Pencia2 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 16.05.2010 STREDO-VYCHODOEUROPSKA sędzia Kavcic Blaz SLO psy klasa cestna ANDRE APRI CHERRY IVO MARIADOLF klasa dorastu THAI SILK Z SECRET GARDEN klasa mladych CAIRO LVI DOMOV klasa stredna URIO LVI DOMOV-V1,CAC,CACIB HOBBY MARYDEN ZEFFIR IN CHOCOLATE klasa otvorena SCIROCCO LVI DOMOV klasa sampionov BEN-BEN CHOCO KING IZ VESTLANDII -V2 CHAR'S RISKY BUSINESS -V1,CAC,res.CACIB,vice ZWYCIĘZCA EUROPY ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ(MÓJ PUSIO-otwarty grand Słowacji) suki klasa cestna DAN-STAR-K0M EVESTINA PREKRASNAIA klasa dorostu GRETA LVI DOMOV klasa mladych BIBIONE LVI DOMOV CASEY LVI DOMOV klasa stredna NUN POM CLEAR- V1,CAC,CACIB,BOB,ZWYCIĘZCA EUROPY ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ(MOJA MUFKA!!!!) ROYAL POMS LIBERTY LUISA WANDA LVI DOMOV HOBBY MARYDEN EVROPA klasa sampionov CARINKA Z KRAKOVANSKE SKALKY CURLY SUE OF MAJA'S POMERANIENWORLD VANILLA QUEEN OF NIGHT IZ VESTLANDI V1,CAC(nie chciała res.CACIB i w końcu nie wiem kto go dostał) BYŁY WSZYSTKIE PSY Quote
J.G Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Wielkie serdeczne gratulacje. Jestem w szoku jaka olbrzymia stawka. Quote
Pencia2 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 A w jakim szoku byłam ja :) :) :) jak moja Mufka w wieku 15 miesięcy pokonała championy i interchampiony(np.z Rosji) i zdobyła tytuł ZW.EUROPY ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ :) Quote
J.G Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ale to bardzo miły szok Beatko i zapowiec wielkiej kariery twej MUFKI,a fotki jakieś będą. Quote
Karma Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Bardzo lubię majowe wystawy w Bratysławie,ale poród u Arielki zmusił mnie do nie zgłaszania się tym razem. Quote
filonek_bezogonek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ale ci Mufa niespodziankę zrobiła :) Wow - tylko pozazdrościc takiego debiutu na czeskim podwórku. :) Quote
Pencia2 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Jacek,Ula,Marta bardzo dziękuję,cieszyłam się bardzo,a zachowanie rosyjskiej wystawczyni,której pies w klasie championów przegrał z Pusiem,a potem jej suka z klasy championów przegrała z Mufką o CACIB było okropne,ale BOB Mufci wynagrodził nam wszystko :) A to był drugi w życiu występ Mufki,bo ona była pokazywana tylko raz w szczeniakach w Nowym Targu,więc dla mnie tym bardziej wielka radość.Pozdrawiam i dziękuję :) :) :) Quote
Karma Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A właśnie ,właśnie ja tę panią od psa championa poznałam z Bratysławie 2 lata temu i jej pies wtedy wygrał BIS szczeniąt .Już go potem nie widziała ,a teraz znów jest na wystawie w Bratysławie .Ten Ben -Ben mał bardzo piękną głowę .Jestem ciekawa czy masz jakieś zdjęcie z ringu z Pusiem i tym Ben-Ben .Właścicielka to chyba pani Westimowa. Quote
Karma Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A ten Ben-Ben to syn Bravos Terryfic Kid -tego który wgrał BIS wystawy międzynarodowej 2 lata temu w Łodzi. Quote
filonek_bezogonek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Karma']Best inShow nie BIS[/QUOTE] Ula dobrze napisałaś - bo BIS to [B][COLOR=red]B[/COLOR][/B]EST [B][COLOR=red]I[/COLOR][/B]N [B][COLOR=red]S[/COLOR][/B]HOW Quote
Pencia2 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 :) Ben-Ben bardzo ładny pies,nie wiem jaką głowę miał jak był szczeniakiem,ale teraz właśnie najmniej w tym psie podobała mi się głowa.Cieszę się,że Pusio(wnuk Colta) okazał się lepszy od tego psa i dwukrotnie lepsza od Ben-Bena okazała się również Mufka(prawnuczka Colta).Urszulo jak tylko będę miała jakieś fotki dodam,ale ja sama nie robiłam zdjęć,więc liczę na znajomych co mi je obiecali.Pozdrawiam. Quote
_Liliana Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jeszce raz GRATULUJE!!! Dzięki też za wspólną wesołą podróz. AHHH, czekam na te fotki z podróży i ciagle nic.................. [url]www.gryfonil.pl[/url] Quote
Recommended Posts