Jump to content
Dogomania

MYSZKÓW,CZĘSTOCHOWA,ZAWIERCIE,ZŁOTY POTOK !!!!!!!pomocy!!!!!! pies na parkingu

Recommended Posts

Posted

Pies znajduje się na parkingu na drodze z Myszkowa do Złotego Potoku.

To wyrośnięty szczeniak.

Zostal wyrzucony juz tydzień temu

Biedak prosi ludzi o zabranie.Moja znajoma bawiła sie z nim,głaskała go...Kiedy jednak chciała go złapać,to mały sie przestraszył :( nie ma żadnego doświadczenia:(

Mały nie jest karmiony,bo właściciel baru stwierdził,ze musiałby karmic wszystkie wyrzucone tam psiaki

Przy parkingu jest ulica...

Czy jest ktoś z tamtych okolic?

http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=woj.+%A6l%B1skie%2C+Ostr%EA%BFnik&Submit=Szukaj&cId=&sId=

Posted

Jestem z Częstochowy, biedak, byle by go cos nie rozjechało..
Tymczasu zaproponować nie moge, jesli cos by sie znalazło, to postaram sie pomoc w jakims zlapaniu go :(

Posted

olalolaa napisał(a):
Jestem z Częstochowy, biedak, byle by go cos nie rozjechało..
Tymczasu zaproponować nie moge, jesli cos by sie znalazło, to postaram sie pomoc w jakims zlapaniu go :(

Moja znajoma znowu tam wróciła i próbowała na sedalin...niestety sie nie udało,były tam 2 Panie,które skutecznie odganiały go :(
Nie wiem czy 3. raz da tam jechać, my tam mamy 1,5 godziny :(

Może mielibyśmy nawet tymczas za koszty utrzymania,tylko jak go złapać :(

Kojarzysz może to miejsce?

Posted

olalolaa napisał(a):
w jakich godzinach tam będziecie?

raczej południowe,popołudniowe...

Nasz DT odpada,bo wziął psiaki ze schronu...nie mamy DT...jak w ogóle jest w Schronisku w Częstochowie?

Posted

jusstyna85 napisał(a):
raczej południowe,popołudniowe...

Nasz DT odpada,bo wziął psiaki ze schronu...nie mamy DT...jak w ogóle jest w Schronisku w Częstochowie?

Ja jesli juz to mogłabym ok 15-16, bo właśnie rano jestem w schronisku.

Kurcze.. schron to najgorsze co moze byc, mozna go tam umiescic jesli da się złapać, ale proszę, poszukajcie jeszcze czegos:(
W Częstochowie nie jest zle, wszystko idzie w dobrym kierunku, ale teraz jest modernizacja i wszystkie psy nie wychodzą na spacery, więc nie maja za bardzo kontkatu z człowiekiem.

Posted

olalolaa napisał(a):
Ja jesli juz to mogłabym ok 15-16, bo właśnie rano jestem w schronisku.

Kurcze.. schron to najgorsze co moze byc, mozna go tam umiescic jesli da się złapać, ale proszę, poszukajcie jeszcze czegos:(
W Częstochowie nie jest zle, wszystko idzie w dobrym kierunku, ale teraz jest modernizacja i wszystkie psy nie wychodzą na spacery, więc nie maja za bardzo kontkatu z człowiekiem.

Jesteśmy całkowicie zapsieni.Jaaga miała go wziąć,ale powyciągała psy z mordowni u nas i miejsca w ogóle nie ma...

Nie wiem jak to będzie :(