Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/[URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6614db7f05a51ace"][IMG]http://images20.fotosik.pl/19/6614db7f05a51acem.jpg[/IMG][/URL][/IMG]

To są ONki różne.Po prawej zad Aichy,po lewej jej rówieśnik,najlepszy przyjacciel Demonek.

Posted

boszsz jak zmarzlam:placz: .ale uwe tyz zmarzl.no na szczescie.najlepszy byl jorgen ktory powiedzial ze jestesmy nienormalni i on spi dalej:evil_lol: .jak ja dzisiaj nie zalapie jakiegos przyziebienia to swieta bede chyba.

Posted

my właśnie wrócilim z lasu.Morda mi odmarzła,uszy odpadły po drodze.Grunt,że sie nie połamałam.w lesie kupa śniegu do tego zamarznięty.Aicha tam szalała na całego.Fajny es śnieg bo jak jest za gorąco to można wsadzić łeb w zaspe i wyjąć z zalepionymi oczami.Przy okazji znajduje się patyczek(a juz myślałam ze nie znajdzie zadnego i w koncu cos do niej dotrze).
w dodatku pałęta sie tyle tych psów.ludzie sa powaleni.5 zawałów przeszłam.jakies wielkie bydle chciało zgwałcić mi psa i lazło za nami.Aicha chciała sie z nim bawić.Gdyby była z nami druga sucz to by mu dała popalić.Małe to a wredne.Wiesza sie duzym psom na gardle.I farciara ani razu nie dostała.

Posted

mysmy tez juz zjechali.mam wszystkiego dosc i doszlam do wniosku ze ja sie do pracy tresera nie nadaje bo sie za bardzo ludzmi i ich psami przejmuje.czas to rzucic i zajac sie tylko hodowla i wlasnymi psami.do doopy to wszystko.:drinking:

Posted

[quote name='ayshe']mysmy tez juz zjechali.mam wszystkiego dosc i doszlam do wniosku ze ja sie do pracy tresera nie nadaje bo sie za bardzo ludzmi i ich psami przejmuje.czas to rzucic i zajac sie tylko hodowla i wlasnymi psami.do doopy to wszystko.:drinking:[/quote]
jak ja ci zaraz rzuce prace z nami to ci tak nakopie tam gdzie sie nogi zaczynaja że ruski miesiac nie usiadziesz :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Monisieczka, miałabym ogromną ochotę podpisać się pod Twoją wypowiedzią, ale niestety ten tekst Beaty to moja wina. :oops:

Beata, przestań się wygłupiać! :-(

Posted

[quote name='BeataG']Monisieczka, miałabym ogromną ochotę podpisać się pod Twoją wypowiedzią, ale niestety ten tekst Beaty to moja wina. :oops:

Beata, przestań się wygłupiać! :-([/quote]Beata-nie.siedze sobie na bemowie....wszyscy juz uciekli bo nie moga wytrzymac mojego zrzedzenia.to se tu pojecze.moj problem polega na tym ze ja nikomu nie chce powiedziec nic przykrego.chce zjesc ciastko i miec ciastko.a tak sie nie da.zrobilam to samo co ty z keltem i kiara.czuje sie podle dosc i zamierzam sie schlac piwem[jedno starczy].

Posted

Mam pytanko. nie chciałabym się narzucać ale nie mam z kim na ślady pojechać a dziś robilismy z Pyroskiem własny śladzik i wyszło nieźle, a stęskniliśmy się juz za sladowymi wyjazdami i skoro tak nieźle idzie to czemu nie:eviltong: ....Pytanko brzmi: czy jedzie ktoś jutro na śladzki i mógłby nas zabrać ze sobą??? :oops:
Muszę się pochwalić, ze Pyros został bardzo grzecznie jak czekał aż ułoże śladzik :multi: , ale to chyba dlatego że nie miał do kogo szczekać :cool3: Gupol :p

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Mam pytanko. nie chciałabym się narzucać ale nie mam z kim na ślady pojechać a dziś robilismy z Pyroskiem własny śladzik i wyszło nieźle, a stęskniliśmy się juz za sladowymi wyjazdami i skoro tak nieźle idzie to czemu nie:eviltong: ....Pytanko brzmi: czy jedzie ktoś jutro na śladzki i mógłby nas zabrać ze sobą??? :oops:
Muszę się pochwalić, ze Pyros został bardzo grzecznie jak czekał aż ułoże śladzik :multi: , ale to chyba dlatego że nie miał do kogo szczekać :cool3: Gupol :p[/quote]
no ja jade ale na pasozyta.o 12 slady u glonkow.

Posted

[quote name='ayshe']Beata-nie.siedze sobie na bemowie....wszyscy juz uciekli bo nie moga wytrzymac mojego zrzedzenia.to se tu pojecze.moj problem polega na tym ze ja nikomu nie chce powiedziec nic przykrego.chce zjesc ciastko i miec ciastko.a tak sie nie da.zrobilam to samo co ty z keltem i kiara.czuje sie podle dosc i zamierzam sie schlac piwem[jedno starczy].[/quote]
kochanie, to przeciez trzeba było powiedziec ze chcesz umoczyć ryjka!!!! ja w celach transportowych a mój monsz w celach moczenia sie polecamy :cool3:

Posted

hihi ja mam wolne miejsce w aucie:cool3: ale to raczje odpada ;) chyba ze zdazymy wykastrowac pyroska do jutra :mad: - whoo ma jeszcze cieczke :angryy: - bo ile pamietam to on facet jest nadal ;)

ayshe - nie lam sie ! dzieki tobie duuuzo ludziow patrzy inaczej na swoje psy:) i nawet w -20 stopniowe mrozy lazilismy po sladach! :stupid: :painting:

a co do piwka to : :popcorn: ja zaraz tez siegam ;) mozemy wirtualnie toascik wzniesc ;)

a co tam :) przynajmniej jak sie upije (mi tez jedno starcza:eviltong: ) to nie bede sie martwila ze mi facet zrezygnowal z krewetek i ze nie bede miala kasy na nastepny miesiac na szkolonko i karme...

Posted

[quote name='ayshe']dobra.bede walczyc.moze byc na klaty?doskocze.[/quote]
doskoczysz spoko ale ja sutami oczy ci wybije :diabloti: to moze lepiej ustalimy sobie zmiany w pizzyhut ? moja kumpela lekarz-neurolog zrabana praca strasznie zawsze marzyła o pracy babci kiblowej w Łazienkach :eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']o to to...babciaklozetowa....ze ja na to nie wpadlam kurcze ale debil ze mnie[/quote]
to ja z kumpela pogadam czy zgodzi sie pracowac na zmianę z tobą, wiesz ona tez bardzo kocha psy to sobie pogadacie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...