Ilonajot Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 no to trzymam za Yari wieeeelkie kciuki! zeby Pani po nia szybciutko przyjechala i zeby to sie okazala TA pani :) Quote
ŚWIAT Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Kochani, dostałam prośbę o kontakt z ogłoszenia na Alegratka (Starogardzkie koty zbiorowo). Niestety ta osoba napisała do mnie a nie na adres schroniska, chociaż go podałam w ogłoszeniu. Proszę napiszcie do tej osoby, wysłałam Wam mail na adres schroniska. Quote
ŚWIAT Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Czyli mam zdjąć ogłoszenia Reksia, Samiego (jamnikowaty) i Figi, tak? Proszę potwierdźcie Quote
Ilonajot Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 TAK :) i jeszcze Molly, bo jest zarezerwowana do Niemiec na bank ... Quote
olenka_f Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Mika grzeje dupkę w domu :) jest bardzo duże zainteresowanie Yari , na stronie był zły opis psa Yari jest bardzo wystraszona, mamy mało kontaktu z nią, boi sie wszysykiego ale dziś bez strachu już jadła totalnie uległa wszystkim psom a przede wszystkim ludziom niestety ludzie tacy sobie , bardziej przyciąga ich rasa niż sama Yari :( mamy nowe dwa szczeniaki zarąbiste mieszanki hasky szleństwo z nimi, bawią się jak mało kto, jeden wsadził pluszaka do miski a drugi wyciągał i tak w kółko, oczywiście jedzenie wala się wszędzie bo w misce jest miejsce na misia :) Quote
Ilonajot Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 kochani, dzis jest wieeeelki dzien - Tito poszedl do domku!!!!!!! Starsza Pani znalazla ogloszenie w internecie, przyjechala SPECJALNIE PO NIEGO. ŚWIAT, mozna zdejmowac ogloszenia. bardzo CI dziekujemy, bardzo ... Quote
Szii Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Tak bardzo się cieszę, że znalazł dom! :) Oby takich dni więcej! :) Quote
Onaa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Chciałam zapytać czy jest tutaj ktoś ze Starogardu Gdańskiego ? Quote
olenka_f Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Kajko i Kokosz są w domu :) Kapsel też :) wyróżniłam kilka ogłoszeń na trojmiasto, Swiat Twoich nie mogę wyróżnić , kurcze a bardzo spadły Kajko i Kokosz zawdzięczają dom Swiat, kochana nasza Swiat, telefony były od soboty od 7.30 :) Quote
Ilonajot Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 No to jednak troche psiutow poszlo do domkow :) i Kapsel!!! ciekawe kto byl na tyle odwazny ;) W sobote Zeus jedzie do Niemiec :) Quote
Ilonajot Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Dogo07']Bo szukam kogoś do wizyty :).[/QUOTE] napisz moze do Itske, ona jest z okolic ... Quote
plina Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Ilonajot']W sobote Zeus jedzie do Niemiec :)[/QUOTE] :o Jakim to sposobem?? Quote
Ilonajot Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 no przez 4Animalsow (te niemiecka fundacje), znalezli mu dom, ale Pani przyjezdza po niego osobiscie w sobote. bo czas nagli. jemu niewiele juz zostalo ... pewnie w domu wiecej, niz w schronisku, ale zawsze. Pani jest tego swiadoma, zdecydowala mu sie dac dom na te ostatnie chwile zycia. ona sama jest z organizacji prozwierzecej, ale znalazla go na stronie 4animalsow. Quote
olenka_f Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Wiadomo, że maleństwo jest w szpitalu ale poprosiłam Panią doktor o napisanie kilku słów, Was Kochani proszę o fajny tekst żebym mogła Bączkowi zrobić ogłoszenia witam przesyłam foty , ale ciężko mu zrobić :) Bączek ma około 2-3 m-cy , prawdopodobnie uległ wypadkowi samochodowemu. Doznał urazu konczyny miednicznej lewej . Kości podudzia , stępu ,sródstopia i palców zostały zmiażdżone , skóra na w/w konczyniezostała zupełnie oddzielona od mięśni przemieszczona niefizjologicznie. Rozległy uraz tkanek miękkich , zmiażdżenie kości oraz martwicaskóry przesądziły o amputacji konczyny . Poza tym Bączek dużo jojczy i chce do mamy !!!!przez sen krzyczy Ola weż mnie !!!:))pozdrowionka Quote
olenka_f Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/1171/18e7bb533d93306cmed.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/1197/de723888809aaf26med.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/1164/1c0eed89ce21facbmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ilonajot Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 boziuuuuuuuuuuuuuuu ... juz wstawilam go do aktualnosci! ŚWIAT, kochana, mozna zdejmowac ogloszenia Yari i Koli - jada do Niemiec (koniec listopada/poczatek grudnia), sa juz zarezerwowane! Quote
ŚWIAT Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Tak bardzo się cieszę z adopcji Tito!!! Nawet nie wiecie jak...Tito i Dejzi to moi szczególni pupile w Waszym schronisku. Jeszcze tylko dom dla Dejzi i dla Luisa:) (i dla innych psiaków też) Quote
ŚWIAT Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Biedny szkrab Bączek:(serce się kroi:( Wrzuciłam nowego psa Rex i szczeniaki Kniaź, Bras, Bort, Bali i Biton na Trojmiasto.Czy kotek Franuś poszedł do domu?Mam ściągać ogłoszenia? Quote
Ilonajot Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 jak go nie ma na stronie - to poszedl ... dziekujemy za ogloszenia! Niemcy sie jakos uaktywnili, wyglada na to ze kilka pieskow pojedzie. ale na razie jeszcze nie wiemy na 100% ktore oprocz Molly, Yari i Koli. Te sa zarezerwowane na bank :) Quote
Ilonajot Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ŚWIAT, kochana - nastepne pieski zarezerwowane na 100% do Niemiec - Flip, Rudy i Dzeny :) juz zrobilam rezerwacje na stronie ... Mozna zdejmowac ogloszenia! Quote
olenka_f Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 dzisiaj byl piekny dzien - do domku poszly pieski: Olo, Smyk, Nobi i Czesia :) a Kudlaty zostal odebrany przez wlasciciela :) :) ŚWIAT mozna zdejmowac ogloszenia! Quote
Ilonajot Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 a dzis do domku poszla Chila :) panstwo przyjechali az z Gdanska Dostalismy tez wiadomosci, ze Zeusek juz dotarl do swojego nowego domku w Niemczech ... co ciekawe - z Zeusem bylo juz naprawde bardzo bardzo zle. A odkad zostal zarezerwowany do Niemiec (na te OSTATNIE chwile zycia) - jego stan sie zdecydowanie polepszyl! Jednak zwierzeta WSZYSTKO czuja! Wczoraj tez - od samego rana byl pobudzony ... no miejmy nadzieje, ze jeszcze pozyje w tym nowym domku. Quote
ŚWIAT Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Olo w domku! Ale wieści!:) doczekał się nareszcie Fajnie że Zeus lepiej, a macie może nowe wieści jak tam Bafi weteran? Quote
Recommended Posts