Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moi Drodzy zwracam się do Was z gorącą prośbą o pomoc. W dniu wczorajszym podrzucono mi dwa szczeniaki prawdopodobnie Amstafy ciężko ocenić mi ze zdjęć. Chłopaka i dziewczyne, oba bardzo wychudzone i zabiedzone. Po natychmiastowym wezwaniu weterynarz stwierdziła ze prawdopodobnei mają około pół roku, opróch wygłodzenia ich ogólny stan jest dobry. Na początku strasznie się bały i chowały po kątach, szczególnie chłopak samiczka bylo dużo ufniejsza, po kilku karmieniach małymi porcjami robiły się coraz odważniejsze a w dniu dzisiejszym oba garneły sie do mnei cieszyły i chciały bawić. Nie widać jakichkolwiek oznak agresji!. Niestety u mnie nie mogą zostać, przed chwilą własnie usłyszałem ze trzeba je odwieźć schroniska... Nie pozwólcie żeby spotkał je taki los i pomóżcie znaleźć mi dla nich dom!! Kontakt telefoniczny 663 686 860, gg 1456329, lub mail [email protected]

Posted

Co do sterylizacji nie wiem. Dziewczyna na pewno trafi w dobre rece do Pani która ma dorosłego Amstafa, a chłopakowi znalazła dom u znajomych więc myśle ze powinno być. Ona na dziewczyne jest zdecydowana na 100%, liczę że chłopak też jutro znajdzie dom. Na pewno napisze jaki sprawa miała finał!:)

• 1 month later...
Posted

taaa ja tez proponuje zalozyc Kazanowi -Spajkiemu nowy watek,.Szczegolnie,ze pies ejst w hotelu,a suka najprawdopodobniej wyrzucona/zagubiona z nowego domu. Ma Pan swietny kontakt z tymi "cudownymi" nowymi domami.....