Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='agis']kup, kup tego bejsbola :cool3: Josh sie ucieszy, ze bedzie mial taaaaki wielki patyczek :evil_lol:[/QUOTE]
Ale na szczęście Joshua kocha mamusie i podzieli sie tym ślicznym nowym bejsbolikiem coby mamusia długi spłaciła :eviltong: :diabloti: :diabloti: Zawsz spłacam długi a niektore z dużą przyjemnością:multi: :multi: :evil_lol:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa-Jo']a najgorsze to ze faktycznie tylko chwile tam siedzialam i taka wpadka -czyli Glonki i ze mna mają na pieńku:mad: :mad: :mad: .[/quote]
:confused::confused::confused:

Posted

[quote name='agis']Co chcecie od szamba? :evil_lol: Jest fajne :diabloti: Z reszta szambo, to nie Glonkow robota :eviltong: (w sensie fotki oczywiscie :lol: )[/quote]
:razz: Ani szambo, ani fota. Chociaż nasze ci ono.:razz:

Posted

[quote name='ayshe']glonek-aale macie wspoludzial-kto dal takie zdjecia na kalendarz?:mad: :diabloti:[/quote]
Mam mocno posuniętą sklerozę i nie pamiętam.:oops:

Posted

[quote name='Eddiii']a ja mam pytanie do grupy owczarkowej i do treserka - troche dziwne pytanie :lol: - [SIZE=4][COLOR=magenta]czy w niedziele 21 stycznia zajecia nie moglyby byc wczesniej niz na 8 ?[/COLOR][/SIZE][/quote]

[quote name='ayshe']mnie tam rybka:diabloti: :diabloti: .
[/quote]

[quote name='Glonek']NIE!!!!!!
[/quote]

to ja ponowie pytanie ??? :diabloti: a co mi tam ;)
bo jak narazie to tylko jeden glos jest na "nie" :mad:

Posted

[quote name='Eddiii']to ja ponowie pytanie ??? :diabloti: a co mi tam ;)
bo jak narazie to tylko jeden glos jest na "nie" :mad:[/QUOTE]
Nie zapominaj że Glonek jest w liczbie mnogiej -Glonki czyli dwa.:eviltong: :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']to ja ponowie pytanie ??? :diabloti: a co mi tam ;)
bo jak narazie to tylko jeden glos jest na "nie" :mad:[/quote]
wczesniej to znaczy sie na ktora?

Posted

[quote name='agis']wczesniej to znaczy sie na ktora?[/quote]

6:30 ? 6:45? hihihi :evil_lol: choc sama watpie bym na tak wczesna godzine zdazyla :cool3: ale na 9:00 musze byc na powstancow slaskich, odstawiajac wczesniej psa do domu :p

Posted

[quote name='Eddiii']no jak nic winny :mad: , chyba sie zloze z toba na bejsbol :evil_lol:[/QUOTE]
oki nie ma sprawy zawsze się znajdzie preteks zeby komuś przyłożyć najważniejsze żeby był bejsbol a reszta to pestka :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Eddiii']6:30 ? 6:45? hihihi :evil_lol: choc sama watpie bym na tak wczesna godzine zdazyla :cool3: ale na 9:00 musze byc na powstancow slaskich, odstawiajac wczesniej psa do domu :p[/QUOTE]
czyli rozumiem zwołasz tresurke na 6.30 a następnie sama przyjedziesz na 7.30? No to nawet fajosko .Juz widze treserek na 6.30 a reszta sie zacznie zbierać sie po 7 więc tresserek bedzie miał duuuzzzoooo czasu na wybieganie Shado i surykatki. Miłej zabawy!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']czyli rozumiem zwołasz tresurke na 6.30 a następnie sama przyjedziesz na 7.30? No to nawet fajosko .Juz widze treserek na 6.30 a reszta sie zacznie zbierać sie po 7 więc tresserek bedzie miał duuuzzzoooo czasu na wybieganie Shado i surykatki. Miłej zabawy!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

no mniej wiecej wlasnie tak :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']oki nie ma sprawy zawsze się znajdzie preteks zeby komuś przyłożyć najważniejsze żeby był bejsbol a reszta to pestka :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
jaka bojowa :evil_lol: strach sie bac :cool1:

Posted

ewa-jo-zyjesz?:mad: kurna moze cos napiszesz?nie przywiozlas josha:mad: .ja cie kiedys zamorduje.ja czekalam,zawracalam tylek niemcom i wogole a ta se nie przyjechala:eviltong: .normalnie zamorduje kiedys i bedzie spokoj:diabloti: .

w srode oczywiscie bede na polach od 8.30.
nidhogg-jak mozesz-przyjedz.sorki za zeszly tydzien ale...ja czasem nie daje rady fizycznie i psychicznie.i wtedy musze sobie troche odpuscic bo nie ywrabiam potem pracowac ze swoimi psami.

