ayshe Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='Szira/Gosia']A jak z kasiorką po ile sie składamy??? A ja myślałam że sie cieszyłaś że jakis przynjmniej rękaw mamy a ty tak go nienawidziłaś:-([/quote]wypadlo po 50 zeta.chyba ale dokladnie to ja nie wiem bo w sumie to nie wiem ile nas jest. jasne ze fajosko ze byl miekki ale znienawidziec go mozna bylo bo psy MOCNO lapia i to po migdalki:roll: :lol: .
ayshe Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='monisieczka']sorki za dzisiaj, ale nerwy mi pusciły po ponad półgodzinnej przeprawie do mostu.... jechałam tak wolno, że mogłabym książkę czytać. norek zaczął po pewnym czasie zawodzić i to przechyliło szalę ... musiałam wrócić do domu bo jeszcze ponad 40 minut jazdy z jej śpiewem i moglibyscie mnie odwiedzać w takim spokojnym miejscu....[/quote] jakby ci tu powiedziec monisieczka....rozumiem.znam ten bol z autopsji jesli chodzi o stanie w korku:diabloti: proponowane pary na egzamin:wermi-lara,max-heki,barosz-josh.co jeszcze zdaje?chyba reszta juz po....albo o kims zapomnialam[o norasku pamietam ale musimy nadgonic chyba ze chcesz z marszu probowac:)]
Szira/Gosia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='ayshe'] jasne ze fajosko ze byl miekki ale znienawidziec go mozna bylo bo psy MOCNO lapia i to po migdalki:roll: :lol: .[/QUOTE] Life is brutal and........:razz: ale makijaż ręki miałaś za darmo:razz: a do kogo kierujemy pieniądze??:roll:
monisieczka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='ayshe']jakby ci tu powiedziec monisieczka....rozumiem.znam ten bol z autopsji jesli chodzi o stanie w korku:diabloti: proponowane pary na egzamin:wermi-lara,max-heki,barosz-josh.co jeszcze zdaje?chyba reszta juz po....albo o kims zapomnialam[o norasku pamietam ale musimy nadgonic chyba ze chcesz z marszu probowac:)][/quote] znaczy siem.... bardzo chętnie popatrzymy jak reszta zdaje. Ale obiecujemy nadgonić wszystko. No i wczoraj przeca Noras okazał się "prawie" groźnym Onkiem :diabloti: to może kiedyś się uda
Eddiii Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 mnie nie bedzie w tym tygodniu, moze w weekend jak rana sie dobrze bedzie goiła, ale pamietajcie o mnie kalkulacji ceny za rekaw
ayshe Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 rekaw kupila BeataG wiec do niej.ale musze obliczyc ile bo trza psy policzyc..... hmmmm....wermi,wiki,timon,josh,nora,max,ja,szira,lara,bu,barosz...11psow.rekaw kolo 500zl.to wypada troszku mniej niz 50 na lebka...45zlociszy?:oops: .to wszystkie na ipo?:roll: :oops: .chiba tak.
ayshe Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='monisieczka']znaczy siem.... bardzo chętnie popatrzymy jak reszta zdaje. Ale obiecujemy nadgonić wszystko. No i wczoraj przeca Noras okazał się "prawie" groźnym Onkiem :diabloti: to może kiedyś się uda[/quote]wczoraj nora bardzo ladnei zlapala klin wiec nie marudz.pamietasz co bylo ostatnio?:cool3: :evil_lol:
ayshe Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='Eddiii']mnie nie bedzie w tym tygodniu, moze w weekend jak rana sie dobrze bedzie goiła, ale pamietajcie o mnie kalkulacji ceny za rekaw[/quote] tez tak myslalam bo takie szycia dosc latwo sie rozwalaja.
