PomocSzczeniakom Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Moi Drodzy zwracam się do Was z gorącą prośbą o pomoc. W dniu wczorajszym podrzucono mi dwa szczeniaki prawdopodobnie Amstafy ciężko ocenić mi ze zdjęć. Chłopaka i dziewczyne, oba bardzo wychudzone i zabiedzone. Po natychmiastowym wezwaniu weterynarz stwierdziła ze prawdopodobnei mają około pół roku, opróch wygłodzenia ich ogólny stan jest dobry. Na początku strasznie się bały i chowały po kątach, szczególnie chłopak samiczka bylo dużo ufniejsza, po kilku karmieniach małymi porcjami robiły się coraz odważniejsze a w dniu dzisiejszym oba garneły sie do mnei cieszyły i chciały bawić. Nie widać jakichkolwiek oznak agresji!. Niestety u mnie nie mogą zostać, przed chwilą własnie usłyszałem ze trzeba je odwieźć schroniska... Nie pozwólcie żeby spotkał je taki los i pomóżcie znaleźć mi dla nich dom!! Kontakt telefoniczny 663 686 860, gg 1456329, lub mail [email protected] Quote
PomocSzczeniakom Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Ja mieszkam poza Krakowem i tam zostały mi podrzucone. Na szczęscie oba psiaki znalazły juz nowy dom. Jutro wieczorem je tam odwoże!:)! Quote
Ulaa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ale expres! Czy to dobre domki? Szczeniaki zostaną wykastrowane? Quote
PomocSzczeniakom Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Co do sterylizacji nie wiem. Dziewczyna na pewno trafi w dobre rece do Pani która ma dorosłego Amstafa, a chłopakowi znalazła dom u znajomych więc myśle ze powinno być. Ona na dziewczyne jest zdecydowana na 100%, liczę że chłopak też jutro znajdzie dom. Na pewno napisze jaki sprawa miała finał!:) Quote
Ulaa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Pani ma samca i bierze suke??? Kolejna pseudohodowla sie kroi... ? Quote
PomocSzczeniakom Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Nie, nie. Z tego co zrozumiałem to Pani ma suke, dlatego też nie chciała dla siebie chłopaka:). Quote
PomocSzczeniakom Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Oba psiaki znalazły domy, i zostały oddane w dobre ręce:)! Trzymam w pełni za nie kciuki i mam stały kontakt z nowymi właścicielami!! Temat do zamknięcia! Quote
tamb Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Czy szczeniak-chłopiec trafił wczoraj do hotelu i dalej szuka domu? To ten sam? Quote
agamika Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ja po zdjeciach widzę ze to ten sam ... ale "zasługuje " na nowy watek. Quote
karusiap Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 taaa ja tez proponuje zalozyc Kazanowi -Spajkiemu nowy watek,.Szczegolnie,ze pies ejst w hotelu,a suka najprawdopodobniej wyrzucona/zagubiona z nowego domu. Ma Pan swietny kontakt z tymi "cudownymi" nowymi domami..... Quote
Recommended Posts