ketunia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Super foteczki:) Hektorkowi spodobała się ta super budka? Quote
Romka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Oj,Hektor ale dobrze trafiłeś chłopaku!Masz rację Mamanabank warto było jechac taki kawał drogi. Quote
Romka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Hektor myśli,ze idzie na spacerek a on jedzie do domku.Ostatnie chwile w schronisku! Quote
Basiula Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Oj Hektorek to niezły "czorcik" ;) Bryka po ogrodzie , wszędzie go pełno ... i wiecie co, powiem wam w tajemnicy, że hhhmmm jakby to ująć .... "dobierał się do ":loveu: sąsiadki owczarkowatej ;) ale im właścicielka suczki przeszkodziła :mad: Buda oczywiście mu się podoba, w niedzielę po całodziennej zabawie tak padł, że nawet kość go nie ruszała ;) Już tak się przyzwyczaił, a my do niego, jakby od zawsze u nas był. I już tak nie skacze jak na początku, tylko pcha się do nóg żeby go głaskać. Quote
Capri111 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ale mu sie super domek trafił!!!Oby wiecej takich:))):multi: Quote
Romka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Basiula']Oj Hektorek to niezły "czorcik" ;) Bryka po ogrodzie , wszędzie go pełno ... i wiecie co, powiem wam w tajemnicy, że hhhmmm jakby to ująć .... "dobierał się do ":loveu: sąsiadki owczarkowatej ;) ale im właścicielka suczki przeszkodziła :mad: Buda oczywiście mu się podoba, w niedzielę po całodziennej zabawie tak padł, że nawet kość go nie ruszała ;) Już tak się przyzwyczaił, a my do niego, jakby od zawsze u nas był. I już tak nie skacze jak na początku, tylko pcha się do nóg żeby go głaskać.[/QUOTE] To ja Ci powiem,też w tajemnicy,że "dobierał się" nawet do swojego kolegi Harrego,widziałam na własne oczy.Ale pewnie w obu tych przypadkach chodziło o coś innego.Harrego próbował w ten sposób dominować.Dobrze ,ze nasz kochany Hektor nie ma...jajeczek! Quote
Romka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Domku Hektora co tam słychać u Hektora?Zdjęć i wieści chcemy! Quote
Andzike Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Romka']Domku Hektora co tam słychać u Hektora?Zdjęć i wieści chcemy![/QUOTE] Ja też poproszę !!!:) Quote
mamanabank Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 TAK! Zdjęcia przede wszystkim, jak się Hektor miewa? Quote
mamanabank Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Pół dnia dzisiaj Hektor mi po głowie chodzi, chyba się stęskniłam... Co słychać u Hektora? Basiula!!!! Hop! Hop! Quote
Romka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Kaja10014 napisał(a):Co tam u Hektora? Zadzwonię do domku,to się dowiem co słychać u Hektora... Quote
Recommended Posts