Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Ifat-zabij nie pamietam:oops: .jeszcze nas nie ocenial.dwa psy ktore zwialy i nie mogli ich zlapac dopuszczone do ponownego zdania[!!!!!!:-o ]dostaly dobra i bardzo dobra.jeden pies byl prowadzony nagrodkami przez kawalek egzaminu.:cool1: .

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shida']

papierek to akurat do niczego nie potrzebny[/quote]
no nam akurat jest ta formalnosc potrzebna do ipo.
aaa no i napisze o co mi chodzi i czego w sumie sie czepiam.no wiec uwazam ze po to sa cwiczenia zeby pies je wykonal a jesli nie wykona albo wykona niepelnie to nalezy to odpowiednio o cenic a nie "prosze powtorzyc".poza tym pies ktrory oddali sie z placu i nie wraca na 3 przywolania nie powienien miec mozliwosci poprawy czy zdawania powtornego.jakakolwiek pomoc osob trzecich przy wykonywaniu komend jest zabroniona chyba[?]bo juz nie iwem i czuje sie jak kretyn.:cool1:

Posted

Nie bede sie wypowiadac na temat samego egzaminu :roll: Moge tylko napisac, ze ciesze sie, ze mam to za soba, bo nie cierpie wszelkiej masci egzaminow :angryy: Chociaz jezeli wszystkie egzaminy (nie zawody) tak wygladaja, to chyba moge je zdawac :diabloti: tylko nie wiem po co :roll:

Posted

[quote name='shida']heh smutne :( bo jak widze przy takim zdawaniu to whoo nie dosc ze by zdala to moze na wiecej niz dostanteczna ;) szok...[/quote]raczej zaden pies nie zdal by ponizej b.db.:evil_lol: .lara cwiczyla fatalnie.gemma-no coz ona ma traume do tego miejsca gdzie zdawala.na probnym bylo o wiele ladniej.ale one 2 zdawaly zeby miec to juz za soba.lara ledwo chodzi.i to ostatni dzwonek zeby zdala pt.

Posted

niom...moze pogadaj z tym niemcem cio? moze by ja jeszcze jakimis innymi lekami troche podratowac... jak beda nazwy lekkow i dawka to recepta juz nie klopot...

Posted

[quote name='ayshe']Ifat-zabij nie pamietam:oops: .jeszcze nas nie ocenial. [/quote]
Dobrze byłoby wiedzieć, do kogo nigdy nie jechać. A może ktoś inny pamięta?
[quote name='ayshe'] dwa psy ktore zwialy i nie mogli ich zlapac dopuszczone do ponownego zdania[!!!!!!:-o ]dostaly dobra i bardzo dobra.jeden pies byl prowadzony nagrodkami przez kawalek egzaminu.:cool1: .[/quote]
To faktycznie tragedia :shake:

Posted

niom z tymi ucieczkami to wogole... a ja sie martwie ze whoo na komende marszowa zamiast siad robi stoj ;) hihihihihihi

porazka :( choc z drugiej strony warto wiedziec do kogo isc jak potrzebny papierek ;) hihi

Posted

[quote name='Glonek']Oceniał parami. Jeden doskonałą a drugi bardzo dobrą.[/quote]
Upsss. Zamiast jaki przeczytałem jak i wyszło tak trochę ni w gruchę ni pietruchę.

Posted

[quote name='shida']niom...moze pogadaj z tym niemcem cio? moze by ja jeszcze jakimis innymi lekami troche podratowac... jak beda nazwy lekkow i dawka to recepta juz nie klopot...[/quote]
Marne szanse. Albo ją boli albo rozwalamy jej bebechy silnymi lekami przeciwbólowymi. I zostaje tylko odbarczenie psa tak jak mówiła Ayshe.

Posted

wiem ale moze cos doradzi oslonow albo cos... no i ktore najlepsze ..nie wiem no... lubie lare i wogole no... kurcze smutno... ze tak jest...

Posted

[quote name='Glonek']Oceniał parami. Jeden doskonałą a drugi bardzo dobrą.[/quote]
no wypadlo ci ni w piec ni w dziewiec ale jakze trafne spostrzezenie:evil_lol: ..nie wiem jak psy nie od nas ale doskonalych to tam mam ndzieje nie bylo:cool1: .na pewno bdb/db[para ktora zwiala i powtarzali]a druga para to nie wiem.tez db i bdb?:cool3: :evil_lol: .

