Ania-Sonia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 [quote name='eurydyka']opiszcie jak sie zachowywala do innych psiakow bo to wazne, byla z Wami Marka?[/quote] Skoczyła z zębami na małego psiaka (samca) i 2 razy na Wierę. Ale, zważywszy, że był to jej pierwszy spacer, może to o niczym nie świadczy. Luka była przestraszona i zdenerwowana. Trzeba zrobić powtórkę następnym razem. A w ogóle, to śliczna i kochana z niej psina. Przy budzie wydaje się większa, a na spacerku - to taka nieduża sunia pod damskie kolano ;) Quote
Bodziulka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Luka już była kiedyś na spacerku ;) Gdy przychodziły dzieci z wolontariatu ze szkoły - i wtedy pokazywała ząbki Grubci - ona chyba jest tam mocno zestresowana i zazdrosna. Quote
eurydyka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 to ja o tym innym spacerku nie wiedzialam Quote
ania14p Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [IMG]http://upload.miau.pl/1/62437.jpg[/IMG] [IMG]http://upload.miau.pl/1/62438.jpg[/IMG] [IMG]http://upload.miau.pl/1/62439.jpg[/IMG] Wczoraj w tym zamieszaniu zapomniałam o tych zdjęciach:oops: . Quote
Marka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Luka z tego co się zdążyłam zorientować to sunia, która lubi wybrane pieski - i nie chodzi tu o płeć, bo ona się pięknie zaprzyjaźniła z suczką pchełką, która pojechała do Szwecji (mieszkały obok siebie i bawiły się ze sobą na tyle, na ile starczyło im łańcucha ;) ), ale za to bardzo nie lubiła późniejszego lokatora tej budy - kosmatego, spokojnego kundelka - trudno więc ocenić jaki pies jej przypadnie do gustu, a jaki nie :cool3: Ona najlpiej by się sprawdziła jako jedyny pupil wieeelkiej rodziny - to by była jej pełnia szczęścia :p Quote
Bodziulka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 A no właśnie, czy ten sąsiad Luki poszedł w końcu do domku? Quote
Ania-Sonia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Śliczna Luka bardzo prosi o domek. Ona tam powoli zeświruje na tym łancuchu. Z taką energią :shake: ... [quote name='Bodziulka']A no właśnie, czy ten sąsiad Luki poszedł w końcu do domku?[/quote] Nie mam pojęcia (ale wiecie, kto poszedł - ten mały, co ostatnio szczeniaczka zaczepiał :crazyeye: ). Quote
Bodziulka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Ania-Sonia'] Nie mam pojęcia (ale wiecie, kto poszedł - ten mały, co ostatnio szczeniaczka zaczepiał :crazyeye: ).[/quote] :-o No żartujesz? a może po prostu się w budzie schował, bo on w końcu wylądował w boksie - ale jeżeli znalazł, to dobrze, i dla niego, i dla innych psiaków ;) Quote
Ania-Sonia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Nie było go na pewno, a Pan Sebatian stwierdził, że Zyta "go sprzedała" :cool3:, więc chyba do domku poszedł. On był taki jakiś cwany, to mu się szybko udało ;) [SIZE=1]Jeszcze jedno info (przepraszam Luczko :roll: ) - Toby ma się dobrze - strasznie był przytulasty i szyjka się ładnie goi[/SIZE] :multi: Quote
eurydyka Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Luka, pokaz sie tutaj sliczny psiaku Quote
ania14p Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Luko, nie zapominam o Tobie, nie daj się, musisz w końcu trafić do własnego, prawdziwego domu! Quote
eurydyka Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 kiedy wreszcie sie domek pojawi dla Luki? Quote
Marka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Wyslalam SMSem ogloszenie o Luce do GW - ale czy wydrukuja - to juz loteria :roll: Quote
ania14p Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 To :kciuki: :kciuki: :kciuki: , za domek dla roześmianej Luki! Quote
Ania-Sonia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Luka, śmigaj w górę :multi: :lol: :lol: :lol: Quote
Bodziulka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Luka jest w dzisiejszej GW, może ktoś zadzwoni! Quote
eurydyka Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 trzymamy zatem kciuki za jakis rozsadny telefon Quote
Marka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 jak na razie nikt nie dzwoni, ale będziemy ponawiać ogłoszenie, do skutku - przecież Luka to ścisła czołówka najfajniejszych psiaków w Azorku ;) Quote
ania14p Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Roześmiana Luka, prosi, zabierz mnie do domku, a nie przestaniesz się uśmiechać! Quote
Recommended Posts