Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']od BeatyG mam info ze gappay przyjdzie w poniedzialek:multi: .a i chcialam pojechac do niemiec na swieta [/quote]

fajnie ze gappayek tak szybko :multi:

ale jakto wyjedziesz na swieta :crazyeye: a my :roll: co my bedziemy robic - nie bedzie zajec :shake:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Eddiii']ale jakto wyjedziesz na swieta :crazyeye: a my :roll: co my bedziemy robic - nie bedzie zajec :shake:[/quote]

Edyta! No dajże spokój! Niech dziewczyna ma wreszcie jakąś odrobinę życia prywatnego. :evil_lol:

Posted

:evil_lol: no w tym roku zupelnie niebywale w swieta zajec nie bedzie.:oops: .
wyjezdzamy 24 a 27 juz bedziemy spowrotem wiec eddiii mam nadzieje ze jakos przezyjecie :roll: :lol: .

Posted

sluchajcie .....
no bo zaczynacie mnie zniewalac swym niewatpliwym i niebywalym przywiazaniem do mej skromnej osoby....:oops:
no nie zostawie was tak se i nie wyjade.przeca was kocham:loveu: ....
nie zostawie was jak nie bede miala pewnosci ze sobie sami juz poradzicie.
[SIZE=1]no po dzisiejszy napadzie demencji waszej na klinie to chyba wogole nigdzie nie pojade i uwe mnie zamorduje i bedziecie na grob mi kwiatki przynosic albo ja was zamorduje i wtedy bedzie mogila zbiorowa:diabloti: [/SIZE]

Posted

dzisiaj na zajecia przyniesc:gryzaki ipowskie,przedmioty[drewienka ]obidiencowe:cool3: [moga byc drewniane gappay,a sladowe].nie daruje wam tego co wczoraj schrzaniliscie:mad: .

Posted

[quote name='ayshe']sluchajcie .....
no bo zaczynacie mnie zniewalac swym niewatpliwym i niebywalym przywiazaniem do mej skromnej osoby....:oops:
[/SIZE][/QUOTE]

Nareszcie gadasz do rzeczy:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[/quote]

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :iloveyou:

[quote name='ayshe']nie daruje wam tego co wczoraj schrzaniliscie:mad: .[/quote]

:oops: ale nie sposob tyle rzeczy na raz spamietac :roll:

Posted

[SIZE=1]no po dzisiejszy napadzie demencji waszej na klinie to chyba wogole nigdzie nie pojade i uwe mnie zamorduje i bedziecie na grob mi kwiatki przynosic albo ja was zamorduje i wtedy bedzie mogila zbiorowa:diabloti: [/SIZE][/QUOTE]

Ufff, no to mi ulżyło:multi: :multi: Czyli nie musimy się już martwić że zostaniemy osieroceni:lol:

Posted

[/quote]
:multi: :multi: :multi: :multi: super :Cool!: :Cool!: :Cool!: i jeszcze :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

[quote name='ayshe'][SIZE=1]no po dzisiejszy napadzie demencji waszej na klinie to chyba wogole nigdzie nie pojade [/SIZE][/quote]
jakby co mnie wczoraj nie bylo na zajeciach :diabloti: To nie ja gadalam glupoty i nie ja wpadlam w dziure :eviltong:
Dobrze, ze Max jest madrzejszy ode mnie :cool3:

Posted

Ayshe mam nadzieję ze dostałaś pw ode mnieb - wiem ze czasem masz zapchaną pocztę. Jakby co to sie powtórzę- nie będzie nas na zajęciach dzis i jutro bo mamy wigilię pracową :drink1: :drinking:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Ayshe mam nadzieję ze dostałaś pw ode mnieb - wiem ze czasem masz zapchaną pocztę. Jakby co to sie powtórzę- nie będzie nas na zajęciach dzis i jutro bo mamy wigilię pracową :drink1: :drinking:[/quote]ta dotarlo.dobrej zabawy.:cool3: .
do all
zaraz zaraz no napewno tu nie zostane ale mnie wczoraj edyta rozwalila swoim dylematem i nie zostawie was poki sami se nie poradzicie.:roll: :p

