NusiaiJa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja się wtrące, ale podobno Irys potrzebuje szczepień Quote
Tymonka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 ocelot napisał(a):Skarbonka nie ma zbyt dużej popularności ie będziemy zamrażać pieniążków. Proponuję połowę na Miśka,który nie ma deklaracji, a trzeba go wyciągnąć za wszelką cenę ze schroniska. I połowa dla Kory. Która ma wieczne długi. Aniu ja się zgadzam , Majka też jest za:) Quote
ocelot Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 NusiaiJa napisał(a):Ja się wtrące, ale podobno Irys potrzebuje szczepień Nusia Irys ma pieniążki na koncie. W tej chwili ma i na miesiąc pobytu i 60 zł na szczepienia. Quote
NusiaiJa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 ocelot napisał(a):Nusia Irys ma pieniążki na koncie. W tej chwili ma i na miesiąc pobytu i 60 zł na szczepienia. acha, uf, to dobrze Quote
ocelot Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 NusiaiJa napisał(a):acha, uf, to dobrze usia Irysek ma w tej chwili 360 zł. a jak Miśki nie wyciągniemy to uśpienie Misia. Ma tylko 120 zł. deklaracji. Brakuje 180 zł. Mam się zgodzić na jej uśpienie bez próby walki o grosiki? Quote
Majki1510 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 ja też jestem za pozbyciem się kaski na te dwie bidy. A jak będziemy miały nóż na gardle to zdołamy się same zrzucić. ach Quote
Tymonka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 A iole jest na koncie skarbonki w ogóle ? już wiem 183 zł , czyli po 91,50 dla Kory i Misi :) Quote
NusiaiJa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='ocelot']usia Irysek ma w tej chwili 360 zł. a jak Miśki nie wyciągniemy to uśpienie Misia. Ma tylko 120 zł. deklaracji. Brakuje 180 zł. Mam się zgodzić na jej uśpienie bez próby walki o grosiki? Ja się wcale nie bije. Quote
patija Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Z mojego bazarku mam 20zł na skarbonkę, ale skoro skarbonka się tymczasowo rozwiązała to nie wiem czy mam wpłacić na jakiegoś psa (np. Bertę?) czy do skarbonki na przyszłość??? :) Co proponujecie? ;) Quote
NusiaiJa Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 idea skarbonki polega na tym aby coś w niej było ;) na czarną godzinkę ale może pewnie będą inne zdania :) Quote
ocelot Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Idea była taka, że jest zasilana i z niej korzystamy ale chętnych do wpłacania nie ma. A psów cała masa. Po co mrozić pieniądze, które są potrzebne tu i teraz? Nie muszą iśc te pieniądze na moją propozycję. Moga iść na szczepienie bezdomnego psa ze Spały którego właśnie dziewczyny łapią. Ja nie dołożę, bo rachunek tel. za nasze psy ze schroniska mam w tym miesiącu katastrofalny. w czwartek jadą dzikuski, jedzie Berta. Również na nie można przeznaczyć. Patija wybierz psa i przelej te pieniązki. Quote
ocelot Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 100 zł idzie na Korę, 100 na Bertę. Quote
patija Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ciężka decyzja jak ma się do podziału tak mało kasy, ale w związku z tym że Berta i dzikuski coś tam kasy mają, a na psiaki ze Spały chyba nie ma nic? To dla nich polecą te dwie dyszki. Tylko komu przelać kasę? Anji? Quote
ocelot Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Damy 100 na Koręi 100 na Bertę. Na razie Karmela sponsoruje Asia. Patija albo przeznacz na Irysa albo Śmieszka. Quote
patija Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 hmm, hmmm ciężki wybór, jednak jak już powiedziałam A, to trzeba powiedzieć B, czyli kasa pójdzie na spalskie psiaki ;) A właśnie przed momentem skończyłam kolejne zamówienie z bazarku, więc jeśli coś wpadnie to wyślę na Śmieszka :) A może coś jeszcze wpadnie to dorzucę na Irysa czy Bertę, lub dzikuski. Quote
Recommended Posts