monisieczka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='ayshe']wczoraj nora bardzo ladnei zlapala klin wiec nie marudz.pamietasz co bylo ostatnio?:cool3: :evil_lol:[/quote] no wiem, wiem, dlatego wczoraj jej wymiziałam cały brzuszek w nagrodę :oops:
ayshe Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='monisieczka']no wiem, wiem, dlatego wczoraj jej wymiziałam cały brzuszek w nagrodę :oops:[/quote] tiaaaaaaaa:roll: :evil_lol:
monisieczka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Eddiii']mnie nie bedzie w tym tygodniu, moze w weekend jak rana sie dobrze bedzie goiła, ale pamietajcie o mnie kalkulacji ceny za rekaw[/quote] będzie dobrze, nie martw się o synka. Norka 3 dni po sterylce skakała przez fotele, kretynka jedna. Tylko żeby rana się nie zabrudziała to będzie facet ze szramą - tacy najciekawsi :cool3:
ayshe Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 mam ochote pojechac do austrii i wp.....lic temu ciulowi od chity:mad: :angryy: .teraz mam schize z tym jej sercem.jak mozna bylo przez 11 miesiecy trzymac psa w tak silnym stresie ze suka ma w takim stanie serce?!!!!!!!!:angryy: :angryy:
Szira/Gosia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='ayshe']mam ochote pojechac do austrii i wp.....lic temu ciulowi od chity:mad: :angryy: .teraz mam schize z tym jej sercem.jak mozna bylo przez 11 miesiecy trzymac psa w tak silnym stresie ze suka ma w takim stanie serce?!!!!!!!!:angryy: :angryy:[/QUOTE] A co jest z jej sercem???:-o
monisieczka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='ayshe']mam ochote pojechac do austrii i wp.....lic temu ciulowi od chity:mad: :angryy: .teraz mam schize z tym jej sercem.jak mozna bylo przez 11 miesiecy trzymac psa w tak silnym stresie ze suka ma w takim stanie serce?!!!!!!!!:angryy: :angryy:[/quote wszystko jest po coś... jakkolwiek to kretyńsko brzmi, a twoje nerwy nic nie dadzą tylko nam się wykończysz i kto bedzie się na mnie darł z takim wdziękiem?
Aneczka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 A ja chciałam zupełnie z innej beczki, bo mam ogromną prośbę [B]do wszystkich którzy oddawali do mnie psiury na przechowanie[/B]. Jak większość wie staram się otworzyć hotel -ik, walczę o kasę na kojce z UE, ale odpadam w jednym punkcie, niestety istotnym, a mianowicie: wykształcenie i doświadczenie. Powiem wprost potrzebuję od was listy intencyjne, coś w stylu że opiekowałam się waszymi psami, jesteście zadowoleni i się do tego nadaję. Niestety bez papierkowego udokumentowania doopa:shake: :lookarou: Niestety potrzebuję także od Was szybką odpowiedź czy mi Coś takiego dacie, bo do jutra muszę dać odpowiedź, czy zamiezam ubiegać się o dotację!!
ayshe Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 wczoraj sie dowiedzialam bo bylam na badaniach i szczepilam kanapowce na wscieklizne[reszte psow szczepie w marcu].wiesz jak siada serce jak masz stale ,bez przerwy maksymalny stres?i to taki"przezyciowy"?chita tak miala.trafila do tego sk..jak miala 4 miechy[pi razy drzwi].a ja ja adoptowalam jak miala 15 miesiecy.caly okres bycia u tego "czlowieka" pies byl bity i kopany,gryziony przez stado psow,zywil sie odchodami innych psow i byl trzymany w ciemnym miejscu.ona nie podchodzila normalnie do nikogo.ona sie czolgala zawolana i sikala.rozszerzone zrenice,czolganie sie ,wbijanie w najciasniejszy kat-oto zycie ktore wiodla chita.to zostawilo trwaly slad na jej sercu. rozmiar tego co spotkalo te dwa moje kanapowe boorasy jest tak wypelniony cierpieniem ze nie moge o tym myslec spokojnie.shado przynajmniej nie byl katowany.chita tak i to wtedy kiedy rozwijala sie jej psychika najbardziej.
ayshe Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='Aneczka']A ja chciałam zupełnie z innej beczki, bo mam ogromną prośbę [B]do wszystkich którzy oddawali do mnie psiury na przechowanie[/B]. Jak większość wie staram się otworzyć hotel -ik, walczę o kasę na kojce z UE, ale odpadam w jednym punkcie, niestety istotnym, a mianowicie: wykształcenie i doświadczenie. Powiem wprost potrzebuję od was listy intencyjne, coś w stylu że opiekowałam się waszymi psami, jesteście zadowoleni i się do tego nadaję. Niestety bez papierkowego udokumentowania doopa:shake: :lookarou: Niestety potrzebuję także od Was szybką odpowiedź czy mi Coś takiego dacie, bo do jutra muszę dać odpowiedź, czy zamiezam ubiegać się o dotację!![/quote] na mnie mozesz liczyc jak najbardziej.