Posted

[quote name='agis']:multi: :multi: :multi: :multi: super :Cool!: :Cool!: :Cool!: i jeszcze :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

jakby co mnie wczoraj nie bylo na zajeciach :diabloti: To nie ja gadalam glupoty i nie ja wpadlam w dziure :eviltong:
Dobrze, ze Max jest madrzejszy ode mnie :cool3:[/quote]ja napisze jjaaaa:evil_lol: .komenda dla agis zeby pies zlapal klin:ja mowie pusc[psa] agis mowi pusc i puszcza maxa:errrr: .po czy odwracam sie a agis lezy plasko na podlozu bo wpadla w dziurke wykopana przez shadowskiego:vamp: .no to ja mowie ze bede mowila juz.agis mowi wiec[a jakze:evil_lol: ] za mna juz puszczajac maxa na klin
marty nie bede opisywac bo tego sie nie da opisac slowami,eddiii zas .......tez nie opisze bo jak mi sie toto przypomina za dlugo to mozecie miec dzisiaj problemy ze mna na szkoleniu:cooldevi: .
w kazdym razie dzisiaj kurczatka bedziecie robic krok po kroku wszystko jak trzeba setke razy i to bez psow moze na poczatku co?:sg168:

Posted

[quote name='Aneczka']Ufff, no to mi ulżyło:multi: :multi: Czyli nie musimy się już martwić że zostaniemy osieroceni:lol:[/quote]
tak nie ufffaj bo ufoludkiem zostaniesz.:evil_lol:
natomiast poznalam wasz tajny plan [tj.marty,eddiii i agis]na pozostawienie mnie w polszcze do konca moich dni_doprowadzic mnie do zapasci i zawalu tudziez samobojstwa[wisla blisko,latarnie tez sie zdarzaja a ze myczy petelke mozna zrobic:cool1: ]swoja praca z psem po puszczeniu przez pozoranta klina/rekawa/czegokolwiek:mad:

Posted

[quote name='ayshe']eddiii zas .......tez nie opisze bo jak mi sie toto przypomina za dlugo to mozecie miec dzisiaj problemy ze mna na szkoleniu:cooldevi: .
w kazdym razie dzisiaj kurczatka bedziecie robic krok po kroku wszystko jak trzeba setke razy i to bez psow moze na poczatku co?:sg168:[/quote]

[quote name='ayshe']natomiast poznalam wasz tajny plan [tj.marty,eddiii i agis]na pozostawienie mnie w polszcze do konca moich dni_doprowadzic mnie do zapasci i zawalu tudziez samobojstwa[wisla blisko,latarnie tez sie zdarzaja a ze myczy petelke mozna zrobic:cool1: ]swoja praca z psem po puszczeniu przez pozoranta klina/rekawa/czegokolwiek:mad:[/quote]

kurna.... jeden mały bład wczoraj ;) a tyle gadania :mad: i wszystko o to ze psa nie poglaskalam :evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']kurna.... jeden mały bład wczoraj ;) a tyle gadania :mad: i wszystko o to ze psa nie poglaskalam :evil_lol:[/quote]nie"nie poglaskalam"tylko nie wyciszylas jak pelnym chwytem trzymal klin:mad: .a ja upierdliwa jestem i macie przechlapane.

Posted

[quote name='Nanami']A moze przypadkiem cyfrowa? :razz:

Ayshe, doszło moje PW? :cool3:[/quote]
nie :shake: .
taka na kasete mala.ta kamera.:roll: :lol: .a co chcesz zobaczyc jak geniusze pracuja?:roll: :cool1: .

Posted

Tiaaa... Rzeczywiscie najfajniej sie oglada siebie :diabloti: W sobote po ogladnieciu swojej "genialnej" pracy z psem, mialam ochote :scared: :wallbash: :grab:

Posted

:diabloti: a potem mnie sie dziwia ze jestem niezbyt normalna:roll: a ja na to muszem patrzec:drinking:
eddiii-[B]co z timonem?:helo: [/B]

Posted

[quote name='ayshe']
eddiii-[B]co z timonem?:helo: [/B][/quote]

ma babeszjoze :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ale jest w miare dobrze, szybko sie zorientowalam ze cos nie tak :shake:

[SIZE=1]wez ty kobieto kup se na gwiadke porzadny telefon,dzwonilam w czasie dnia ale bez skutku, az dziw ze rano odebralas[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
Agis - jesli bys mogla to wez we wtorek od BeatyG moje gappay'ki i przechowaj dla nas

BeataG - jesli agis sie zgodzi,to daj jej moje gappay'ki, jej latwiej autem wozic niz Tobie

nas raczej we wtorek nie bedzie :-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...