziemy w ten weekend, ale jakby co to ile was sie zmiesci tyle moze jechac :loveu:[/quote]

:modla::modla::modla::Rose:

Posted

[quote name='Eddiii']mieczaki, mroziku sie boja :evil_lol:[/quote]
Ja lubie byc mieczakiem w czasie mrozu, zwlacza jak siedze w cieplym domciu :eviltong: :evil_lol:

Posted

agis-no zesz ty w morde...to jade jutro z toba?zimniej niz dzisiaj nie bedzie.lekki mrozek ale przy takim slloncu to potwarz nie pojechac:cool3: ...jesoooooooo co za typ:mad:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']ja sie nie boję ja ja ja :multi:wybierz mnie :multi:
My na razie sami bo sunia dostała cieczki. Chyba że Figę ( tego szczeniaka) na tymczas wezmę - to będzie nas 2 psy. Mam nadzieję ze nie przeraza cię to??:loveu:[/quote]jak wezmiesz na tymczas to zostanie.czekaj az tamta cieczke skonczy.ale i tak nikt nie robi jak mowie.to luzik.

Posted

[quote name='ayshe']agis-no zesz ty w morde...to jade jutro z toba?zimniej niz dzisiaj nie bedzie.lekki mrozek ale przy takim slloncu to potwarz nie pojechac:cool3: ...jesoooooooo co za typ:mad:[/quote]
:eviltong:
Jak lekki mrozik to moge jechac :cool3:
A serio, to oczywiscie pojade (juz bez wzgledu na pogode, trudno niech strace :diabloti: ). No i oczywiscie z Toba pojade, jesli chcesz :razz:

Posted

[quote name='Eddiii']jutro ma byc mrozek :evil_lol:[/quote]ale za to full slonca i mrozek lekki.gadaj tak gadaj.....na piechote do glonkow nie pojde.:shake: .

Posted

[quote name='agis']:eviltong:
Jak lekki mrozik to moge jechac :cool3:
A serio, to oczywiscie pojade (juz bez wzgledu na pogode, trudno niech strace :diabloti: ). No i oczywiscie z Toba pojade, jesli chcesz :razz:[/quote]uffff.:cool1: .

Posted

[quote name='agis']A Ty co?? Pogodynka?? :diabloti:[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ta jaka dofffciapna.to co?jutro zaprzyjazniamy maksa z timonkiem a chitke z deedee:diabloti: :diabloti: :diabloti: .hehehehehehehehe.kto przyjmuje zaklady?dorzucam za friko do pierwszej pary shadowskiego:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ta jaka dofffciapna.to co?jutro zaprzyjazniamy maksa z timonkiem a chitke z deedee:diabloti: :diabloti: :diabloti: .hehehehehehehehe.kto przyjmuje zaklady?dorzucam za friko do pierwszej pary shadowskiego:diabloti: :diabloti:[/quote]
a nie lepiej np. Maxa z Deedee :cool1: , a Timona z Czita :cool3: (w sumie do trzech razy sztuka, a klima jest dopiero raz :diabloti: )

Posted

[quote name='ayshe']ale za to full slonca i mrozek lekki.gadaj tak gadaj.....na piechote do glonkow nie pojde.:shake: .[/quote]

ciekawe :hmmmm: ostatnio wolalas na piechote wracac :niewiem: bo ja jako ostatnie auto odjechalam a ty zostalas :-o

[quote name='agis']A Ty co?? Pogodynka?? :diabloti:[/quote]

blisko mam do pogodynki, to wiem :diabloti:

[quote name='ayshe']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ta jaka dofffciapna.to co?jutro zaprzyjazniamy maksa z timonkiem a chitke z deedee:diabloti: :diabloti: :diabloti: .hehehehehehehehe.kto przyjmuje zaklady?dorzucam za friko do pierwszej pary shadowskiego:diabloti: :diabloti:[/quote]

:mad: :mad: a ty jaka dofffciapna ...

Posted

[quote name='agis']a nie lepiej np. Maxa z Deedee :cool1: , a Timona z Czita :cool3: (w sumie do trzech razy sztuka, a klima jest dopiero raz :diabloti: )[/quote]

a ta jaka odwazna :evil_lol: przeciez Deedee to jedna wielka niewiadoma :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...