Eddiii Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Aneczka']A ja chciałam zupełnie z innej beczki, bo mam ogromną prośbę [B]do wszystkich którzy oddawali do mnie psiury na przechowanie[/B]. Jak większość wie staram się otworzyć hotel -ik, walczę o kasę na kojce z UE, ale odpadam w jednym punkcie, niestety istotnym, a mianowicie: wykształcenie i doświadczenie. Powiem wprost potrzebuję od was listy intencyjne, coś w stylu że opiekowałam się waszymi psami, jesteście zadowoleni i się do tego nadaję. Niestety bez papierkowego udokumentowania doopa:shake: :lookarou: Niestety potrzebuję także od Was szybką odpowiedź czy mi Coś takiego dacie, bo do jutra muszę dać odpowiedź, czy zamiezam ubiegać się o dotację!![/quote] ja moge sie podpisac, ale powiem wprost ze nie umiem za bardzo czegos takiego napisac :oops: jak dasz jakis wzor to chetnie cie popre :loveu:
Szira/Gosia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='ayshe']na mnie mozesz liczyc jak najbardziej.[/QUOTE] Na mnie też:lol: tylko też nie wiem jak coś takiego napisać. Jaka to ma byc forma??
Szira/Gosia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Wiem że była katowana:angryy: ale nie wiedziałam że aż tak odbiło sie to na sercu, ale tak naprawdę się nie dziwię:angryy: :angryy: :angryy:
monisieczka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Aneczka']A ja chciałam zupełnie z innej beczki, bo mam ogromną prośbę [B]do wszystkich którzy oddawali do mnie psiury na przechowanie[/B]. Jak większość wie staram się otworzyć hotel -ik, walczę o kasę na kojce z UE, ale odpadam w jednym punkcie, niestety istotnym, a mianowicie: wykształcenie i doświadczenie. Powiem wprost potrzebuję od was listy intencyjne, coś w stylu że opiekowałam się waszymi psami, jesteście zadowoleni i się do tego nadaję. Niestety bez papierkowego udokumentowania doopa:shake: :lookarou: Niestety potrzebuję także od Was szybką odpowiedź czy mi Coś takiego dacie, bo do jutra muszę dać odpowiedź, czy zamiezam ubiegać się o dotację!![/quote] daj tylko znać jak ma to wyglądać i kiedy masz to mieć. trzymam kciuki. jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy to pisz na priv
Aneczka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Rany jeszcze Chita, to nie w porządku, jak wyjdzie ubijmy drania!!!!!! Edyta dziękuję, ale Timon u mnie nie był, a listy muszą być oddzielne nie zbiorowe.
Szira/Gosia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Aneczka']dyta dziękuję, ale Timon u mnie nie był, a listy muszą być oddzielne nie zbiorowe.[/QUOTE] Co za problem bierz Timona odrazu:cool3: tylko czy Ci mamusia go odda na przechowanie:razz:
agis Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Aneczka']A ja chciałam zupełnie z innej beczki, bo mam ogromną prośbę [B]do wszystkich którzy oddawali do mnie psiury na przechowanie[/B]. Jak większość wie staram się otworzyć hotel -ik, walczę o kasę na kojce z UE, ale odpadam w jednym punkcie, niestety istotnym, a mianowicie: wykształcenie i doświadczenie. Powiem wprost potrzebuję od was listy intencyjne, coś w stylu że opiekowałam się waszymi psami, jesteście zadowoleni i się do tego nadaję. Niestety bez papierkowego udokumentowania doopa:shake: :lookarou: Niestety potrzebuję także od Was szybką odpowiedź czy mi Coś takiego dacie, bo do jutra muszę dać odpowiedź, czy zamiezam ubiegać się o dotację!![/quote] ja sie chetnie podpisze, tylko zeby cos juz bylo stworzone, bo jak ja napisze to wtedy z dotacji nici :evil_lol:
Aneczka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jak to ma dokładnie wyglądać to się jeszcze dowiem i Wam podam, na razie musiałam wiedzieć że dostanę takie papierki od Was :multi: Ogromnie Wam z góry [B]DZIĘKUJĘ[/B]:loveu:
Recommended Posts