Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Witam,

Jeśli masz pudelki to polecam odżywke Detangling & Shiny i szampon Mild. Włos jest sprężysty, nawilżony i byszczący. Kosmetyki to koncentraty 1:5. Po rozcięczeniu łatwo się rozprowadzają i dobrze spłukują. No i są bardzo łagodne, nie zawieraja soli i sylikownow.

Pozdrawiam.

Posted

Ja czystym sumieniem polecam Intense Repair System LISS Easy. Swietnie sprawdzil sie w celu nawilzenia szaty u yorka. Wlos po nim jest blyszczacy i "lejący" i juz przy splukiwaniu tej odzywki po kapieli widac ze nawet mokry wlos jest "sliski" i wygladzony.

• 9 months later...
Posted

Czy ktoś używał [B]Color Enhancing Shampoo Black ?
[url]http://www.fulin.sklepna5.pl/towar/145/color-enhancing-shampoo-black-czarny-240ml.html[/url]
[/B]
Czy on naprawdę farbuje włos? Sprzedawczyni na wystawie powiedziała mi że warty polecenia, na długo starcza i naprawdę działa ale czy wierzyć ?

Posted

Przed wystawami używam właśnie tego szamponu i mogę z czystym sumieniem go polecić dla wszystkich właścicieli czarnych psów. Faktycznie farbuje! Kąpie psa w rękawiczkach, bo paznokcie na dłoniach zmieniają kolor :-) Produkt wart swojej ceny!

Posted

To ja muszę mieć jakieś felerne psy. Wszystko robię wg instrukcji, szampon trzymałam nawet dłużej i nic kompletnie nic ! Pies jak miał przebarwienia tak ma je do teraz po kąpieli. Dodatkowo zastosowałam balsam regenerujący z tej firmy i sierść jest matowa, wygląda ja siano i w ogóle się nie układa. :shake::shake:

Moja ocena tych produktów to 1/10.

• 8 months later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='letaa']Ja czystym sumieniem polecam Intense Repair System LISS Easy. Swietnie sprawdzil sie w celu nawilzenia szaty u yorka. Wlos po nim jest blyszczacy i "lejący" i juz przy splukiwaniu tej odzywki po kapieli widac ze nawet mokry wlos jest "sliski" i wygladzony.[/QUOTE]

Kupiłam ten preparat. Ciekawa jestem jak się u nas sprawdzi ;)