ayshe Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Ifat-zabij nie pamietam:oops: .jeszcze nas nie ocenial.dwa psy ktore zwialy i nie mogli ich zlapac dopuszczone do ponownego zdania[!!!!!!:-o ]dostaly dobra i bardzo dobra.jeden pies byl prowadzony nagrodkami przez kawalek egzaminu.:cool1: .
ayshe Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='shida'] papierek to akurat do niczego nie potrzebny[/quote] no nam akurat jest ta formalnosc potrzebna do ipo. aaa no i napisze o co mi chodzi i czego w sumie sie czepiam.no wiec uwazam ze po to sa cwiczenia zeby pies je wykonal a jesli nie wykona albo wykona niepelnie to nalezy to odpowiednio o cenic a nie "prosze powtorzyc".poza tym pies ktrory oddali sie z placu i nie wraca na 3 przywolania nie powienien miec mozliwosci poprawy czy zdawania powtornego.jakakolwiek pomoc osob trzecich przy wykonywaniu komend jest zabroniona chyba[?]bo juz nie iwem i czuje sie jak kretyn.:cool1:
agis Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Nie bede sie wypowiadac na temat samego egzaminu :roll: Moge tylko napisac, ze ciesze sie, ze mam to za soba, bo nie cierpie wszelkiej masci egzaminow :angryy: Chociaz jezeli wszystkie egzaminy (nie zawody) tak wygladaja, to chyba moge je zdawac :diabloti: tylko nie wiem po co :roll:
shida Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 heh smutne :( bo jak widze przy takim zdawaniu to whoo nie dosc ze by zdala to moze na wiecej niz dostanteczna ;) szok...
ayshe Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='shida']heh smutne :( bo jak widze przy takim zdawaniu to whoo nie dosc ze by zdala to moze na wiecej niz dostanteczna ;) szok...[/quote]raczej zaden pies nie zdal by ponizej b.db.:evil_lol: .lara cwiczyla fatalnie.gemma-no coz ona ma traume do tego miejsca gdzie zdawala.na probnym bylo o wiele ladniej.ale one 2 zdawaly zeby miec to juz za soba.lara ledwo chodzi.i to ostatni dzwonek zeby zdala pt.
shida Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 niom...moze pogadaj z tym niemcem cio? moze by ja jeszcze jakimis innymi lekami troche podratowac... jak beda nazwy lekkow i dawka to recepta juz nie klopot...
Glonek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Ifat']A jaki sędzia oceniał?[/quote] Oceniał parami. Jeden doskonałą a drugi bardzo dobrą.
Ifat Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='ayshe']Ifat-zabij nie pamietam:oops: .jeszcze nas nie ocenial. [/quote] Dobrze byłoby wiedzieć, do kogo nigdy nie jechać. A może ktoś inny pamięta? [quote name='ayshe'] dwa psy ktore zwialy i nie mogli ich zlapac dopuszczone do ponownego zdania[!!!!!!:-o ]dostaly dobra i bardzo dobra.jeden pies byl prowadzony nagrodkami przez kawalek egzaminu.:cool1: .[/quote] To faktycznie tragedia :shake:
shida Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 niom z tymi ucieczkami to wogole... a ja sie martwie ze whoo na komende marszowa zamiast siad robi stoj ;) hihihihihihi porazka :( choc z drugiej strony warto wiedziec do kogo isc jak potrzebny papierek ;) hihi
Glonek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Glonek']Oceniał parami. Jeden doskonałą a drugi bardzo dobrą.[/quote] Upsss. Zamiast jaki przeczytałem jak i wyszło tak trochę ni w gruchę ni pietruchę.
Glonek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='shida']niom...moze pogadaj z tym niemcem cio? moze by ja jeszcze jakimis innymi lekami troche podratowac... jak beda nazwy lekkow i dawka to recepta juz nie klopot...[/quote] Marne szanse. Albo ją boli albo rozwalamy jej bebechy silnymi lekami przeciwbólowymi. I zostaje tylko odbarczenie psa tak jak mówiła Ayshe.
shida Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 wiem ale moze cos doradzi oslonow albo cos... no i ktore najlepsze ..nie wiem no... lubie lare i wogole no... kurcze smutno... ze tak jest...
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Glonek']Oceniał parami. Jeden doskonałą a drugi bardzo dobrą.[/quote] no wypadlo ci ni w piec ni w dziewiec ale jakze trafne spostrzezenie:evil_lol: ..nie wiem jak psy nie od nas ale doskonalych to tam mam ndzieje nie bylo:cool1: .na pewno bdb/db[para ktora zwiala i powtarzali]a druga para to nie wiem.tez db i bdb?:cool3: :evil_lol: .
