Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taki śliczny psiak, trzymam za nią kciuki .. . wierze, że ta ślicznotka w końcu znajdzie odpowiedzialny domek ;) w weekend poodnawiam i porobię ogłoszenia.

Posted

gradka napisał(a):
i jak tam u Amelci? jakiś odzew jest?

Halszka jest do 10 czerwca niedostępna (wyjazd) więc nie mam świeżych info, jak tylko coś będę wiedziała, to dam znać,

Guest monia3a
Posted

Ogólnie zrobił się mały korek w adopcjach, u mnie siedzi u maluszków a telefon milczy :shake:

Czy sunia jest wysterylizowana, jeśli nie to czy macie taki zamiar ??

Posted

Niestety telefon w sprawie Amelki milczy :-(. Co do sterylizacji to o ile się orientuję, to nie jest, ale to nie znaczy, że nie będzie.

[FONT=Arial][FONT=Georgia]Amelka z piłeczką.[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

bbgm napisał(a):
Dajcie ją może do pupili w Kurierze Poranny, może tam ją ktoś wypatrzy.

Pytałam Halszki, zamieściła ogłoszenie o Amelce w Kurierze Podlaskim.

Guest monia3a
Posted

Był jakiś odzew z ogłoszenia w Porannym??

Posted

Podnoszę i żałuję, że nie moge wziąć...Moja bestyjka i tak pochłania za dużo czasu, którego nie ma i pieniędzy, których brakuje. Mam też pytanie do osoby, która założyła wątek- lub kogokolwiek- czy jest tu ktoś z bielska podlaskiego?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Halszka'][FONT=Georgia]Miłych forumowiczów śledzących losy Amelki informuję, że od kilku dni sunia przebywa w STOWARZYSZENIU NA RZECZ NIESIENIA POMOCY DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT "TEMPL" W WASILKOWIE koło Białegostku. tel. 85 719 45 40, 661 873 601, www.templ.org.pl , www.kala.org.pl[/FONT]

[FONT=Georgia]Teraz o Amelkę jestem spokojna . Ma zapewnioną opiekę przez Pana Marka, Człowieka o "wielkim sercu" .[/FONT]

[FONT=Georgia]Jednocześnie nadal proszę o pomoc w szukaniu wymarzonego domku dla pięknej Amelki. [/FONT]

Amelka prosi o swojego ludzia