EFMAN Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Czy ktoś zna,a może używa/ł kosmetyki z linii brazylijskiej PET SOCJETY,to prosilabym o opinie. Quote
Sillie Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Witam, Jeśli masz pudelki to polecam odżywke Detangling & Shiny i szampon Mild. Włos jest sprężysty, nawilżony i byszczący. Kosmetyki to koncentraty 1:5. Po rozcięczeniu łatwo się rozprowadzają i dobrze spłukują. No i są bardzo łagodne, nie zawieraja soli i sylikownow. Pozdrawiam. Quote
letaa Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ja czystym sumieniem polecam Intense Repair System LISS Easy. Swietnie sprawdzil sie w celu nawilzenia szaty u yorka. Wlos po nim jest blyszczacy i "lejący" i juz przy splukiwaniu tej odzywki po kapieli widac ze nawet mokry wlos jest "sliski" i wygladzony. Quote
Niuflandia Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Czy ktoś używał [B]Color Enhancing Shampoo Black ? [url]http://www.fulin.sklepna5.pl/towar/145/color-enhancing-shampoo-black-czarny-240ml.html[/url] [/B] Czy on naprawdę farbuje włos? Sprzedawczyni na wystawie powiedziała mi że warty polecenia, na długo starcza i naprawdę działa ale czy wierzyć ? Quote
Olga&Pablo Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Przed wystawami używam właśnie tego szamponu i mogę z czystym sumieniem go polecić dla wszystkich właścicieli czarnych psów. Faktycznie farbuje! Kąpie psa w rękawiczkach, bo paznokcie na dłoniach zmieniają kolor :-) Produkt wart swojej ceny! Quote
Niuflandia Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 To ja muszę mieć jakieś felerne psy. Wszystko robię wg instrukcji, szampon trzymałam nawet dłużej i nic kompletnie nic ! Pies jak miał przebarwienia tak ma je do teraz po kąpieli. Dodatkowo zastosowałam balsam regenerujący z tej firmy i sierść jest matowa, wygląda ja siano i w ogóle się nie układa. :shake::shake: Moja ocena tych produktów to 1/10. Quote
vivica Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Czy ktoś używał dla swojego pupila [B]Fluid Detangling Coat [/B]Antystatyczna odżywka w spray'u ? Proszę o opinie. Quote
vivica Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='letaa']Ja czystym sumieniem polecam Intense Repair System LISS Easy. Swietnie sprawdzil sie w celu nawilzenia szaty u yorka. Wlos po nim jest blyszczacy i "lejący" i juz przy splukiwaniu tej odzywki po kapieli widac ze nawet mokry wlos jest "sliski" i wygladzony.[/QUOTE] Kupiłam ten preparat. Ciekawa jestem jak się u nas sprawdzi ;) Quote
Recommended Posts