a parth,yanta i uial wyjezdzaja do usa pracowac i uczyc sie dzielnie.wylatuja w przyszly piatek[o ile daty mi sie nie pomerdaly:roll: ].troche mi smutno i chociaz mam ich dosc to zobacze je dopiero za dwa lata.wroca wtedy razem z anusch i falch ktore zdecydowanie jeszcze popracuja i wroca jako 4 letnie.tesknie za nimi juz teraz ale ...no coz....ja nie jestem im w stanie zapewnic prawdziwej pracy:shake:

Posted

aaaa....
no i jutro na 20 szira.gosia pamnietaj i pamnietaj zeby po kochanego treserunia podjechac :cool1: .
reakw sie niestety tak wyrobil:crazyeye: ..widocznie gappayowskie tak maja.wiec wezme jutro rekaw.:razz:

Posted

[quote name='ayshe']ewa-jo-zyjesz?:mad: kurna moze cos napiszesz?nie przywiozlas josha:mad: .ja cie kiedys zamorduje.ja czekalam,zawracalam tylek niemcom i wogole a ta se nie przyjechala:eviltong: .normalnie zamorduje kiedys i bedzie spokoj:diabloti: .[/QUOTE]

Beata sorki nawet kompa mi sie nie chciało odpalić leb mnie napiernicza żołądek jak to histeryczka w chińskie 9 i co chwila sprawdzam jak to wygląda. No wiec ciutka chyba sie zmniejszyło i konsystencje tez troszku zmieniło jakby siem rozlało troszku w szerokości i zmniejszyło w długości.. A w sobote to poniewaz nie mogłam zasnąc to juz jak zasnęłam to zaspałam wiec nie jechałam juz tylko poszłam z młodym na pole. Jego to nie boli wcale nie reaguje na dotykanie i naciskanie -moze faktycznie zrobił sie krwiak od jakiegos uderzenia o gałąź -on ciagle biega i szaleje. Dzisiaj wieczorem przychodzi wetka zeby sprawdzic jak to sie zmieniło/była w piątek/.
[quote name='ayshe']
w srode oczywiscie bede na polach od 8.30.
nidhogg-jak mozesz-przyjedz.sorki za zeszly tydzien ale...ja czasem nie daje rady fizycznie i psychicznie.i wtedy musze sobie troche odpuscic bo nie ywrabiam potem pracowac ze swoimi psami.[/QUOTE]
No jak dożyje to my sie tez w srode zjawimy jezeli mozna .Troche mi relaksu potrzeba bo zwariuje.
[quote name='ayshe']
a parth,yanta i uial wyjezdzaja do usa pracowac i uczyc sie dzielnie.wylatuja w przyszly piatek[o ile daty mi sie nie pomerdaly:roll: ].troche mi smutno i chociaz mam ich dosc to zobacze je dopiero za dwa lata.wroca wtedy razem z anusch i falch ktore zdecydowanie jeszcze popracuja i wroca jako 4 letnie.tesknie za nimi juz teraz ale ...no coz....ja nie jestem im w stanie zapewnic prawdziwej pracy:shake:[/QUOTE]
O ile pamiętam to jedna taka obiecywała pokazać sunie i co d..... zimna!!! obiecanki cacanki.

Posted

ewa-jak kuba bogu tak bog kubie skarbie.:eviltong: .
poza tym skarbie panika panika ale troche zdrowego rozsadku sie tez czasem przydaje nowotwor w tym miejscu i takiej wielkosci nie pojawia sie z dnia na dzien.chcialam tylko zobaczyc czy to krwiak czy ropien bo mozna bylo to ochladzac albo rozgrzewac .ale co mi tam.przejmuje sie jak kretynka a w sumie kazdy to olewa.i po prostu luzacko mozna mnie nie info pozniej bo po co a ja np.sobie w nocy wydzwaniam po wetach do niemiec i luzik.ale jak ktos jest gloopi tak jak ja to musi potem zawsze za to odpokutowac bo gloopota podobno nieuleczalna jest.
sorry ale musialam sie troche ......no odreagowac musialam.dla mnie EOT.

Posted

oczywiscie nikt mnie nie prosil zebym kiedykolwiek sie przejmowala-zeby byla jasnosc.
moge tylko dziekowac swojej wlasnej gloopocie.za kazdym razem sobie to powtarzam i starczy mi do nastepnego razu a to oznacza ze musze sie zapisac na jakies leczenie bo asertywnosc u mnie lezy i kwiczy glosem do niebios.
nastepnym razem musze sobie powiesic kartke:nie twoja sprawa-olej to i powtarzac zamiast mantry na rozpoczecie dnia.:cool1:

Posted

Świrusku kochany i tak będziesz sie przejmowć bo taka juz jesteś:loveu: :loveu: :loveu: a co do jutra to nie masz zajęć na 19??? To może my zrobimy na 19??? Jak nie to przyjadę o 19. 30 po Was:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...