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Ifat']Dobrze byłoby wiedzieć, do kogo nigdy nie jechać. A może ktoś inny pamięta? To faktycznie tragedia :shake:[/quote]polecam Lewkowicza i Milewskiego.Lewkowicz jest wg mnie najlepszym sedzia obecnie w Polsce.natomiast u Milewskiego kiedys zdawalam ipo i pt,pso tyz sie zdarzylo:roll: a ostatnio pt i jak zdawalismy to ocenil stan faktyczny dostalismy bdb i db .rzeczywiscie psy na te oceny pracowaly.reszte tez ocenil normalnie.tj.wg regulaminu cial punkty. a tylko o to mi chodzi.Jedem das Seine.:cool1:
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='shida']niom...moze pogadaj z tym niemcem cio? moze by ja jeszcze jakimis innymi lekami troche podratowac... jak beda nazwy lekkow i dawka to recepta juz nie klopot...[/quote] heinrich zaleca leczenie kliniczne na ktore obawiam si glonkow nie stac.natomiast objawowo....no coz.....leczenie objawowe jest wlasciwie zawsze takie samo.przezyciowe i byle chodzila.szkoda psa.na pozorancie pracuje b.ladnie,slad tez ma fajny....idzie na adrenalinie wtedy i niewiele robi sobie z bolu.obawiam sie ze jak przydzie rzeczywista zima to ania bedie podpierala drzewa na cwiczaku bo nie bedzie miala psa do pracy.a szkoda.
shida Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 no wiem ze szkoda i kombinuje co i jak no i nie wiem nio... a klinicznie...coz... wole nie myslec jaka to kasa :( jakby z whoo cos bylo to tez nie mialabym na leczenie - potworne koszty to sa :(
Ifat Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='ayshe']polecam Lewkowicza i Milewskiego.[/quote] U Lewkowicza zdawałam PT na zawodach. A o Milewskim nawet nie słyszałam:oops:
razdwatrzy Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 a jaki jest koszt takiego klinicznego leczenia? ja tak z ciekawości pytam ..
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 dokladnie to sie nie pytalam bo musialby przeca zbadac psa.aletroche euro z trzema zerami napewno.
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Ifat']U Lewkowicza zdawałam PT na zawodach. A o Milewskim nawet nie słyszałam:oops:[/quote]my tez mielismy zdawac na zawodach.ale jakos tak sie rozmylo bo termin byl dooopny albo ...hmmmm...no nie pamietam.:oops: .w koncu zdawalismy zeby miec to z glowy i skupic sie na ipo.no i rekreacyjnie jedynke obi bo zerowke to juz wszyscy maja od dawna.
Eddiii Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='ayshe']skupic sie na ipo.no i rekreacyjnie jedynke obi bo zerowke to juz wszyscy maja od dawna.[/quote] :shock: ..............
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Eddiii']:shock: ..............[/quote] a ty co czkawke masz?ty zrobisz zeroweczke rachu ciachu sloneczko.noooo bo dotarlas troszke pozniej na grupe.nie?:p
Glonek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Czy ktoś ma adres strony Rewira? Bo wcieło go ze strony Psy Sportowe a nie mam w zakładkach.
ayshe Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Glonek']Czy ktoś ma adres strony Rewira? Bo wcieło go ze strony Psy Sportowe a nie mam w zakładkach.[/quote]:multi: :multi: :multi: :multi: yupppiiiiiiiiii:multi: czy to po to co mysle?:razz: :razz: :razz: :multi: :multi: aaaaaaaaaaaaaaaaale numer. wrzuc na gooole-rewir-konin a ci wyskoczy. baaaardzo popieram taki typ hodowli jak rewir i takie podejscie do nabywcy.i bardzo sie ciesze ze justys bedzie miec dziewczyne od niego.juuuz nieeeedluuuugooooo.
Glonek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='ayshe']:multi: :multi: :multi: :multi: yupppiiiiiiiiii:multi: czy to po to co mysle?:razz: :razz: :razz: :multi: :multi: aaaaaaaaaaaaaaaaale numer. wrzuc na gooole-rewir-konin a ci wyskoczy.[/quote] Nie krzycz tak bo osoby które nie powinny usłyszeć tego usłyszą.
Recommended Posts