Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakoś od poniedziałku nie mogę spotkać pani, dzisiaj po dziewczynkę przyszła babcia, informacje mam takie jak od 9 letniej dziewczynki. Dzisiaj powiedziała mi, ze Bajka ma się dobrze, a nawet lepiej, świetnie w ogóle :-) No i zostało imię Bajka :-)

• 1 year later...
Posted

Dopiero po roku trafiłam na tę stronę internetową i forum dotyczące Bajki. Suczka jest super, ma towarzysza Małego. Postaram się umieścić ich zdjęcia na forum.

Posted

ewalen napisał(a):
Dopiero po roku trafiłam na tę stronę internetową i forum dotyczące Bajki. Suczka jest super, ma towarzysza Małego. Postaram się umieścić ich zdjęcia na forum.

Oooo! Witajcie,na wątku Bajki...wybierałam się do Was z wizytą poadopcyjną:lol:...a to Wy wybraliście się do nas...zdjęcia chcemy koniecznie...bardzo się cieszę,że jesteś na forum.:lol::lol::lol::lol:

Posted

Tu pewnie miały być zdjęcia...musisz najpierw zrobić album na jakimś portalu fotograficznym onet.foto czy innym podobnym i dopiero wtedy możesz przerzuć zdjęcia...

Posted

Witajcie! Uściski dla całej rodziny! :loveu:

P.S. Po zielonej szkole Ola przytachała spodenki Weroniki, pewnie we wrześniu się już nie przydadzą, musimy dziewczynom zorganizować spotkanie ;-)

Posted

Jak się Tobie podobają zdjęcia Bajeczki?
Jest super, zalizałaby na śmierć, a w stosunku do małej Marysi jest łagodna i cierpliwa. Bardzo rodzinna suczka. Przyćmiewa swoją osobowością nawet Małego ;)

• 2 weeks later...