Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, Zebra! Jestem w azylu 2-3 razy w tygodniu, często pomagam ludziom wybrać psa - mogę polecać Trampka, jeśli ktoś fajny będzie szukać tego typu psiaka. Poproszę też, żeby wrzucili go na stronę int. Jeśli pozwolisz, wykorzystam część Twojego opisu z pierwszej strony wątku :-)

Posted

abero napisał(a):
Hej, Zebra! Jestem w azylu 2-3 razy w tygodniu, często pomagam ludziom wybrać psa - mogę polecać Trampka, jeśli ktoś fajny będzie szukać tego typu psiaka. Poproszę też, żeby wrzucili go na stronę int. Jeśli pozwolisz, wykorzystam część Twojego opisu z pierwszej strony wątku :-)

hej abero, skoro pomagasz w schronisku to moze mi mogłabyś pomóc. Na stronie schroniska jest taki jeden fajny pies, którego los mnie trapi, nazywa sie Laky. Taki smieszyn uszaty kundel koloru żółtego (P 119/03/10) . Czy wiesz cos wiecej o nim, albo moze mogłabyś się dowiedzieć? Zrobiłabym mu ogłoszenia. Daj znac proszę.

Posted

Oj, my to chyba jakieś pokrewne dusze jesteśmy :-) Najpierw obie zakochane w Łani, a teraz Laky! Znam psiaka dobrze, chodzimy na spacery. Ma cudny charakter: łagodny, miziasty, zgodny z innymi psami, ale trochę nieśmiały. Ostatnio dokarmiam go, bo schudł wyraźnie - koledzy z boksu odganiają go od miski. W tym tyg. będą moi znajomi, polecę go. Jeśli wezmą innego psa, skontaktuję się z Tobą w sprawie ogłoszeń. Pozdrawiam ciepło :-)

Posted

abero napisał(a):
Oj, my to chyba jakieś pokrewne dusze jesteśmy :-) Najpierw obie zakochane w Łani, a teraz Laky! Znam psiaka dobrze, chodzimy na spacery. Ma cudny charakter: łagodny, miziasty, zgodny z innymi psami, ale trochę nieśmiały. Ostatnio dokarmiam go, bo schudł wyraźnie - koledzy z boksu odganiają go od miski. W tym tyg. będą moi znajomi, polecę go. Jeśli wezmą innego psa, skontaktuję się z Tobą w sprawie ogłoszeń. Pozdrawiam ciepło :-)

Postaraj się moja droga polecić go komuś, bo dobrze mu z pyska patrzy! A propos Łańka doszła do siebie, ale zdzirka nadal zjada wszystko co jej wpadnie do pyska i udaje Greka, że niby ona nic i nigdy:)

Posted

Laky dziś pojechał do domu! Dwie młode sympatyczne kobiety go adoptowały. Jedna bida mniej w schronie. Myślę, że słodkiemu Trampkowi też się wkrótce poszczęści :-)

Posted

abero napisał(a):

Abero! No nawet się nie pytaj! Będę dozgonnie wdzięczna. Wykorzystuj, polecaj. Trampek jest super psem! Szkoda mi go bardzo. A ja mam daleko do schronu i jeszcze dzieci na głowie. Zobacz, proszę, co u niego. I napisz, bo nie moge przestać o nim myśleć.

Posted

Nie. Nie mam pojęcia, gdzie może być. Nikt go nie widział. On był prawdopodobnie na kwarantannie. Tyle wiem. Ale już w czasie ewakuacji nie wpadł nikomu w oko. A jest dość charakterystyczne przez te uszy. Czekam, szukam, pytam. Podjadę dos chronu, jak go uruchomią, no i mam też zaprzyjażnione wtyki - Abero, Asior :) w schronie. Może ktoś coś wywęszy.

Posted

Byłam ok.15-ej na Rybnej i godzinę później na Kobierzyńskiej - nie było go, a więc na razie cieszy się domkiem tymczasowym. W ogóle niewiele jest jak dotąd "zwrotów".