jusstyna85 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Pies znajduje się na parkingu na drodze z Myszkowa do Złotego Potoku. To wyrośnięty szczeniak. Zostal wyrzucony juz tydzień temu Biedak prosi ludzi o zabranie.Moja znajoma bawiła sie z nim,głaskała go...Kiedy jednak chciała go złapać,to mały sie przestraszył :( nie ma żadnego doświadczenia:( Mały nie jest karmiony,bo właściciel baru stwierdził,ze musiałby karmic wszystkie wyrzucone tam psiaki Przy parkingu jest ulica... Czy jest ktoś z tamtych okolic? http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=woj.+%A6l%B1skie%2C+Ostr%EA%BFnik&Submit=Szukaj&cId=&sId= Quote
olalolaa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Jestem z Częstochowy, biedak, byle by go cos nie rozjechało.. Tymczasu zaproponować nie moge, jesli cos by sie znalazło, to postaram sie pomoc w jakims zlapaniu go :( Quote
jusstyna85 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 olalolaa napisał(a):Jestem z Częstochowy, biedak, byle by go cos nie rozjechało.. Tymczasu zaproponować nie moge, jesli cos by sie znalazło, to postaram sie pomoc w jakims zlapaniu go :( Moja znajoma znowu tam wróciła i próbowała na sedalin...niestety sie nie udało,były tam 2 Panie,które skutecznie odganiały go :( Nie wiem czy 3. raz da tam jechać, my tam mamy 1,5 godziny :( Może mielibyśmy nawet tymczas za koszty utrzymania,tylko jak go złapać :( Kojarzysz może to miejsce? Quote
jusstyna85 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 w sobotę będziemy znowu tam jechać :( Czy ktoś mógłby nam pomóc? Quote
jusstyna85 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 olalolaa napisał(a):w jakich godzinach tam będziecie? raczej południowe,popołudniowe... Nasz DT odpada,bo wziął psiaki ze schronu...nie mamy DT...jak w ogóle jest w Schronisku w Częstochowie? Quote
olalolaa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 jusstyna85 napisał(a):raczej południowe,popołudniowe... Nasz DT odpada,bo wziął psiaki ze schronu...nie mamy DT...jak w ogóle jest w Schronisku w Częstochowie? Ja jesli juz to mogłabym ok 15-16, bo właśnie rano jestem w schronisku. Kurcze.. schron to najgorsze co moze byc, mozna go tam umiescic jesli da się złapać, ale proszę, poszukajcie jeszcze czegos:( W Częstochowie nie jest zle, wszystko idzie w dobrym kierunku, ale teraz jest modernizacja i wszystkie psy nie wychodzą na spacery, więc nie maja za bardzo kontkatu z człowiekiem. Quote
jusstyna85 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 olalolaa napisał(a):Ja jesli juz to mogłabym ok 15-16, bo właśnie rano jestem w schronisku. Kurcze.. schron to najgorsze co moze byc, mozna go tam umiescic jesli da się złapać, ale proszę, poszukajcie jeszcze czegos:( W Częstochowie nie jest zle, wszystko idzie w dobrym kierunku, ale teraz jest modernizacja i wszystkie psy nie wychodzą na spacery, więc nie maja za bardzo kontkatu z człowiekiem. Jesteśmy całkowicie zapsieni.Jaaga miała go wziąć,ale powyciągała psy z mordowni u nas i miejsca w ogóle nie ma... Nie wiem jak to będzie :( Quote
Recommended Posts