Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Skarbonka nie ma zbyt dużej popularności
ie będziemy zamrażać pieniążków.
Proponuję połowę na Miśka,który nie ma deklaracji, a trzeba go wyciągnąć za wszelką cenę ze schroniska.
I połowa dla Kory. Która ma wieczne długi.

Aniu ja się zgadzam , Majka też jest za:)

Posted

NusiaiJa napisał(a):
Ja się wtrące, ale podobno Irys potrzebuje szczepień

Nusia Irys ma pieniążki na koncie. W tej chwili ma i na miesiąc pobytu i 60 zł na szczepienia.

Posted

NusiaiJa napisał(a):
acha, uf, to dobrze

usia Irysek ma w tej chwili 360 zł. a jak Miśki nie wyciągniemy to uśpienie Misia. Ma tylko 120 zł. deklaracji. Brakuje 180 zł. Mam się zgodzić na jej uśpienie bez próby walki o grosiki?

Posted

[quote name='ocelot']usia Irysek ma w tej chwili 360 zł. a jak Miśki nie wyciągniemy to uśpienie Misia. Ma tylko 120 zł. deklaracji. Brakuje 180 zł. Mam się zgodzić na jej uśpienie bez próby walki o grosiki?

Ja się wcale nie bije.

Posted

Z mojego bazarku mam 20zł na skarbonkę, ale skoro skarbonka się tymczasowo rozwiązała to nie wiem czy mam wpłacić na jakiegoś psa (np. Bertę?) czy do skarbonki na przyszłość??? :)
Co proponujecie? ;)

Posted

Idea była taka, że jest zasilana i z niej korzystamy
ale chętnych do wpłacania nie ma. A psów cała masa.
Po co mrozić pieniądze, które są potrzebne tu i teraz?
Nie muszą iśc te pieniądze na moją propozycję.
Moga iść na szczepienie bezdomnego psa ze Spały którego właśnie dziewczyny łapią. Ja nie dołożę, bo rachunek tel. za nasze psy ze schroniska mam w tym miesiącu katastrofalny.
w czwartek jadą dzikuski, jedzie Berta. Również na nie można przeznaczyć.

Patija wybierz psa i przelej te pieniązki.

Posted

Ciężka decyzja jak ma się do podziału tak mało kasy, ale w związku z tym że Berta i dzikuski coś tam kasy mają, a na psiaki ze Spały chyba nie ma nic? To dla nich polecą te dwie dyszki.
Tylko komu przelać kasę? Anji?

Posted

hmm, hmmm ciężki wybór, jednak jak już powiedziałam A, to trzeba powiedzieć B, czyli kasa pójdzie na spalskie psiaki ;)
A właśnie przed momentem skończyłam kolejne zamówienie z bazarku, więc jeśli coś wpadnie to wyślę na Śmieszka :)
A może coś jeszcze wpadnie to dorzucę na Irysa czy Bertę, lub dzikuski.