Posted

[quote name='Ifat']Dobrze byłoby wiedzieć, do kogo nigdy nie jechać. A może ktoś inny pamięta?

To faktycznie tragedia :shake:[/quote]polecam Lewkowicza i Milewskiego.Lewkowicz jest wg mnie najlepszym sedzia obecnie w Polsce.natomiast u Milewskiego kiedys zdawalam ipo i pt,pso tyz sie zdarzylo:roll: a ostatnio pt i jak zdawalismy to ocenil stan faktyczny dostalismy bdb i db .rzeczywiscie psy na te oceny pracowaly.reszte tez ocenil normalnie.tj.wg regulaminu cial punkty.
a tylko o to mi chodzi.Jedem das Seine.:cool1:

Posted

[quote name='shida']niom...moze pogadaj z tym niemcem cio? moze by ja jeszcze jakimis innymi lekami troche podratowac... jak beda nazwy lekkow i dawka to recepta juz nie klopot...[/quote]
heinrich zaleca leczenie kliniczne na ktore obawiam si glonkow nie stac.natomiast objawowo....no coz.....leczenie objawowe jest wlasciwie zawsze takie samo.przezyciowe i byle chodzila.szkoda psa.na pozorancie pracuje b.ladnie,slad tez ma fajny....idzie na adrenalinie wtedy i niewiele robi sobie z bolu.obawiam sie ze jak przydzie rzeczywista zima to ania bedie podpierala drzewa na cwiczaku bo nie bedzie miala psa do pracy.a szkoda.

Posted

no wiem ze szkoda i kombinuje co i jak no i nie wiem nio... a klinicznie...coz... wole nie myslec jaka to kasa :( jakby z whoo cos bylo to tez nie mialabym na leczenie - potworne koszty to sa :(

Posted

[quote name='ayshe']polecam Lewkowicza i Milewskiego.[/quote]
U Lewkowicza zdawałam PT na zawodach. A o Milewskim nawet nie słyszałam:oops:

Posted

[quote name='Ifat']U Lewkowicza zdawałam PT na zawodach. A o Milewskim nawet nie słyszałam:oops:[/quote]my tez mielismy zdawac na zawodach.ale jakos tak sie rozmylo bo termin byl dooopny albo ...hmmmm...no nie pamietam.:oops: .w koncu zdawalismy zeby miec to z glowy i skupic sie na ipo.no i rekreacyjnie jedynke obi bo zerowke to juz wszyscy maja od dawna.

Posted

[quote name='ayshe']skupic sie na ipo.no i rekreacyjnie jedynke obi bo zerowke to juz wszyscy maja od dawna.[/quote]
:shock:
..............

Posted

[quote name='Eddiii']:shock:
..............[/quote]
a ty co czkawke masz?ty zrobisz zeroweczke rachu ciachu sloneczko.noooo bo dotarlas troszke pozniej na grupe.nie?:p

Posted

[quote name='Glonek']Czy ktoś ma adres strony Rewira? Bo wcieło go ze strony Psy Sportowe a nie mam w zakładkach.[/quote]:multi: :multi: :multi: :multi: yupppiiiiiiiiii:multi: czy to po to co mysle?:razz: :razz: :razz: :multi: :multi: aaaaaaaaaaaaaaaaale numer.
wrzuc na gooole-rewir-konin a ci wyskoczy.
baaaardzo popieram taki typ hodowli jak rewir i takie podejscie do nabywcy.i bardzo sie ciesze ze justys bedzie miec dziewczyne od niego.juuuz nieeeedluuuugooooo.

Posted

[quote name='ayshe']:multi: :multi: :multi: :multi: yupppiiiiiiiiii:multi: czy to po to co mysle?:razz: :razz: :razz: :multi: :multi: aaaaaaaaaaaaaaaaale numer.
wrzuc na gooole-rewir-konin a ci wyskoczy.[/quote]
Nie krzycz tak bo osoby które nie powinny usłyszeć tego usłyszą.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...